KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: BonePART, 10 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: carpe diem bu bir filmde vardı adını unuttum şimdi. Hayatı yaşa möı garip bişeydi.[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daphne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aşk = acı cekmek bence butun guzellıklerı yasıyosun sonra bıtıyo.eskıden senın olan bırını ararken bıle cekınıyosun senden ayrı bı varlık oldugunu anlıyosun daha acı ne olabılır kı? ask varlıgın degıl yoklugun acısıdır... said: Zagg, 10 Haziran 2005 14:53 tarihinde demiş ki: Daphe istersen konuyu biraz geliştirelim; Başlangıç olarak sana şöye b1r soru soruyum, aşk nedir ? Bu soruyu cevaplarken hiç bir sözlüğü ve buna benzer şeyleri kullanarak cevap verme sendeki tercümesi lazım bana.. [Bu mesaj daphne tarafından 11 Haziran 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daphne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 irincim bulup dinleyecegım bu sarkıyı ama dusuncelerımı degıstırecegını sanmıyorum.. said: irin, 10 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: daphne kardes mutlu ask vardır die bi ezginin gunlugu sarkısı da vardır.ben sana onu tavsie ederim.hos bana da ras gelmedi ama olsun var oldugun ainanmak da oldukca guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daphne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yasadıgım guzellıklerı kesınlıkle azaltmıyo aksıne yuceltıyo ama bu daha da mutsuz edıyo ınsanı ogunlerın gerı gelmeyecegını bılıyosun cunku.. said: Nefr, 10 Haziran 2005 14:32 tarihinde demiş ki: Sonunun hüsran olması, yaşadığın güzelliklerin değerini azaltıyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben de katılıyorum ezginin günlüğüne walla elbet acı çekiyosun ama tekdüze bi hayatı kim ister ki sevmeyi hiç tatmamış kişiler var onlarınki daha beter bence[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Manti, 11 Haziran 2005 02:53 tarihinde demiş ki: herşey tamam da zülfü baba nedir ya? öeh! nesi var be zulfü livanelinin. muthiş adam.baba unvanı olmamıs ayrı mesele..[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bak şimdi bu bardaın yarısı dou yarısı boş. görüyorumki mutlu aşk yoktur diyonuz. bardağın boş kısmına bakıyonuz. mutlu aşk vardır diyonuz bardağın dolu kısmına bakıyonuz. fakat aşk yarı dolu bir badak gibi kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuzdur. kuantumdur. kimi zamanda kaostur[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aşk iki ucu b.klu değnektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: xueshen, 11 Haziran 2005 14:50 tarihinde demiş ki: bak şimdi bu bardaın yarısı dou yarısı boş. görüyorumki mutlu aşk yoktur diyonuz. bardağın boş kısmına bakıyonuz. mutlu aşk vardır diyonuz bardağın dolu kısmına bakıyonuz. fakat aşk yarı dolu bir badak gibi kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuzdur. kuantumdur. kimi zamanda kaostur ooo muthiş xueshen takdir edilesi insansın..[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: xueshen, 11 Haziran 2005 14:50 tarihinde demiş ki: bak şimdi bu bardaın yarısı dou yarısı boş. görüyorumki mutlu aşk yoktur diyonuz. bardağın boş kısmına bakıyonuz. mutlu aşk vardır diyonuz bardağın dolu kısmına bakıyonuz. fakat aşk yarı dolu bir badak gibi kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuzdur. kuantumdur. kimi zamanda kaostur kısaca aşk aşktır de nie felsefe yapıon şimdi =)[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Aşk iki taraflı yaşanır. Platonik aşk diye bir şey yoktur, ona saplantı diyoruz biz psikolojide. Aşk son kullanma tarihi olan bir şey de değildir. Geçen zaman aşkı köreltmez, aşkın dönüştüğü sevgiyi güçlendirir. Hepsi kiminle birlikte olduğunuza bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bütün aşkların sonu hüsran olsaydı şuan burda olabilirmiydin? (dik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 neden olamayalimki.. kücük emrah ne diye var o zaman.. acilarin cocugu o'da =)[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mutlu aşk vardır , ama çevremde gördüğüm herkesin uyguladığı saçma sapan davranışlar yüzünden bu düzlemde mutlu aşk yoktur. yok işte , kaçan kovalanıyormuş , yok ne kadar seversen o kadar çağrı atıyormuşsun. meauh pes ya.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya vardır kardeşim işte mutlu aşk ! hayat risk işi sonuçta seyirci kalmaktansa hayata yaşıyacaksın acısını da tatlısını da sonra da yaşlanınca 'ben bunu da yaşadım!'diceksin zaten bi zaman sonra acı vermediğini hatta gülümseyerek bile hatıladığımızı öğrenmişsinizdir çoğunuz nasıl olsa tekrar acıkıcam karnım gurulducak diye yemek yemekten vazgeçer mi insan ya aşk yaşanmalı ne olursa olsun[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 insanların aşk olgusuyla dalga geçmekten çok büyük haz alıyorum. işte bugün sevgiliyiz , yarın küstük. ayrıldık ara vericez. böyle böyle dedi , trip atıcam görsün gününü. yok intikam alıcam. bilmemne.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mutluluk mu? O da ne.. Sadece hissettigim ancak goremedigim, elle tutamadigim $eyden mi bahsediyorsunuz? Hahah. Hanginiz bana gercek bir mutlulugun varoldugunu kanitlayabilir ki? Hanginiz gercek mutlulugun resmini cizebilir ki? :) (Filozof gibi konu$tum $erefsizim :p)[signature][hline]Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kanitlanamaz, cizilemez sadece yasanir =P yasayamayanlarda böyle bok atabilir, mutlu ask yoktur diye =)[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 makaveli arkadaş yanlış yere takılmışsın sen ayrıca sadece somut şeylere inanıyosan bi düşün bakalım kalbin arada bi nie deli gibi çarpar durduk yere nie gözyaşı dökersin trajedik bi olaya nie sewinirsin ummadığın anda gelen bi msja bile resimle filan olmuyo bu işler[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: vaniLLe, 12 Haziran 2005 14:15 tarihinde demiş ki: kanitlanamaz, cizilemez sadece yasanir =P yasayamayanlarda böyle bok atabilir, mutlu ask yoktur diye =) +1[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: vaniLLe, 12 Haziran 2005 14:15 tarihinde demiş ki: kanitlanamaz, cizilemez sadece yasanir =P yasayamayanlarda böyle bok atabilir, mutlu ask yoktur diye =) çok doğru söylemişsin arkadaşım.. tamamen katılıyorum ;)[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bütün aşklar mutludur acısız aşk yoktur daha doğru bence[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mutlu biten aşk yoktur deseymişin ilk mesajınla daha uyumlu olurmuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Kedi ulaşamadığı cigere mundar der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: kaleidoscopic, 07 Haziran 2005 14:28 tarihinde demiş ki: ortada kimse yokken "aşık olmak istiyorum" bulunca "aşık oldum nası konuşayım", çıkana ya da göt olana kadar "şöyle yaptı böyle yaptım", ilişkiye girince ilişkisel problemler, bitince ya da göt olunca da "ölmek istiyom mıyy mıyy". yani başı sonu belli aptal bir üreme oyunu, ve hormonal olarak bağımlı olduğumuz için de ske ske oynamak zorundayız. kaç kere "eeeeeeh yeterin beeeeaaaaa" dedim ama sonra gidip biri ağzını açık bırakıp gidiyor hooop baştan. alt tarafı üreyecez nedir bu şaklabanlık... bi daha yazmaya üşendim[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar