Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Nası yok ya :D Daha geçen hafta Teoman, Kurban, Nev, Bulutsuzluk Özlemi vb geldi yıldıza[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kaçırmayın derim.Güzel oluyor KALfest.. Toplanıp gidek isterseniz?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 okulumu özledim...[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
SethGarrett Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Gimli, 24 Mayıs 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Nası yok ya :D Daha geçen hafta Teoman, Kurban, Nev, Bulutsuzluk Özlemi vb geldi yıldıza o dediğin başka okul davut'luyum ben :D[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abuzittin msn e ekledim, bi ulaşsan biletleri konuşssak[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
VentoChild Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hepsi grubu sahneyken süper geyik olacak gibime geliyor.duman zaten sevmem ama kurban iyi olacaktır kesin.[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite.
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ulan aynı sınıftaki koraydan öğrenmiyorumda patiden öğreniyorum kalfesti iyimi. Ama çok güzel olacak bu sene. Gitsemmiiii....[signature][hline]Sylverton Ailesi(Pagan) Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 eros karşılama komitesi istioruz[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ultra birlikte gidelim felan demiş eğer size uyarsa banada uyar dimi Zeugna ;)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Hollow-Man Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Robinson sen kimsin yaa ?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 haahah o da güzel.. :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 mezun olduk talaş böreği muhabbetine katılmak lazım :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Abuzittin.. Başar!!![signature][hline]Sylverton Ailesi(Pagan) Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Yaw bir paticik toplantısı yapalım Kalfestte. Çok süper olur.[signature][hline]Sylverton Ailesi(Pagan) Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 25 Mayıs 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 beyler bulusalım orda yaw...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 buluşalım tabii..içeriz ;) Robinson bu arada ben Lena Coldbreeze (pagan) :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki: Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun... Member of AAL'05
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 boş adam yok yani bizde demek istior kendisi=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ehehe. Hepsi yalan oldu gibi bir söylenti var ama bakalım, gelmezlerse hepimiz çok üzülürüz :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 defolsunlar gitisnler ya, yerlerine düşünülen isimler süper zaten[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mandooo örgütleyelim bizim okulu gidelim ;) ayrıca o Cenk Tevetoğlu lan...Tarkan'ın kuzeni , 10 kaplan gücünde...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 adamın resmini asmışlar birde çıkış kapısına ya...demir demirkan pozu takınmış adam ya...off ulan bari kadın olsaydı getircekleri sanatçı...göz zevki bir yerde ya off...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 beleşe geliyomuş sanırım...bizim cimri müdür para verse şaşardım zaten :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi adam geldi bir de konuşma yaptı sınıfta..para vericeksiniz gelmeseniz bile...okul genelinde gidip bilet alan 3 kişi varmış sanırım...sizin zeynep serviste bedava gircez felan diyodu...yapamazsınız gerçi de neyse :-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Prawler, 25 Mayıs 2005 20:25 tarihinde demiş ki: mezun olduk talaş böreği muhabbetine katılmak lazım :) Ohh talaş böreği Serdar el altından paketle banada getir bizim okulun pilavını sevmiyorum ben...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 yanlış hatırlamıyosam abim pilavdan rahatsız olmuştu , bi daha da gitmedi :)[signature][hline]snuk!
Öne çıkan mesajlar