duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 biyerde garip bi japon sanati okudum boyle adamlar bi nefeste bi resm çiziyolarmis nefeslerini tutup baslayip bitirip tekrar nefes aliyolarmis sonra bunu yapan insanlar bi kentte yeterince unlu olduktn sonra oradan baska bi kente gidip herseye sifirdan basliyolarmis bu sanatin adini ve hakkinda bildiginiz seyleri isttiycektm ilgimi cekti cunku[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hmmm heroda vardı böyle birşey nefeslerini tutup kumun üzerine kamışla birşey yazıyorlardı[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Onlar çizse çizse hazırkartın 100'lük kontörlerindeki cin aliyi çizerler :D [signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< [Bu mesaj Zagg tarafından 09 Haziran 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: St_Dreamer, 09 Haziran 2005 10:48 tarihinde demiş ki: hmmm heroda vardı böyle birşey çin filmiydi o.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 nefeslerini tutup çizmiyorlardı ki ? *yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum* go'u da çinliler buldu ama dünyaya japonlar pazarladı, falan.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ewet hero'da ole salakca bisi vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 konusu açılmışken, hero'a laf yok. iyiler ve kötüler olmayan; bir durum filmi. mesela; hayat gibi.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 O sanatın adı Tempura arkadaşlar.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ne işe yarar ? adamlar dötünden sanat uydurmuş..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 biraz saygı[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Tempura kısa sürede resim yapabilme kabiliyetidir. 15 Saatte bende yaparım resim. Japonlar bizim aksimize göğüslerinden değil karınlarından nefes alırlar. Böylece nefeslerini daha uzun süre tutabilirler. Japon savaşcılarının sessizliği ön plana çıkarmarsı da bundan kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tempura japonların deep fry olayı diil mi lan. ayrıca, japonlar karnından nefes alır biz göğsümüzden nefes alırız ne demek ya. ahah. yok ööle bişi. yemişler seni. meslek ile alakalıdır. diyaframdan alınan nefes farklıdır ve eğitim ile alakalıdır. japon savaşçıların sessizliği önplana çıkarmış olması da apayrı bi muamma. huyaaayt diye baaran kim ki?[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Horace sen denedinmi böle bise ? :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: horacegoesskiing, 11 Haziran 2005 18:24 tarihinde demiş ki: tempura japonların deep fry olayı diil mi lan. ayrıca, japonlar karnından nefes alır biz göğsümüzden nefes alırız ne demek ya. ahah. yok ööle bişi. yemişler seni. meslek ile alakalıdır. diyaframdan alınan nefes farklıdır ve eğitim ile alakalıdır. japon savaşçıların sessizliği önplana çıkarmış olması da apayrı bi muamma. huyaaayt diye baaran kim ki? Taam işte ben ne dedim karnından alıyo karında ne var diyafram o zaman diyaframdan alıyo.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ... tamam da sadece japonlar diil diyaframdan nefes alanlar. japonlar öyle alır diye bişi yok.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sacmalama horace ya sadece japonlar diyaframdan nefes alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hayır dominic, diyaframdan nefes alanlar japondur. -alexi[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bilmiyosunuz arkadaşlar ya , diyaframdan nefes alanlar sadece japonlardır...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yoo herkez diyaframdan nefes alır. ben bile..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 In Soviet Russia diaphram breathes you![signature][hline]g3nkleriz, yığarız tabuta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sizin diyafram dediginiz simdi karin degil mi arkadasim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Siamon, 12 Haziran 2005 16:21 tarihinde demiş ki: yoo herkez diyaframdan nefes alır. ben bile.. Bütün insanlar ilk doğduğunda diyafram nefesi alır (bunun için bebek nefesi de denir) Bunu öğrenmek oldukça kolaydır. Sırt üstü sert bir zemine yatın, elinizi karnınızın üstüne koyun ve nefes alıp verirken karnınızın inip çıkmasını amaçlayın. Alacağınız nefes karın nefesidir. Dediğim gibi bunu öğrenmek çok kolaydır. Gerekirse başka bir başlıkta uzun uzadıya incelenebilir. Bir başka kolay olan şey ise "HerkeZ"in yanlış, "HerkeS"in doğru bir yazım olduğudur. Dikkat edinizdir. Adamı zıvanadan çıkarmayınızdır... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tempura bi yemek abi naptiniz[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Delikanlı adam ciğeriynen nefesi aldımıydının 40 gün durur öyle.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 evet abi ya utanmasalar karate diycekler sanatin adina yemek adini kakalamaya calisiyolar slin size tempura:yuzlerce yil once portekizden japonya'ya gelmis bir yiyecek. kizartma sekli portekiz yapimi ile cok buyuk farkliliklar gostermese de, kullanilan soslar elbette portekizden daha farklidir. oncelikle diger soslarla tadi hafiflestirilmis soya sosu ozlu bir tempura sosu ya da kaya tuzu ve yesil cay tuzu karisimina batirarak yersiniz. genelde, balkabagi, patlican, sogan gibi sebzelerden tutun, her turlu deniz hayvanatina kadar onlarca malzeme kullanabilirsiniz. batiracaginiz karisim cok basittir. sadece un ve su ile yapilan bir karisim olsa da kivamini tutturmak zor olacaktir. sperm kivaminda desem kimsenin icinden dur ulan ben de yapayim nasil bir seymis demek gelmeyecegi icin demiyorum ama baska bir tanimlama da su saatte aklima gelmiyor... afiyet olsun[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar