demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Son haberlere gore Micheal Jackson butun suclamalardan beraat etti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ((ilk başta sandım buda ben maykıl jeksınım diye çıkacak lol)) oley beaa severim herifi[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 wtf[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aaa ismail yk burdaymış ismail abi bi imza bi imza[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 aquila ya katılıyorum. ama eski kliplerini ilk defa şimdiki halimle, düşüncelerimle, zevklerimle izlesem belkide beğenmezdim o da ap ayrı bir konu.[signature][hline]Alo-matik Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ahah robot ismail yk.japonyada fuarda görülmüş en son.ama o zamanlarda konusamıomuş daha[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sevindim , ailecek hastasıyız Ceksın'ın :B[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: LAN SENİN WARYA!!! ADMİN ABİ nerdesin??????? admin abi ne yav lol...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Abi Senmisin İsmail Yk yı dövermisn :lol: Oley be oleyyyyyyyyy MayKIL Abimiz Beraat etmiş be Muhteşem Haber Tum pati Ekibi Toparlanın Kenkler izmirde Toplanıp Teprige gidiyoz 1 kutu lokumla.Hatta dur topicinide Acıyım >=/ İstanbullu Patiler El ele MAYKILI ziyarete adlı bi topic =/ Not = Bu konunun Konu dışında değilde Müzik bolumunde olması gerekmiyormuydu (?)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 internette micheal jackson intihar etti diye virüs dolaşıyormuş, mailinize gelen bu mesejı anında silin[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 michael jackson tipten kaybediyor su an. neden beyaz yani ? neden kendini turlu yaratiklara benzetiyorsun ki. hic anlamiyorum ya. nesi var insanlarin. adama bi gunde benim ailemin yillik kazancindan cok para geliyor :) ama iste. hehe[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gazetede okudum beraat etmiş 10 davadan da...bi sevindirik oldum bi sevindirik oldum annatamam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beyaz halini de sevdik de, sonra burnunu felan kaldırdı iğrenç oldu. benim için micheal jackson, black & white'tır, bad'tir, beat it'tir, billie jean'dir, smooth criminal'dir. 80lerin vazgeçilmezlerindendir. ama 90larda kendini bozdu, zaten 2000lerde 80lerin ruhu diye birşey kalmadı, micheal jackson felan da kalmadı. ancak benim gibi fanatikler yaşatmaya çalışıyor o günleri. ha bi de "80ler partisi" diye aptal aptal djler çıkıp, o güzelim şarkılara "vıjı vıjı o ye" efektleri ekliyorlar ya, kafalarına kafalarına vurmak istiyorum... olmadı banana bomb felan atalım patlasın hepsi[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 evet bende şimdi gazetee okudum paticik ajansları daha hızlı çıktı[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 isterse beyaz d,,l kırmızı pembe yesil olsun hala onun gibi danseden varmıdır haaaayııııır[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 var.. night elfler.. anca onlardan beklenir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar