Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

garip japon sanati

duende

Öne çıkan mesajlar

biyerde garip bi japon sanati okudum boyle adamlar bi nefeste bi resm çiziyolarmis nefeslerini tutup baslayip bitirip tekrar nefes aliyolarmis
sonra bunu yapan insanlar bi kentte yeterince unlu olduktn sonra oradan baska bi kente gidip herseye sifirdan basliyolarmis bu sanatin adini ve hakkinda bildiginiz seyleri isttiycektm ilgimi cekti cunku[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar çizse çizse hazırkartın 100'lük kontörlerindeki cin aliyi çizerler :D

[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

[Bu mesaj Zagg tarafından 09 Haziran 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tempura kısa sürede resim yapabilme kabiliyetidir. 15 Saatte bende yaparım resim. Japonlar bizim aksimize göğüslerinden değil karınlarından nefes alırlar. Böylece nefeslerini daha uzun süre tutabilirler. Japon savaşcılarının sessizliği ön plana çıkarmarsı da bundan kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

tempura japonların deep fry olayı diil mi lan.

ayrıca, japonlar karnından nefes alır biz göğsümüzden nefes alırız ne demek ya. ahah. yok ööle bişi. yemişler seni. meslek ile alakalıdır. diyaframdan alınan nefes farklıdır ve eğitim ile alakalıdır. japon savaşçıların sessizliği önplana çıkarmış olması da apayrı bi muamma. huyaaayt diye baaran kim ki?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
horacegoesskiing, 11 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
tempura japonların deep fry olayı diil mi lan.

ayrıca, japonlar karnından nefes alır biz göğsümüzden nefes alırız ne demek ya. ahah. yok ööle bişi. yemişler seni. meslek ile alakalıdır. diyaframdan alınan nefes farklıdır ve eğitim ile alakalıdır. japon savaşçıların sessizliği önplana çıkarmış olması da apayrı bi muamma. huyaaayt diye baaran kim ki?

Taam işte ben ne dedim karnından alıyo karında ne var diyafram o zaman diyaframdan alıyo.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 12 Haziran 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
yoo herkez diyaframdan nefes alır. ben bile..

Bütün insanlar ilk doğduğunda diyafram nefesi alır (bunun için bebek nefesi de denir) Bunu öğrenmek oldukça kolaydır. Sırt üstü sert bir zemine yatın, elinizi karnınızın üstüne koyun ve nefes alıp verirken karnınızın inip çıkmasını amaçlayın. Alacağınız nefes karın nefesidir.
Dediğim gibi bunu öğrenmek çok kolaydır. Gerekirse başka bir başlıkta uzun uzadıya incelenebilir. Bir başka kolay olan şey ise "HerkeZ"in yanlış, "HerkeS"in doğru bir yazım olduğudur. Dikkat edinizdir. Adamı zıvanadan çıkarmayınızdır...
:D
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi ya utanmasalar karate diycekler sanatin adina yemek adini kakalamaya calisiyolar
slin size tempura:yuzlerce yil once portekizden japonya'ya gelmis bir yiyecek. kizartma sekli portekiz yapimi ile cok buyuk farkliliklar gostermese de, kullanilan soslar elbette portekizden daha farklidir. oncelikle diger soslarla tadi hafiflestirilmis soya sosu ozlu bir tempura sosu ya da kaya tuzu ve yesil cay tuzu karisimina batirarak yersiniz.
genelde, balkabagi, patlican, sogan gibi sebzelerden tutun, her turlu deniz hayvanatina kadar onlarca malzeme kullanabilirsiniz. batiracaginiz karisim cok basittir. sadece un ve su ile yapilan bir karisim olsa da kivamini tutturmak zor olacaktir. sperm kivaminda desem kimsenin icinden dur ulan ben de yapayim nasil bir seymis demek gelmeyecegi icin demiyorum ama baska bir tanimlama da su saatte aklima gelmiyor... afiyet olsun
[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...