Siamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: elvyn, 12 Haziran 2005 01:47 tarihinde demiş ki: uzaydaki siyah farklı ama. Nası farklı ordaki moleküllerde yansıtmıyo ki ışığı orası siyah.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Siamon, 12 Haziran 2005 02:17 tarihinde demiş ki: said: Joker, 12 Haziran 2005 01:23 tarihinde demiş ki: bende sana soruyorum o zmn güneş nerden gelen ışınları yansıtıyor :) Güneşin bir kaynak olduğu ilkokul bilgisidir. Ordaki alaycı tavrı hissettiremedim heralde :I[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 "domatesin kabuğu kırmızı mıdır?" gibi bi soru olmuş. uzatmış da uzatmışsınız.
Way Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben renk e renk demem renk benim olmadıkca diyorum konuyu kapatıyorum :) cok uyumlu oldu kusura bakmayın sacmaladıgım icin hehe..
Elandoriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 renktir tabi renk olmasa boyas1 yap1lamaz :P[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ]
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: elvyn, 12 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: siyah sprey var mesela o renk. siyah renk deil. o sıktığın duvarın üstüne mesela güneş ışığı gelio güneş ışığını yansıtıo boya [metalik olduğu için] ve yansımasını yani beyazı görüosun.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
scarab Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 siyah ve beyaz renk değildir......... siyah cisimler hiçbir rengi yansıtmadıkları için siyah görünürler......beyaz cisimlerde tüm renkleri yansıttıkları için beyaz görünürler.........yani tüm renkleri içeren bir ışığı(BU BEYAZ IŞIKTIR) sadece sarıyı yansıtan bir cisme tutarsanız sarı görünür...çünkü sadece sarıyı yansıtır.....bide skalamıydı neydi......işte onda......renkler yanlış hatırlamıyorsam......mavi ve kırmızı arasında.........resim dersi almışsınızdır hatırlamıyormusunuz...... siyah renkse o zaman dünyada kör yok........körlerde siyah görüyor............. [Bu mesaj scarab tarafından 12 Haziran 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sanıyorum 1'er ana renk değil, ara renklerdi.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Siyah ve beyaz renk değilse nedir? (Al sana paradoks)
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 siyah ve beyaz die bi kavram yoktur sadece adı siyah beyazdır. onlar tanımsız dır 0/0.2=? gibi.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 siyah ve beyaz insanın kendine yakışanı giymesidir.[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i]
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Fistan, 12 Haziran 2005 04:19 tarihinde demiş ki: siyah ve beyaz insanın kendine yakışanı giymesidir. evet bence bu konu burda sona ermiş ermeli :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 vallahi hafızamda kalan siyah tüm renklerin karışımından elde edilir, beyaz ise sarı veya başka bir rengi açarak elde edilirdi. yani ara ton bunlar yauf..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 dunyadaki en baba renk tir.butun renk ler siyah beyazdaan dogar bence yada en azından ceşitlilik icinn siyah beyaza ihtiyac vardır...[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
helena Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: scarab, 12 Haziran 2005 03:43 tarihinde demiş ki: siyah ve beyaz renk değildir......... siyah cisimler hiçbir rengi yansıtmadıkları için siyah görünürler......beyaz cisimlerde tüm renkleri yansıttıkları için beyaz görünürler.........yani tüm renkleri içeren bir ışığı(BU BEYAZ IŞIKTIR) sadece sarıyı yansıtan bir cisme tutarsanız sarı görünür...çünkü sadece sarıyı yansıtır.....bide skalamıydı neydi......işte onda......renkler yanlış hatırlamıyorsam......mavi ve kırmızı arasında.........resim dersi almışsınızdır hatırlamıyormusunuz...... siyah renkse o zaman dünyada kör yok........körlerde siyah görüyor............. [Bu mesaj scarab tarafından 12 Haziran 2005 03:48 tarihinde değiştirilmiştir] bunlar bilimsel ve doğru açıklamalar. ancak hiç bir renk siyah ve beyaz kadar güzel olamaz[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 benim en sevdiğim renk siyah demekki siyah renk[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: fastreload, 13 Haziran 2005 19:17 tarihinde demiş ki: benim en sevdiğim renk siyah demekki siyah renk ya 1 dakka once yazcaktım :D[signature][hline]SupeRock
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: fastreload, 13 Haziran 2005 19:17 tarihinde demiş ki: benim en sevdiğim renk siyah demekki siyah renk Benimde en sevdiğim roman yazarı Küçük Resul. demekki o da yazar o zaman.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Seperate, 12 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki: bende tam emin değilim ama siyah ışığı yansıtmadığı içn gözükmüyor daha doğrusu siyah gözüküyor,ama beyaz tüm renkleri içerdiği içn beyaz gözüküyor yani tüm renklerin karışımı beyaz aslında. çok paradox bir cevap oldu iice takıldık :) Doğru bi cevap ikiside renktir , Siyah belki tartışmaya açık olabilir ama beyaz bütün renkleri içeren bir renktirr[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lol bu konuyu zamanında pierre denen bir arkadaşla bu sayfalarda tartıştım ben de "erkek adam renkli takım tutmaz" geyiği vardır ya hani biraz da maçoca bir laftır, işte onun yüzünden :) bilimsel olarak renklerin tümünün yansıtılması ya da tümünün bir yerde toplanması olabilir ama bu renk olmadıkları anlamına gelmiyor, onları da renk anlamında çok yerde kullanıyoruz çünkü, araba alırken ben bir araba almak istiyorum ama rengi olmasın siyah olsun diye kullanmıyoruz herhalde?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 renktirler ama ben sevmem siyah ve beyazı...[signature][hline]chuck!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 pigment sisteminde siyah, isik sisteminde de beyaz renktir.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 horace gerekli açıklamayı yapmış gerçi ama ben gene bık bık ötecem içmde kalmasın. fizikte siyah renk değildir, çünkü siyah hiçbirşeyi göremediğiniz anlamına gelir. zifiri karanlığı göremezsiniz mesela, o yüzden siyahtır. beyaz ise hepiciğinin karışımıdır. peki o renk midir? valla o göreceli, ama bence değil. nasıl votka-vişne kendi içinde ayrı bir içicek değilse beyaz da renk değildir. anladınız siz:-)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 2side renk falan değildirler[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Öne çıkan mesajlar