Eno Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Adiemus, 04 May 2003 23:57 tarihinde demiş ki: Ben aldım çok güzel. Kontrol paneli süper tek tıkla forum, chatroom falan açıyosun. Hoş bişey. Chatroom Forum[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Olumlu görüşleriniz için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Muhaha bende maıl attım ınsallah verırler alan :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 himm umarım başarılı olursunuz bu yeni girişiminizde hatta belirli işlerde sizlerle çalışmak isteyebiliriz ama önce sizin işlerinizi tamamlamanız gerekemekte.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Ücret olarak yıllık 9$ mı yoksa aylık mı yoksa tamamen mi bana ait oluyor hiçbir kira ödemeden. Bir de domain alımı nasıl oluyor. Uzantısı neler olabilir? pek domain piyasasını takib etmem. Bir de domain aldığımızda test için kullandığımız özelliklerde bir eksilme olmuyor değil mi? Yani örneğin; subdomain ve e-mail hesabı oluşturabilicekmiyiz domain aldığımızdada??? yani control paneli oluyor, ve tüm özellikler aynı mı oluyor???????? [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 05 May 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Domain 9$ sadece sitenin ismini satın alıyorsun. Mesela paticik.com adresi bir domain ama sadece o isim sana ait oluyo 1 yıl boyunca. Hosting fiyatı ise ayrı. Ayrı olarak para veriyosun aldığın alanın özelliklerine göre. Yani tek domain hiçbir işe yaramaz siteni barındıracak bir de hostun olması lazım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: asinanyavuz, 05 May 2003 21:25 tarihinde demiş ki: Ücret olarak yıllık 9$ mı yoksa aylık mı yoksa tamamen mi bana ait oluyor hiçbir kira ödemeden. Bir de domain alımı nasıl oluyor. Uzantısı neler olabilir? pek domain piyasasını takib etmem. Bir de domain aldığımızda test için kullandığımız özelliklerde bir eksilme olmuyor değil mi? Yani örneğin; subdomain ve e-mail hesabı oluşturabilicekmiyiz domain aldığımızdada??? yani control paneli oluyor, ve tüm özellikler aynı mı oluyor???????? [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 05 May 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Merhabalar... 9$ bir yıl için ödeyeceğiniz domain parasıdır. Yani domain in size ait olması için gereken ücrettir. Bunu alınca hiçbir kısıtlama olmayacak hesabınızda. Ayrıca com ve net şeklinde olabilir uzantısı. Domain almak istiyorsanız [email protected] adresine email atabilirsiniz. İyi günler.. [Bu mesaj Eno tarafından 06 May 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Benim kafa biraz basmıyo herhalde veya çok yoğun olduğumdan mı anlayamıyorum. Şimdi bu dokuz dolara hosting dahill mi? Değil anladığıma göre Neyse orayı anlamışım. Profocio.net hosting hizmeti de veriyor sanırım. Bu ücretsiz 10MBlık alanların özelliğinde bir hosting ne kadara mal olur. Hadi bi de 9$ ne kadara hallolur bu iş. Yok benim kafa kolay kolay basmıyo. Bi de webmaster olucam :)))) Yani geleceğin webmasterı.... [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 06 May 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evet anlamışsınız. Hosting ücreti ile domain ücreti tamamen farklı... Fiyatlarımızı öğrenmek için lütfen istediğiniz alan ve trafiği belirten bir email i [email protected] e atınız. Şunu bilmelisiniz ki, tanıtım aşamasındayız ve fiyatlarımız çok uygun... İyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W3ND1G0 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 seksendort.com tüm sitelerini [kendi sitesi de dahil] profocio.net de host etmektedir. Gayet memnun olduğumu belirteyim. Control paneli ise yeni kullanıcıların bile kolaylıkla adepte olabilecekleri bir panel.[hline]W N D G - S P D R M N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Evet bende şuan da tester olarak bulunmakttayım hiç sorun yaşamadım gerçekten güzel[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bende isterdim ama geç kaldık sanırım[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 la bende ... mutlu kalın manyak komikti yalnız :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Şu ana kadar 42 kişi bu fırsattan yararlandı. Halen şansınız var yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Şey Benim Sadece Sayfaya ihtiyacım yok bana küllem 80 mb lazım yani bana Uo Serveri için sponsor lazım hem sizin reklamını web sitede yaparık olur mu :p Searching.... Loading... Server Terminated By Lost Connection Istiaron Developer Arthur Ah Bi Benimde Host Şirketim OLsa :lol: [hline]Ama şimdilik sayfa yeter Eno Bana Yardımcı Olabilirmisin [hline] :hrr: yok mu bi sponsor koca paticik te ama Icq=176375932 [Bu mesaj gmarthur tarafından 13 May 2003 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Merhabalar UO serverındaki çalışmalarınızla ilgili bilgileri bana aktarırsanız ilgilenmeyi düşünebiliriz. Özel mesaj atabilir yada [email protected] e mail gönderebilirsiniz... İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Oooo Enom neler yapmış. Helal olsun.Başarılarının devamını dilerim. Banada ayarlarsın bi domain :) Benmi kimim? İsmi lazım olmayan serverda başının etini yiyen Azmi...:)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 paticik web serverı baya hızlı. eğer üyelere özel bi hosting olursa ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ya biz bu adamı zengin mi etik nedir sponsor olmaktan filan bahsetti... pşt eno olum ilk müşterine sponsor olma git uoya sponsor olmayı düşün olurmu nck nck =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Siz benim ilk gözağrımsınız. Kalbimdeki yeriniz ayrı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 paticiğin sanmıyorum üyelere özel verceğini ultranın sonuçta?[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bişe dicem kızmayın php falan desteklıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 evet[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 ii ozaman msg atak hmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Castin arkadaşımız biraz şaşırmış şimdi demiş adam aa bizim Eno falan.Adam K O S K O C A Mr.Helvacı yani.Sıradan bir insan değil o Mr.Helvacı o =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Alexi_Septimus, 26 May 2003 00:04 tarihinde demiş ki: Castin arkadaşımız biraz şaşırmış şimdi demiş adam aa bizim Eno falan.Adam K O S K O C A Mr.Helvacı yani.Sıradan bir insan değil o Mr.Helvacı o =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Diil mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar