Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter için mass pvp bilgi paylaşımı

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Eveet efendim madem serverlar kapalı biraz bilgi alışverişi yapalım.
Öncelikle her hunterın en keyif alacağı ortam oldugu yerin mass pvp alanları oldugunu düşünüyorum. İçinizdeki gücün açığa çıktığı alanlar böyle genişşşş ve target bulması kolay mass pvp alanları.
Öncelikle mass pvp (bundan sonra MP olarak yazıcam yorulyor her seferinde yazması) sırasında her zaman için hunter markınız alakalı veya alakasız bir düşmanınızı işaretlesin bu karşı taraf için moral bozucu ve aynı zamanda graif olarak rahatsızlık verici olduğundan çok etkili bir yöntem. Çoğu zaman fear etkisi yapıyor.
Her ne kadar mail giyiyor olsanızda MPde önde durmayın çünkü aynı anda birkaç AS veya Spell instant olarak ölmenize sebeb olabilir. Multisohutunu MP surekli kullanın. Grubun arkasından kendinize bir hedef seçin (tabi bu hedef karşı tarafın en önlerinde duranlar olacak) ve anlık olarak ileri fırlayıp multishotunuzu yapın ve zaman kalırsa hedefe göre birde viper sting yollayın ki mana kullanan bir class ise oyundan bir süre dahi olsa düşsün.
Traplerinizi sevin. İhtiyaç dahi olmasa yakınlarınızda her zaman bir tane trap olsun. MPde daha çok frost trap kullanmak akıllıca çünkü bütün raidi bile bazen toparlamak veya gerekli zamanı kazandırmak için gereken 3-5 saniyeyi sağlar size. Yani tam gaz size doğru gelen 15-20 kişi bir anda trapinize daldılar mı bir anda hasss deme ihtimalleri var. Veya trapten etkilenmeyenler direk öne çıkacağından keklik durumunda avlanacaklardır.
Aynı şekilde karşı tarafın doldugu ve size topluca dalacağını anladıgınız anlarda Volley shot ile önlerine ok yağdırmak çok kullanışlı. Yani verdigi damage çok fazla değil belki ama kimse savaşa %90 HP ile başlamak istemez o yüzden caydırıcılığı var. Sürekli olarak hattınız boyunca sağ sol koşun böylece tek bir bölgede odaklanmış taraftarlarınızın kanatlardan gelebilecek bir saldırıdan haberdar olmalarını sağlayabilir veya hatta önleyebilrsiniz.
Genelde detect hidden özelliğiniz açık olsun. Hem gereksiz lag yaşamazsınız hem de kimbilir belki günün birinde çalışır ve hidden bir rogue yakalarsınız :)
Guardlar ile muhatab olmayın onlar size dokunamaz bile FD yapın ne halleri varsa görsünler sonuçta siz agrolamadıysanız agrolayanlar düşünsün. Bencilce ama dediğim gibi guardı agrolayan ben değilim.
MPde FDye güvenmeyin. Büyük ihtimal resistlenir zaten ama resist olmasa bile karşı taraf başınızda göbek atarken hadi kalkda keselim diye mahçup hissedersiniz. Yaşadım ordan biliyorum. Yatarken kesmediler süründürdüler :)
AS kullanımı genelde biraz şansa bağlı yani siz birine AS yollayana kadar büyük ihtimal uzaklaşır çünkü diğerleri damage vermiş oldugundan AS atana kadar adam geri çekilecektir.
Hurra gazı ile gelen karşı taraf geri çekilmeye başladığında size çok iş düşüyor. Öncelikle riskli de olsa burda çita hızı deve kuvveti özelliğiniz ile kaçan düşmanı rahatca yakalamanız mümkün. Yakalamak derken savaşın demiyorum yavaşlatın sadece gerisini sizden birkaç adım gerideki guruh halleder. Siz ne kadar çok düşmanın hızını keserseniz o kadar yararlısınız demektir. Hatta sırf bunun için bazen raid grubu uzerinizdengeçince son ana kadar bekleyip tam onlar yaklaştıgında reslenip frost traple bütün hepsini yavaşlatmayı dahi deneyebilirsiniz. Tabi sonuç gene ölümünüz olacaktır ama vatan saolsun.

Aklıma gelen ve benim MPde kullandığım hunter taktikleri bunlar. Eminim birçok daha tecrubeli ve hiç hunter oynamamış kişiler çok daha guzel taktikler verecektir. Paylaşmak sizlerin görüşlerini de almak istedim. KAlın sağlıcakla.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım

[Bu mesaj Absolut tarafından 08 Haziran 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hunter ın bütün abilitylerini tam hatırlamıyorum, tarren mill deki pvp den hiç hoşlanmadım ama gittiğim zaman horde charge yaparken ilginç bir uyum göstererek hunterdan yavaşlatan hedeyi yediğim zaman ölüyorum hattın neresinde olursam olayım[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

Hunterlar sana hayran :)

Hunterları birçok itemı rollamasının sebebi basit. Çünkü hepsini kullanabiliyor yani melee silah yelpazesi çok geniş. Elindekinden daha iyi bonus veren her itemıda rollama hakkına sahip. Ama sen baştan belirtirsen bu item bana lazım başka rolluyacak var mı yok mu diye. Daha item çıkmadan bazı konular açığa kavuşmuş olur sonradan kısıtlı sğre oldugunda karışıklık olmaz.

[Bu mesaj Absolut tarafından 08 Haziran 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O itemlar neden senin? Uzerinde Especially for Damodar the one and only rogue mu yazıyor? :)
Şaka bir yana bence baştan sınırları koyarsan sonradan tatsızlık çıkmaz roll aşamasında. Çıkıyorsa da adam problemli demektir bir daha teamlemezsin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

e o zaman bende gidim gift of elven magi ye rollim? üzerine casterlar kullanır diye yazmıyo. bi hunter niye dagger kullanır ki gitsin 2h balta kılıç bilmem ne alsın:P

nefret ediyorum işte bu belkide rollerde hep yüksek atmalarındandır. ama sevmiyorum işte. 10 kişilik raidlerde en fazla 1 hunter oluyo 2. yi aldırmıyorum:P[signature][hline]WOW
Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue
DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay

Sosyal ağlarda paylaş

Sen ranged savaşta ne isen ben meleede onun 2 katıyım öyle diyim :)
Ayrıca beleş HKye kim itiraz ederki yani tek başına birini yakalayıp sap ile kesmek alınteri ise rangeden oklamak en bi alınteridir :)
Dagger kullanırım hele de bonusları iyi ise hiç affetmem :) Dediğim gibi hunter için melee silahlar %85 bonus demek.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sen hunter oynuyosun galiba sana sorayım kimse kesin cevap vereiyo :) Ben hunter açmak istiyorum çok hoşuma gidiyo ama 1v1 pvplerde çok eziliyo diyolar. Ben herkese yenilmekten nefret ederim,1v1de de kazanmayı çok severim. Kalabalık savaşları daha çok severim ama 1v1 kapıştığımda ölürsem çoğu zaman üzülürüm :) Daocu da o yüzden bıraktım,animist diye bir class oynuyordum çat çat önüne gelen indirince sıkıntı geldi ehe. Sen ne diyorsun? Hakikaten kötü mü pvpde?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home
In Flames We Trust!

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Haziran 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1vs1de eğer sen ilk dalan olursan avantajlı ama ilk dalan karşı taraf ise bu avantaj yok. Eğer 1vs1de % olarak kazanma ihtimalim artsın diyorsan rogue tavsiye ederim en azından kime saldıracagına ve zamanına sen karar verebiliyorsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

daoc oynamissinda bazi mmorpg lerin temel kavramlarini bilmiyosun hic bi oyunda bu kesin alir diye bisi yok var sa oyunda degildir baska bisidir o :) hunter san hunter ligi bilecen 1 e 1 dedigin duel de oluyo onun disinda kimseyi 1 kisi bulamazsin ya sen fazla olursun ya da onlar..yani tanimiyorum ama yazdiklarin suna benziyo..hunter seviyorum ama ben kral olmak istiyorum herkesi kesmek istiyorum ne yapmaliyim?su an ki soruna verilecek cevap yok..birazcik daha duzgun sorarsan daha duzgun cevap alirsin :)

hunter cogu kisiye guzel bi class..hunter in ne oldugunu ne ypatigini ne yapamadigini bildikten sora oynanmasi kolay ranged olarak cok guzel dmg ler verebilen bi class ama tabiki hunter adi ustunde oldugu icin yaniniza gelene sansiniz yok hunter in amaci track la vs ile adam bulup uygunsuz bi haldeyken oldurmek :) sora melee de warrior geldi kesti shaman a vuramadan oldum dersen komik kacar
Sosyal ağlarda paylaş

kimin kimi alcağı diye bişey var.iyi oynamaya bağlı deil o.sen bi mage e warrior getir mage noob olsa bile wairror mage i kesemez,benim düşüncem ama mesela.şimdi yine tepki çıkışmayın burda çoğu kişide bunu düşünüyo tahminim.warrior şu anda ezik nerf e ihtiyaç duyan bi class.mage,priest,warlock,shaman a karşı hiç şansı yok.hatta hemen hemen rogue dışında hiçbir class a karşı yenme şansı yok gibi görünüyo.[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 08 Haziran 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim demek istediğim,daocta oynadığım o karakterle ölüş sebebim,karşımdaki adama hiç şansım olmaması. ikimizde de nuke var,ben adama 6 tane atıyorum adam ölmüyor,adam bana 2 tane atıyor ben ölüyorum. Sonra stealtherlar her attığım adımda çaaat diye indiriyor falan. Kral falan olmak istemiyorum ama karşımdaki adama karşı aynı avantajda olmak istiyorum. 1vs1de adam indirdiğim zaman da çok mutlu olurum,o farklı bişey. Yani iyi olmak için kasarım,pvp'de gelişmeye çalışırım. Elimden geldiğince kazanmak isterim. Kim ister ki kaybetmeyi?
Herkesin dediği yok hunter hep nerf yiyor,yok hunterın peti bir işe yaramıyor (ki benim en sevdiğim class pet classlardır)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home
In Flames We Trust!

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Haziran 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hunterın en güzel yanı eğer dikkatli oynarsanız ve bir stiliniz var ise kendinizden yüksek Lv kişileri rahat alabilmeniz özellikle fighterlar. Yani kendimden 5-6 lv yüksek olan ları aldığımda adam nasıl küfrediyor merak ediyorum :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 08 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
kimin kimi alcağı diye bişey var.iyi oynamaya bağlı deil o.sen bi mage e warrior getir mage noob olsa bile wairror mage i kesemez,benim düşüncem ama mesela.şimdi yine tepki çıkışmayın burda çoğu kişide bunu düşünüyo tahminim.warrior şu anda ezik nerf e ihtiyaç duyan bi class.mage,priest,warlock,shaman a karşı hiç şansı yok.hatta hemen hemen rogue dışında hiçbir class a karşı yenme şansı yok gibi görünüyo.

şey ole değil nerf lenirsen dahada dandikleşirsin genel olarak, skillerin duzetilmesine buff diyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 08 Haziran 2005 19:32 tarihinde demiş ki:

şey ole değil nerf lenirsen dahada dandikleşirsin genel olarak, skillerin duzetilmesine buff diyoruz.

bak bunu bilmiodum teşekkürler söylediğin için ;)[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

şahsen full marksman :D scatter shot rulz diyorum,

genel 1v1 yakalanırsam şöyle oluyor, niye genel 1v1 diyorum MP de sizi yakında gören direk hücum ediyor da ondan. Ben hunterımla genelde börtü böcek ağaç aralrına yokuşlar tepeler bina kenarlarında sneak taıldığım için mp oluyo 1v1 :D
önce amcamı buza hapsederiz ardından aimed shotu çakarız
sonra peti saldırtırız bie conclusive ile amcamı yavaşlatırız o sırada scorpid artı arcane kullanırız eğer şansımız varsa sonra wing clip hede hödö ile biraz daha koştursun peşimizde, becerebiliyosanız FD trap olayını kullanırsınız ama blizzard bunun yasak oldugunu sölemisti forumun brinide okudum hala oluyomu bilmeme uzun süredir oynamıyorum oyunu. her neyse, ne oldu aimed takrar ready dimi?
Ben full marksmanim Scatterd shot ım var çaat onu da çaktık amcam bana 2 sn lik mesafede birde scattered ile 4 sn etrafta geziniyor, dikkat darbe almasın pet ctrl 3 hemen stay
sonra bir aimed daha şans varsa zaten 1200 2000 damage aimedler direk olayı bitirir genelde ben pek şanslı değilim 500 800 arası vuruyorum Ranged silahım iyi değil sadece üstümde beaststalker set var.
o scatterde ardından adam ölmediyse ve micronuz iyiyse tekrar wing clip conclusive deneyebilirsiniz şansınız varsa vede stun etme özelliği açıksa oda kullanılır. bazen duel yapanalr soruyo manyakmısın sen dual wield silah ne iştir diyo :D two hand daha sağlam evet doğru daha sağlam ama ben dual wieldi sadece gold camp sırasında düşük levelları keseken kullanıyorum yaydan daha kullanışlı oluyo çünkü silahlarım inanılmaz hızlı. eğer survive varsa kesinlikle two hand derim.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time

[Bu mesaj Asphodel tarafından 09 Haziran 2005 05:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mass pvp'de orta yere atlayan cengaverlere wing clip atın da blinki neyim yoksa hekşat çekelim.. :-p

nice warriorlar rogue'lar dalıyor öyle, çaaat bir hoj, üstüne birileri daha birşeyler atınca kthxbye oluyor hehe.. karambol ama ben diyorum zaten blizz'den cacık olmaz.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...