BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kimdi ya hakkaten o? sen hatırlıyosundur söyle de gidip açığını yakaliyim onun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121485 misal... zaten "yabancı kelime kullanmayın şş alo" tarzında şeyler deseydim hotel'den önce bonecrusher var, böyle bir nicki kullanmam doğru olmazdı.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 isim başka cümle içinde kullanabildiğin halde Türkçesi yerine ingilizcesini yazmak başka[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 olur böle şeyler..çocukluğuna inmek lazım...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 işte ben ona hiç dikkat etmiyorum. şahsen fazla da önemsemiyorum. hala printer, speaker, mouse felan diyen bir insanım. ingilizce türkçe kelimeleri dert eden birisi değilim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şu konuyu baştan aşağı okuyunca gülecek bir sürü şeyle karşılaşmış olan sadece ben mi varım çok merak ettim :lol:[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: arcane, 14 Haziran 2005 12:33 tarihinde demiş ki: şu konuyu baştan aşağı okuyunca gülecek bir sürü şeyle karşılaşmış olan sadece ben mi varım çok merak ettim :lol: +1[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 iyi de bonec bu konuyu gülelim diye açmadı mı zaten? yoksa ciddi miydi?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok gelişti teknoloji çoook... ben de topik açayım bari, odayı ısıtan notebook diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yalnız şaka bi yana odayı ısıtan notebook oluyo, acayip ısınıyo bazıları, tabi klima gibi soğutmak amaçlı üretilmedikleri için garipsememiştim bugüne kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Berk, 14 Haziran 2005 12:36 tarihinde demiş ki: çok gelişti teknoloji çoook... ben de topik açayım bari, odayı ısıtan notebook diye =) şereffsizim benm aklıam gelmişti...yürü..... gerçi sonra ben bitmeyen bi pil yapmıştım ama.... :)[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öyle çilekroz öyle, geçen gün wow oynamaya kalktım, yumurta kırsam HDDnin olduğu yere kesinlikle pişerdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BlackRose, 14 Haziran 2005 12:35 tarihinde demiş ki: iyi de bonec bu konuyu gülelim diye açmadı mı zaten? yoksa ciddi miydi? yok bunda haklısın geyik olsun diye açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Odayı ısıtan notebook'dan ziyade, bacağı kızartan cinsleri var.. Bir süre sonra pişmiş et kokusu gelmeye başlıyor burnunuza..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar