muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İŞTE BUNLAR KURALLAR said: Ultima Online Bölümü Uyulması İstenen Kurallar ve Ricalar: GENEL KURALLAR: 1- Konu başlıkları büyük harfle yazılmamalı ve doğru yazılmasına dikkat edilmelidir. 2- Forumlara başka bir kullanıcıyı rahatsız edici, küçük düşürücü, hakaret içeren, hedef gösteren, tahrik eden bir mesaj yazılamaz. 3- Forumlara atılan hiçbir mesajda ırk/din/dil ayrımını ön plana çıkaran ve/veya bu konuda yanlış anlaşılmalara yol açabilecek içerik bulunamaz. 4- Foruma kayıt olduğunuz takma adınız kişileri tahrik edici veya hakaret içerikli olmamalıdır. 5- Forumlarda kullanılan imzalarınız eğer büyük bir alan kaplamaktaysa her konu başlığı için bir kere kullanılmalıdır. 6- Threadlerde genel nezaket kurallarına uyulmalı, karşımızdakinin de bizim gibi bir kullanıcı olduğunu unutulmamalıdır. paticik Forum Alanı bir kavga platformu değil, fikir paylaşımı ve eğlence amacıyla vaktimizi geçirdiğimiz bir alandır. 7- Kişilerle özel mesajlar "özel mesaj" sistemini kullanarak iletilmelidir. 8- Alan yetkilileri ve Site yöneticilerinin uyarılarına dikkat edilmeli ve uyulmalıdır. 9- Birden fazla kullanıcı hesabı açıp, diğer takma adlarla farklı kullanıcılar gibi mesaj atmak forum kurallarına aykırıdır. Bunu yaptığı belirlenen kullanıcıların her iki hesabı birden kapatılacaktır. 10- Yukardaki kurallara uymayan kullanıcılara bir defaya mahsus olmak üzere uyarı yapılacak, hatanın tekrarlanması halinde hesabı kapatılacaktır. ÖZEL RİCALAR: ultima-tr'de 5000 kişiyi aşkın üyemizle Türkiye'de eşi az bulunur bir komunite oluşturmayı başardık. Hergün gelen yeni üyelerimizle daha da büyüyoruz. ultima-tr nin "kalbi" olarak nitelendirilebilcek forumların daha pürüzsüz işlemesi için bazı önlemler almamız gerekiyor. Son günlerde yaptığım gözlemlerin neticesinde gördüğüm aksaklıklardan bazıları şunlar: - Yeni gelen bir kullanıcıya, haklı olsun haksız olsun "eskiler" tarafından "çaylak" muamelesi yapılıyor. Hepimiz zamanında "yeni üye" idik, bunu unutmayalım. - Freeshardlarla ilgili soru soran üyelere "burası osi forumları!!" diye tepki göstermek yerine, sorusuna cevap vermeye çalışmak, yanıtını bilmiyorsak o konu başlığı altına boşuna post atmamak daha faydalı olacaktır. - Yerli yersiz "up" lardan, mesajsız "smiley"lerden, ortamı gerginleştirici mesajlardan lütfen kaçınalım. Gunn / UOTR Yöneticisi sorularınız için bu konu ile ilgili "konu başlığı". İlk Önce Kurallar Ne için Vardır Onu belirtelim.Daha eglenceli bi Ortam yaratmak amaclı idir.Ve Sataşmalar Olmamalı diyor Ama Acın Her Threadda Bir Tartışma Var.BENDE DAHİL herkez birbirleri ile kavga içerisinde.Bakıyorsunuz birisine Haksızlık var Onu koruma amaclı gidiliyor Kavga Ortamı yaratılıyor.BUYUK HARFLE topic acmalar nedir.Topicin ''reyting''imi yukseliyor.ksine Goze Hitap etmeyen kirlilik yaratan birşey.Takma adlarda,nicklerde Boklu Moklu gibi nickler Gordum bunlar nedir.ve dikkate alınacak şey said: - Yeni gelen bir kullanıcıya, haklı olsun haksız olsun "eskiler" tarafından "çaylak" muamelesi yapılıyor. Hepimiz zamanında "yeni üye" idik, bunu unutmayalım. - Freeshardlarla ilgili soru soran üyelere "burası osi forumları!!" diye tepki göstermek yerine, sorusuna cevap vermeye çalışmak, yanıtını bilmiyorsak o konu başlığı altına boşuna post atmamak daha faydalı olacaktır. - Yerli yersiz "up" lardan, mesajsız "smiley"lerden, ortamı gerginleştirici mesajlardan lütfen kaçınalım. Yani Ne biliyim Bende En son attıgım bi mesajdan dolayı kendimden utandım ciddi derecede.Hemen Onu duzeltiyorum ancak Dikkat edelim.Ve Hatta Bu gibi Utanç verici Mesajları Burda Lingkleyelim.Son Olarak Paticik Yetkililerine Sesleniyorum:lol: ; Bu Kurallar iyi Hoş Konulmuş Ama YAPTIRIMINI neden uygulamıyorsunuz yahu. Paticik Gun geçtikce iğrenç bi hal almaya başladı O denli Yazıyorum Herkez Bi Dur demeli Ve Bende Ornek bi kac quote koyacagım.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Şöyle diyim en az 10-12 foruma girmişimdir şu ana kadar. Hepsinde kesin kurallar vardır ama uygulama olarak bakınca paticikten daha iyisini ve kalitelisini.. (küfür olsun, "b@bs''lar olsun ne blim yani sürekli ortamı germeye çalışanlar olsun.. yok bunlar.) Kaliteli bir forum, düzgünce bir konu üzerine tartışılabilen bi forum. Çok öyle mesaj atmam ben ama günde bi 2 saat falan okurum ne var ne yok. Okurken zevkte alırım. Demek istediğim nokta zaten olunabilecek en iyi noktada 3-5 kusur olacak tabi ki hiç birşey mükemmel olamiyor. Olabilecek en mükemmel noktada.. Bunuda paticiğin kapalı olduğu dönemde paticik açlığını gidermek için baktığım forumlardaki seviyesizlikleri görünce daha iyi anladım.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: ultima-tr'de 5000 kişiyi aşkın üyemizle Türkiye'de eşi az bulunur bir komunite oluşturmayı başardık.bu biraz geri kalmış gibi :D şimdi kaç bin milyon kişi var acaba?[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yanlış Anlaşılmasın Ben Paticik Forumlarını tanıdım tanıyalı forumlarda Takılmanın iyi bişey oldugunu anlağdım.Yine Paticik forumlarında verilen komik resimler vardı.Adamın biri bi site formu linki vermiş ve bir gezdim konuşmalar sizli bizli :D tamam abartmaya gerek yok o kdr samimi olunsun ama son gunlerde işin cılkı cıktı.VE ALLAH yukarda kendimide o tip yazarken buldum son 2 mesajımöda su an forumlar ve kendi kendime Cus lan murat sen bunu yazcak adam deildin dedim.İnanın Buyuk harfle konular acılıyor fln fln.Yani Hala Rutbeye Sahip adamlar Sie lan a.q gibi laflar ediyor.Ya forumlarda din tartışılıyor.Adam kalkıp Ataizm ile Satanizmi anlatıyor.Bende Acıyım Muslumanlık dite Bi thread hatta abartım Totarial? Bu konular kitlenmekle kalınmamalı bence.Silinmeli yakışmıyor.Var Tabii ki uyguluyorlar ama Mod acıgı varsa kapanmalı konular takip edilmeliGarbage Cok komik bolum ( bence ) ama kufurler başladı.ne biliyim boyle içimi doktum bea <=/[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: muratty, 14 Haziran 2005 09:22 tarihinde demiş ki: Rutbeye Sahip adamlar Sie lan a.q gibi laflar ediyor. onlar paticikte iyi birşeyler yaptığı için rütbe almadılar ki. o madalyalar sadece ne kadar mesaj attığını gösteriyor. günde 50 mesaj attıktan sonra bir "rütbe" almak çok zor değil. ha "a.q" gibi şeyler paticik kültürüne çok ters o ayrı. bir de üyeler, özellikle yeni üyeler şunu http://forum.paticik.com/view.php?id=100154 okusa, tüm linklerdeki yazıları incelese, forumlar daha düzenli olacak, bahsettiğin "a.q" gibi şeyler olmuycak ama.. nerde. "bana ne ya upuzun yazı, ne okuycam" diyor o tip adamlar da..[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 rutbe sahibi derken yani uzun sureli pati uyesi demek istedim.yani bunlar uzun sureli adamlar diyemi goz ardı ediliyoz anlamıyorum?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 "uzun" ya da "kısa süreli" adamlara herhangi bir ayrıcalık tanındığı yok ama artık ne olduğu kim olduğu herkesçe aşikar olan kişilere gösterilen tavırlar "doğal" olarak diğerlerinden daha düzgün olabilir, bu da nedeni sorulmaması gereken çok normal bir tavır tanıdığınız insanlara davranışınız ile yeni tanıştığınız insanlara davranışınız bir değildir herhalde?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BlackRose, 14 Haziran 2005 09:44 tarihinde demiş ki: tanıdığınız insanlara davranışınız ile yeni tanıştığınız insanlara davranışınız bir değildir herhalde? Realde Tabii ki Hayır ama bi Kurum-işletme veya sunucu gibi bir yerde ise ve kaliteli olacaksam ve Yönetici isem Tabii ki Eşit Davranmalıyım.Yani senin dedigin olay suna cıkıyor yeni gelen adam sie derse Shut ama eski adamsa goz ardı edilir gibimi? Sen Davranışını Msn den veya p.m den belli edebilirsin ama bu ap ayri bi olay. Ve Şikayet et olayından ve karakedinin p.m inde yolladigim seyler vardı tabii ki.ve birkac mod arkadasada.Ne bana ilgileneceklerine yada ilgilendiklerine dair bi yazı geldi nede O adamların tavırları deişti ( yada özel mesaja bakılmadan silindi ;) ) Günah almak gibi bi niyetim yok ama bu gozlemledigim bir-iki kişide var.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar