Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ülkemin insanları hangi konuda becerekli


trikeratops

Öne çıkan mesajlar

sonuçta beceriksiz dediğin toplumda sende varsın ?

Hangi alanda başarı istiyosun ? Spor alanında zaten başatılıyız yüzme, yarış, futbol vs
sonuçta bunlarda övünülmesi gereken şeyler

bilgi çağının biraz gerisinde kalmış olabiliriz ama elinden gelen yapılıyor[hline]Freeware.WeB.Tr
IpAdresimNe.Com
Matrix Code System
Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilip bilmeden konuşma derim. Dış ticarette bunca krizden sonra hala güçlü bir yerimiz var. Cidden bu konularda hiç bir şey bilmeyip atlamayın bence ya. Sporda da başarılıyız, eurovisionda da her ne kadar iğrenç bulsam da şarkımız birinci oldu. Bunlara ulaşamayan bir sürü avrupa ülkesi var. Milletin aklına avrupa diyince almanya fransa ingiltere geliyor sadece. Bir sürü ülke var.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar karmaşık ve sakat bir konuki neresinden tutsan elinde kalır.

Birincisi dünyada Türkleri belli konularda önde giden başarılı ülke olmaması Türk olmaktan değil 100 yıllık politik ve Ekonomik yanlışlıklardan kaynaklanmaktadır. Bugün bir sürü alanda dünyada ilk beş üretici ülke içerisinde olduğumuzu işim gereği sana rahatlıkla söyleyebilirim. Beğenmediğimiz tekstil sektörümüz bugün dünyanın bir numarası olan Hindistana ihracat yapabilir durumda bulunuyor. Ancak iç dış piyasa dengesini kurmaktan aciz adamların politik ve ekonomik hamleleri! o kadar yerindeki birşeyler üretmekle cebinde saatli bomba taşımak aynı kapıya çıkar durumda buna rağmen üretiyoruz ve gayette kaliteli üretiyoruz.

İkincisi
Bizden adam olmaz mantığı ile yola çıktığımızdan hayata moralimiz eksi seviyelerde seyrederken atıldığımızda çok normal olası terslikler anında bizleri yerlebir edebiliyor ve başarısız olduğumuza inandırıyor. Yurtdışında aldığım ihracat ve B2B eğitimi sırasında farkına vardığım bir nokta var o da şu o çok ağzımız sulanarak baktığımız uzak doğulular aslında herhangi bir konuda pratik zekalarını kullanmak yerine kitaplarını açıp bakma ihtiyacı duyan bir millet.
Bugünün yükselen iş alanlarına baktığın zaman görürsünki Pratik ve süratli iş yapmak en önemli gereksinim. Ancak oturduğumuz yerde ağlamaklı olduğumuz için malesef öyle yada böyle bir iş yapmak yerine sızlanıyoruz.

Üçüncü ve son olarakta dilimize sakız ettiğimiz eğitim sistemimiz

Buna gülmekten başka birşey yapamıyorum arkadaşlar ben Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV yönetmenliği Mezunuyum ve 5 yıldır profesyonel olarak çalışıyorum ama hangi alanda biliyormusunuz ilk önce web programcılığı arkasındanGrafik tasarım ve Şu anda ikisi bir arada E-ticaret sistemleri üzerine çalışıyorum.
Ne alakası var dimi etrafınıza bakın sadece kırmanız gereken bir tek şey var oda işverenin gereksiz diploma inadıdır gerisi size kalmış bir meseledir. Eğer isterseniz istediğiniz herşeyi olabilirsiniz.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki:
tentike ukugnauheaniahea tentike..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trikeratops, 20 June 2003 15:12 tarihinde demiş ki:
kahrolası öss ve bozuk bir eğitim sistemimiz var
dünyanın bize bakışında kesin bir düşünce yok
her millet bizim hakkımızda farklı düşünüyor.

Bu noktada konu politikaya dönüşür ki Paticik Forumlarında politika konuşmak yasaktır.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

birde şunu anlamıyorum.
israil 1945 lerde kurulmuş olan bir ülke. ve herifler şu anda askeri konuda önde gidiyor. bu kadar yeni bir ülke bunu yapabiliyor tabii ki onların yeminleri ve ne kadar zeki bir millet olduğunu unutmamlıyız. ama biz hala nerelerdeyiz. başkasına bağımlı yaşıyoruz. dünya üzerindeki en zeki ikinci millet yahudiler ve araplardan sonra türkler. arap dünyasıda şu anda sürünüyor ama gerçek bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trikeratops, 20 June 2003 15:03 tarihinde demiş ki:
türküz
herşeyimiz yanlış
çalışkan değiliz ne yazık ki
karamsarca ama doğru


sen kendi adına konuş, ben öyle türk'ler tanıyorum çalışkanlıkta istediğin her milleti sollar..

israil'le kıyaslama ayrıca, yüzyıllardır dünyanın her yanında yavaş yavaş servet ve nüfus biriktiren milyonlarca yahudinin (öyle almanya'daki gibi 3-5 milyon da değil onmilyonlarca muhtemelen) doğrudan desteği israil'in arkasında, abd'nin sürekli koşulsuz desteklemesi israil'i kaşa kaşı kara gözü için değil onların..

foruma daha daldığın gün böyle bir konu açman da biraz abes olmuş, önce ortama biraz alışıp sonra böyle ciddi başlıklar açsan daha doğru olurdu kanısındayım..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türk düşmanı zannetmedik de böyle genellemeler yapmak yanlış; ben de yapacak oluyorum bazı durumlarda, sonra başka güzel bir örnek görünce hataya düştüğümü farkediyorum. yanlış o nednele "bütün türk'ler tembeldir" düşüncesi..

çoğunluğu olabilir belki :) ama hepsi değil..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...