moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşlar, bugün resmen kendimle çeliştim. Kişiliklerim arasındaki tartışmayı sonlandıramadım... Sizlere danışıyorum... Paticik'teki birçok kişiyi fiziksel olarak tanımayan biri olarak (birçoğunuz böylesiniz sanırım), neden gece 4'e kadar bilgisayar başında oturup çeşitli mesajları okuyup, geyik geyik cevaplar verdiğimi ve bu cevaplara gelecek yanıtları neden bu kadar iştahla beklediğimi irdelemeye çalıştım. Ama sonuca ulaşamadım... Neden, neden? Neden paticik'te bu kadar zaman harcanıyor, buradaki büyülü güç nedir? Kendimi yalnız hissettiğimden dolayı, herhangi bir tepkiden dolayı kendimi mutlu mu hissediyorum? Yoksa, yapacak onca işim olmasına rağmen hiçbirini yapmak istememem ve aynı zamanda boş durmaktan da rahatsız olmamdan ötürü, kendime garip bir uğraş mı arıyorum? Neyse işte... görüşleriniz ne? Bizleri, tanımadığımız insanlarla muhabbet etmeye iten psikolojik/sosyolojik ve hatta biyolojik sebep nedir?[signature][hline]Morotetori Kaitennage [Bu mesaj moriteri tarafından 14 Haziran 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bilmem biyolojik sebep çiftleşme arzusu lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 14 Haziran 2005 03:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 biyolojik sebep çiftleşme arzusu[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit tarafından 14 Haziran 2005 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 azımdan aldın kermit.[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 forum bu kadar insanı tuttuğuna göre elbet herkes buradan birşey almıştır, çeken birşey vardır. seni buraya çeken nedir onu sorman lazım kendine.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arcaneye katılıorum...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ııh vazcaydım gece gece.. [Bu mesaj Rahan tarafından 14 Haziran 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben kendime sordum zaten de, başta da belirttiğim gibi tatminkar bir cevap alamadım kendimden. siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz onu merak ettim biraz da... biraz da sosyolojik bir araştırma gibin birşey :)[signature][hline]Morotetori Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: kermit, 14 Haziran 2005 03:51 tarihinde demiş ki: biyolojik sebep çiftleşme arzusu +1[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çünkü paticik bir kaçış noktası , bir dertsiz alem , bir sevgi kumkuması... Cheers dizisinde olduğu gibi sıkılırsınız bunalırsınız , kendinizi paticik'e atarsınız...ne güzel de yaparsınız :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 pati genel kültürü artıyor, dünyada olup biteni ogreniyorsun. benim gibi sürekli gaste okumayan biri için en azından bu böyle. önemli olan herbişi ya internet yada konu dısı bolumunde yer alıyor, biri gelip konub aslıgı acıyor, link veriyor sende en alakasız oldugun konu hakkında bile bilgi sahibi oluyorsun bir anda. bir diger faydasıda ilgi alanları (edebiyat vizyon vb) bölümleri, orsıda gercekten kültür seviyeni yükseltiyor. oyun bolumleri var, eger oyun oynuyorsan sadece faydalı. oynamıyorsan oralardaki - + işaretlerini kullanmak gerek. zaten kişilerden sürkeli olarak yeni konu acın ricamızda bu sebebten ötürü. internetde duydugunuz olayları yeni konu acarak bizede bildirin ki düynayı sırf buradan takip eden benim gibiler mutlu olsun :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gerek wow bilgimi arttırmak olsn gerek animelerle ilgili muhabbet veya bilgi paylaşımı olsun gerekte geyik olsun ee daha ne olsun :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bi kere ortam güzel.. binlerce benim kafa yapımda olan insan.. sıkılmıyorum onlarla muhabbet ederken, mesajlarını okurken.. güzeldir paticik =0= ;)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aslında kedinin söyledigi çok doğru, gerçektende öyle ama. Ben herseyi burdan ögreniyorum, evde pinekledigim sürecte tabiki..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 deşarj olamk, stres atmak, fikirlerini kolayca paylaşmak.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 istediğin anda kendini paticikten koparamıyosan sorun biraz sende galiba[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kişisel gelişim merkezi paticik çünkü..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kişiselde pek cok insan asosyalim fln diyor ancak bence kesinlikle degil ne bilm burdaki pek cok insanla kanka gibi oldum ama pek cokunun yuzunu bile gormedm yani burası bi kanka ortamı gibi bişi oldu ki bununda en guzel belirtisi bazı nicklerin altında yazan kişiyle ilgili bilgiler chemical yakıcı bunye gibi yani burda cheerstaki bara gitmiş gibi oluyorum ama eksisozluke gitsen laila gibidir daha guzel belki ama kimse birbirini tanımıyor ben cheerstaki barı tercih ediyorum sende[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 geyik yapmak için can sıkınsıtını gidermek için moral duzeltmek için gunde her saat başı 10 doz pati alınız...[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kavga etmek istiyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: McsPeyn, 14 Haziran 2005 11:11 tarihinde demiş ki: Kişisel gelişim merkezi paticik çünkü.. [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 patiyi seviyorum kopamıyorum[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Werewolf, 14 Haziran 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Kavga etmek istiyorum. ....[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Werewolf, 14 Haziran 2005 12:10 tarihinde demiş ki: Kavga etmek istiyorum. bende edelim mi :-) :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yoksa paticik insanları şiddete mi yöneltiyo?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar