Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Micheal Jackson

demirbilek2

Öne çıkan mesajlar

wtf[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

LAN SENİN WARYA!!!
ADMİN ABİ nerdesin???????

admin abi ne yav lol...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Admin Abi Senmisin
İsmail Yk yı dövermisn :lol:

Oley be oleyyyyyyyyy MayKIL Abimiz Beraat etmiş be Muhteşem Haber Tum pati Ekibi Toparlanın Kenkler izmirde Toplanıp Teprige gidiyoz 1 kutu lokumla.Hatta dur topicinide Acıyım >=/

İstanbullu Patiler El ele MAYKILI ziyarete adlı bi topic =/

Not = Bu konunun Konu dışında değilde Müzik bolumunde olması gerekmiyormuydu (?)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

michael jackson tipten kaybediyor su an. neden beyaz yani ? neden kendini turlu yaratiklara benzetiyorsun ki. hic anlamiyorum ya. nesi var insanlarin. adama bi gunde benim ailemin yillik kazancindan cok para geliyor :) ama iste. hehe[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

beyaz halini de sevdik de, sonra burnunu felan kaldırdı iğrenç oldu.
benim için micheal jackson, black & white'tır, bad'tir, beat it'tir, billie jean'dir, smooth criminal'dir. 80lerin vazgeçilmezlerindendir.
ama 90larda kendini bozdu, zaten 2000lerde 80lerin ruhu diye birşey kalmadı, micheal jackson felan da kalmadı. ancak benim gibi fanatikler yaşatmaya çalışıyor o günleri.
ha bi de "80ler partisi" diye aptal aptal djler çıkıp, o güzelim şarkılara "vıjı vıjı o ye" efektleri ekliyorlar ya, kafalarına kafalarına vurmak istiyorum... olmadı banana bomb felan atalım patlasın hepsi[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...