Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalfest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nası yok ya :D
Daha geçen hafta Teoman, Kurban, Nev, Bulutsuzluk Özlemi vb geldi yıldıza[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Kaçırmayın derim.Güzel oluyor KALfest..
Toplanıp gidek isterseniz?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki:
Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun...

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
said:
Gimli, 24 Mayıs 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Nası yok ya :D
Daha geçen hafta Teoman, Kurban, Nev, Bulutsuzluk Özlemi vb geldi yıldıza

o dediğin başka okul davut'luyum ben :D[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Mesaj tarihi:
Ulan aynı sınıftaki koraydan öğrenmiyorumda patiden öğreniyorum kalfesti iyimi. Ama çok güzel olacak bu sene. Gitsemmiiii....[signature][hline]Sylverton Ailesi(Pagan)
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
ultra birlikte gidelim felan demiş eğer size uyarsa banada uyar dimi Zeugna ;)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
haahah o da güzel.. :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
Yaw bir paticik toplantısı yapalım Kalfestte. Çok süper olur.[signature][hline]Sylverton Ailesi(Pagan)

[Bu mesaj robinson tarafından 25 Mayıs 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
buluşalım tabii..içeriz ;)
Robinson bu arada ben Lena Coldbreeze (pagan) :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
Ehehe. Hepsi yalan oldu gibi bir söylenti var ama bakalım, gelmezlerse hepimiz çok üzülürüz :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Mesaj tarihi:
Mandooo örgütleyelim bizim okulu gidelim ;)
ayrıca o Cenk Tevetoğlu lan...Tarkan'ın kuzeni , 10 kaplan gücünde...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
adamın resmini asmışlar birde çıkış kapısına ya...demir demirkan pozu takınmış adam ya...off ulan bari kadın olsaydı getircekleri sanatçı...göz zevki bir yerde ya off...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
beleşe geliyomuş sanırım...bizim cimri müdür para verse şaşardım zaten :D[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without
What we take for granted every time we open our eyes...

Grieux
Mesaj tarihi:
abi adam geldi bir de konuşma yaptı sınıfta..para vericeksiniz gelmeseniz bile...okul genelinde gidip bilet alan 3 kişi varmış sanırım...sizin zeynep serviste bedava gircez felan diyodu...yapamazsınız gerçi de neyse :-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 25 Mayıs 2005 20:25 tarihinde demiş ki:
mezun olduk talaş böreği muhabbetine katılmak lazım :)

Ohh talaş böreği Serdar el altından paketle banada getir bizim okulun pilavını sevmiyorum ben...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
  • Yeni Oluştur...