Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aralık bırakılan kapı (b.b.d geçmişe bakmak)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam ki maçtan sonra eve geldiğimde dizlerimhaşat durumdaydı. Bir yandan dizlerimi oksijenli suyla temizlerken bir yandan da küçük bir çocukken dizimi yaraladığımda anamın babamın yaptığı pansunamlar aklıma geldi. Her sokağaçıkışım bir yerimi kırıp dökmem anlamınıtaşıdığından anem eve geldiğimde elinde pamuğunu, tentürdiyotunu, oksijenli suyunuhazır bulundururdu "Benim oğlumcum bugün neresini paraladı" derdi bende gösterirdim.

İşte bütün bunları düşünürken annem eve geldi, arkadaşlarıyla oyundaydı, baktı pansuman yapıyorum dizlerime. Sanki yaramazlık yapmışta ayıbını örtmeye çalışan bir çocuk gibiydim ve öyle bir çocuğun annesine bakabileceği bir şekilde baktım.

Yanıma geldi, oturdu...

"Benim oğlumcum bugün neresini paraladı?" diye sordu...
bende gösterirdim...

*!gözleri sırf bu sanal satırlardaki anlamda değil gerçek anlamda da dolmuştur ve patlamıştır*

Ben çocukluğumu çok özledim, masumiyeti çok özledim, dünyanın bin bir derdi arasında kendihalinde gülen bir çocuk yüzü olmayı... çok özledim[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

O duygu bana da çok sık oluyor anlatamıyorum ama sıkıntı çekiyorum anlatmak isterken. Arada sırada öyle kötülükler, sinsilikler görüyorum ki küçücük bir çocuk olmayı, hiç birini bilmemeyi, evimin sıcak, koruyucu, bir tür sanctuary gibi korumasını istiyorum tekrar, hatta evden çıkmamayı, kimseyi görmemeyi, tek sorunu oynadığı saklambaç oyununda ebe olup olmayacağı olan masum bir çocuk olmak istiyorum. Dediğim gibi anlatmak imkansız hatta okuyanlara gülünç bir duygu, ama bazen öyle güçlü oluyor ki...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kincal, 20 June 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
Ben hiç yaşamak istemiorum ki.
Ne çocukluğu,ne bebekliği nede başka birşeyi.

Bir karanlık düşünün,ses yok,düşünce yok ve sonsuzluk var.
Oraya gitmek istiyorum.
Ama olmuyor.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.

Sen bul beni.Kesem ben seni.[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiorum sizede olurmu böyle şeyler ama ben genelde rüyalarda cok acı çekerim.
Genelde 2 duvar arasında küçük bir alan benden büyük bir top,üstüme gelir elimde bir iğne vardır,topa batırırım ama işe yaramaz.Top bana dokunur canım yanmaz ama ruhum parçalanır.
Uyanmak isterim uyanamam.
Bilincim yoktur.Konusamam istesemde.Bazen annemi ağlamaklı görürüm,ona dokunamam.
Rüyamda bile acı çekiorum.
Bu hayat ne kadar iğrenç.
Beni bu iğrenç dünyaya getirdiğin için teşekkür ederim baba,sırf sorumsuzluğun yüzünden burdayım.Düşündün mü acaba beni,ne olurum,ne yaparım,mutlu olurmuyum burda?[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Kincal sana katılmıyorum. Babanın sorumsuzluğu değil bence burada olman. Tam tersine baban bu dünyada tahminimce 40 yıl kadar bir süredir var, bu yine tahminimce senin yaşının 2 katı kadar bir şey oluyor. İnsanların ne kadar birbirine yapı olarak benzediğini düşünürsek babanın da aynı şeyleri yaşadığını söyleyebiliriz. Demek ki o yaşadığı 40 yılda dünyanın iğrençliğinden başka şeyler de öğrenmiş ki seni dünyaya getirmeye karar vermiş. Seninle bir şeyler paylaşmak istemiş. Sana bir şeyler göstermek istemiş. Erken davranma bence kararlarında, bırak bir baban yaşına gel, sonra ona lanet okursun, sorumsuz dersin.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar iğrenç duygulara sahibim ki,ben onun gibi bir sorumsuzluğu yapmayacağımdan eminim.
Şu yaşadıklarım yeter de artar,hayattan nefret etmeme,insanlar ve olaylar hepsi aynı.
Mutluluklarım çok kısa.Yalnız kaldığım da elimde sigara,düşünceler...düşünceler.
Sadece kendini tatmin etmek için yaptılar beni,bir aile olalım,mutlu olalım,bebeğimize patik alalım.

Geçmişe dönüp,birçok şeyi değiştirmek istedim hayatım boyunca.Bu da onlardan bir tanesi.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh EagleEye doğrudur ;]

Bir zAman gelecek ağlayacaksın..ilk okul günlerini,çocukluğunu özleyeceksin...
Hiç büyümek istemeyeceksin

derdiler... Harbiden doğruymuş...

Yaşam o kadar hızlı ve bir o kadarda karmaşık geçiyor ki,ağladığım,güldüğüm günleri karıştırır oldum birbirine..

Babacum,benzer şeyin aynısını bende yaşamıştım ilkokul 3 e kadar :)

Sonra Chemical gibi herşeyi yakmaya bayılırdım...

Elektronik-elektrikli şeylere hasta olur car-cur kurcalardım..

Alphaville-Sounds like a melody...

bu şarkı benden tüm "eski zamancılara"

Büyümeyin... Geçmişe dönüp üzülüyorsunuz...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

Ohoo arkadaslar daha yasiniz kaç basiniz kaç geriye dönüp geçmişe bakmak için yaklaşik bir 50 seneniz var en az önünüzde. Emekli olup 70 yaşina gelince düşünürsünüz ulan ne güzelde yaşadim diye çünkü elinizde yaşayacak fazla zaman kalmamiştir. Su an hala binlerce dakikaniz milyonlarca saniyeniz var. Keyfini çikartin. 1892160000 saniyeniz kalmiş. Bence tadini çikartin. Daha sonra bakarsiniz dönüp geriye.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken giydiğim bir jean mont vardı hala saklarım
arkasında anka kuşu gibi rengarenk bir kartal figürü var inşallah benim çocuğum da giyer :)

bi de hz 1 deyken aldığım baytern münich formasıvardı onu da hala saklarım hatta evde bazen gityer dolaşırım falan ehe biraz küçülşdü ve biraz da yırtıldı ama olsun

eski çamlar birer birer bardak oluyor... daha fazlasınıkaybetmek istemiyorum[hline]Wasn't it fun? Let's try something else...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...