BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kimdi ya hakkaten o? sen hatırlıyosundur söyle de gidip açığını yakaliyim onun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121485 misal... zaten "yabancı kelime kullanmayın şş alo" tarzında şeyler deseydim hotel'den önce bonecrusher var, böyle bir nicki kullanmam doğru olmazdı.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 isim başka cümle içinde kullanabildiğin halde Türkçesi yerine ingilizcesini yazmak başka[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 olur böle şeyler..çocukluğuna inmek lazım...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 işte ben ona hiç dikkat etmiyorum. şahsen fazla da önemsemiyorum. hala printer, speaker, mouse felan diyen bir insanım. ingilizce türkçe kelimeleri dert eden birisi değilim. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şu konuyu baştan aşağı okuyunca gülecek bir sürü şeyle karşılaşmış olan sadece ben mi varım çok merak ettim :lol:[signature][hline]comand falied
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: arcane, 14 Haziran 2005 12:33 tarihinde demiş ki: şu konuyu baştan aşağı okuyunca gülecek bir sürü şeyle karşılaşmış olan sadece ben mi varım çok merak ettim :lol: +1[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 iyi de bonec bu konuyu gülelim diye açmadı mı zaten? yoksa ciddi miydi?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok gelişti teknoloji çoook... ben de topik açayım bari, odayı ısıtan notebook diye =)
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yalnız şaka bi yana odayı ısıtan notebook oluyo, acayip ısınıyo bazıları, tabi klima gibi soğutmak amaçlı üretilmedikleri için garipsememiştim bugüne kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Berk, 14 Haziran 2005 12:36 tarihinde demiş ki: çok gelişti teknoloji çoook... ben de topik açayım bari, odayı ısıtan notebook diye =) şereffsizim benm aklıam gelmişti...yürü..... gerçi sonra ben bitmeyen bi pil yapmıştım ama.... :)[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öyle çilekroz öyle, geçen gün wow oynamaya kalktım, yumurta kırsam HDDnin olduğu yere kesinlikle pişerdi =)
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BlackRose, 14 Haziran 2005 12:35 tarihinde demiş ki: iyi de bonec bu konuyu gülelim diye açmadı mı zaten? yoksa ciddi miydi? yok bunda haklısın geyik olsun diye açmıştım.
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Odayı ısıtan notebook'dan ziyade, bacağı kızartan cinsleri var.. Bir süre sonra pişmiş et kokusu gelmeye başlıyor burnunuza..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Öne çıkan mesajlar