Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalfest

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kalfest kadıköy anadolunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği festival, bu sene 50. yılları olması sebebiyle daha da büyük bir oragnaizasyona giriştiler, detaylar geliyor birazdan

kutuya da selam[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
"KAL COLLEGE FEST’05

1998 yılından beri düzenlenen KALFEST, bu yıl 11 Haziran 2005 Cumartesi günü Kadıköy Anadolu Lisesi'nde.

Festival kapsamında ana sahnede KURBAN, KARGO ve DUMAN grupları sahne alacak. Aktivite bölümünde DJ çadırı, ROCK'N COKE BALONU (yerden 60 metreye kadar yükselerek katılımcılara tüm çevreyi kuşbakışı izleme olanağı sağlayan muhteşem bir aktivite), İnsan Langırtı, Şişme Sahada Su Savaşı, Rodeo, Salto Trambolin, Sörf Simülatörü ve Grafitti Painting etkinlikleri bulunacak. Street Ball turnuvası, havai fişek gösterisi, defile etkinlikleriyle de festival zenginleşerek muhteşem bir atmosfere bürünecek"

bu biletixte yazan bilgi, ayrıyeten grup hepsi(isimlerine koyayım) nin de sahne alacağı belirtildi

edit: Bilet fiyatları 15 milyon

gidicez tabi, robinson falan da karşılayacak herhalde bizi=)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 24 Mayıs 2005 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ondan once angelus da kal mezunu olarak geçn gun konusuodk oda baya bısıler anltmıstı bu topıc ı gorrse bıze bılgı vercegını dusunuorm.buyuk ıhtımal bnde gıderm lısede okrken baska bı lısesnn festıvalıne gtmek uheue supher[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
'Hepsi' gelecek bi de,bildiğim kadarıyla eh 1 buçuk aydır okula gitmiyorum,duymuştum birinden.
Kalfest ownz francofest desek ona estel =P
[signature][hline]Still Goin' Wild !

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 24 Mayıs 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oy oy... Kurban kargo ve duman?

Aman.. insan denizi olur orası şimdi[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
Merhaba Arkadaşlar başlıgı az önce açıcaktım iyi olmuş açıldığı..

Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrenci Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kalfest Organizatörü Koray Korkmaz olarak konuşuyorum..

Bu sene KALFEST'i okulumuza yakışan şekilde ve türkiye'nin en iyi lise festivali olucak şekilde yapmayı planlıyorduk geçen seneden beri..

Kurban , Kargo , Duman ve DJ Murat Uncuoğlu kesinleştirildi..Hepsi'yle ufak bir pürüz var giderilmemesi halinde Gripin,Vega,Redd vs gruplar olabilir..

11 Haziran Cumartesi günü saat 12.00 kapı açılışı ve Sorgespel ( Alman Lisesi ) ve Martı ( Kadıköy Anadolu Lisesi ) alt grup olarak başlıyan festivalde sırasıyla tüm gruplar çıkıcak..

Aynı sırada aktivite bölümünde , Rock'n'Coke Balonu , Çek-Basket , Şişme Sahada Su Savaşı , Bungee Run , Salto Trambolin vs aktiviteler olucak..

Bilet fiyatı : 15 YTL .. Bilet sorumlusu benim bizzat benden yada Biletix'lerden alabilirsiniz..

Kendi okulunda bilet satabilicek arkadaşlar varsa bana ulaşabilirsiniz..

Dj Murat Uncuoğlu Burn sponsorluğunda gelip ya çamlıktaki Dj Bölümünde yada anasahnede yaklaşık 1 saat çalıcak..

6-7-8-9-10 Haziran Kalfest haftasında ise söyleşiler , amatör grupları konserleri ( Mat , Mosquito , Lithium gibi amatör ama iyi gruplar ile okul grupları ) tiyatro gösterileri , sergiler , streetball turnuvası yapılıcak..Belki liseler arası herkese açık satranç turnuvası da olucak.. Hafta içi etkinlikler bedava olucak..

Daha fazla ayrıntı almak , yardımcı olmak isterseniz ;

msn : [email protected]

Hepinizi Kalfest'e bekliyoruz..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
abi bizim okulun haftaya p.tesi yapılıcak olan festivaline gelmemiz için öğretmenler duygu sömürüsü yapmaktalar...sözlüyle tehditlere maruz kaldığımız hocalar bile var...ve sürpriz sanatçı diye çağırdıkları ''sanatçı'':Oktay Tevetoğluymuş..adını duymadım bile ama Tarkanın akrabası diyorlar..bi sumo ile canlı langırt ilgi çeker belki...ama abi okuluma olan nefretim bir kat daha arttı...off...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Bu arada söylemeden edemiycem;

Anladığım kadarıyla kalfest'e artık bi Franko Fest formatı gelmiş. İşte biletx'ten bilet satışı çeşitli büyük organizasyonlar, ünlü isimler vb.. Ama şöyle bişey vardı ki,

Kalfest bizim, kal öğrencilerinin, etkinliğiydi. Aramızda bişeyler yapar deli gibi eğlenir çıldırır azıtırdık (-: Şimdi dışardan bin tane adam gelecek, fıkır fıkır insan kaynayacak. Organizasyon eninde sonunda bi yerden pörtleyecek, kavga edeni bilmemne yapanı.

Şu noktada, kalfest ne kadar "bizim" festivalimiz olarak kalabilir ki?[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
iyide bizim gibi böyle olanaklara sahip olmayan öğrenciler ne yapacak?
gerçi benim okulum olsa şiddetle karşı çıkardım dışardan girişe :D ama değil...:-)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Gimli bu konuda çok tepkiler aldık ..

Ama her şekilde öğrencilerin istekleri doğrultusunda , yapılan anketler sonucunda ve en önemlisi Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrenci Birliği ve Öğrencilerinin ön planda olduğu bir festival olucak..O konuda endişeniz olmasın..[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
Ben de sırf muhalefet olsun diye yazmadım zaten. Ama şahsen, eski tarz olsa ben mezun olduğum okula uğrar hem hocaları görürdüm, hem de neler oluo die okulu şöyle bi dolaşırdım. Şimdi uğrayacağımı sanmam mesela.

Benzer etkinlikler şimdi okuduğum üniverstede de oluyor. Sonuç her zaman izdiham.

Neyse kötü konuşmayalım. Hayırlısı olsun. Umarım başarılı geçer[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
bu arada benim bildiğim kadarıyla talaş böreği günümüz 25 haziran
kesinleşince haberdar oluruz zaten[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

• Yeni Oluştur...