Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Odayı ısıtan klima?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimdi ya hakkaten o?
sen hatırlıyosundur söyle de gidip açığını yakaliyim onun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
isim başka cümle içinde kullanabildiğin halde Türkçesi yerine ingilizcesini yazmak başka[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
olur böle şeyler..çocukluğuna inmek lazım...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

arkadaşlar nickim değişiti the_guerilla evrim geçirdi...

Mesaj tarihi:
işte ben ona hiç dikkat etmiyorum. şahsen fazla da önemsemiyorum.
hala printer, speaker, mouse felan diyen bir insanım.
ingilizce türkçe kelimeleri dert eden birisi değilim.

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 14 Haziran 2005 12:33 tarihinde demiş ki:
şu konuyu baştan aşağı okuyunca gülecek bir sürü şeyle karşılaşmış olan sadece ben mi varım çok merak ettim :lol:

+1[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

Mesaj tarihi:
iyi de bonec bu konuyu gülelim diye açmadı mı zaten? yoksa ciddi miydi?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
yalnız şaka bi yana odayı ısıtan notebook oluyo, acayip ısınıyo bazıları, tabi klima gibi soğutmak amaçlı üretilmedikleri için garipsememiştim bugüne kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
Berk, 14 Haziran 2005 12:36 tarihinde demiş ki:
çok gelişti teknoloji çoook...
ben de topik açayım bari, odayı ısıtan notebook diye =)

şereffsizim benm aklıam gelmişti...yürü.....
gerçi sonra ben bitmeyen bi pil yapmıştım ama.... :)[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 14 Haziran 2005 12:35 tarihinde demiş ki:
iyi de bonec bu konuyu gülelim diye açmadı mı zaten? yoksa ciddi miydi?

yok bunda haklısın geyik olsun diye açmıştım.
  • Yeni Oluştur...