Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karnede din dersi

prondir

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce gittim karnemi aldım. Tekirdağ fen lisesindeyim 9.sınıf bütün karnem 5 ortalamada 5.00 olcaktı. Dinci 4 vermiş iş mi şimdi bunun yaptığı çok snirlendim. Hadi fazla etkilemio haftda bir saat ama o kdar çalışalım biz 5.00 için kadın gelsin 4 versin. ders ortalamasıda 80 küsürdü. Bu kadar olmaz. !!!![signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!!
Sosyal ağlarda paylaş

ark. İmam hatipten gelme idi tüm din derslerind ondan kopya alırdım bana 95 verirdi hoca ona 65 ve sorularının hepsi doğru olduğu halde dinciler gıcık olur zaten... Ali toprağın kulakları cınlasın[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar tüm dinciler bana gıcık oldu bende onlara ama hiç kalmadım. Hatta bi tanesi sınıfta bana gavuuuur dinsiz imansız köpeeeek diye bile baırdı... yaa yaa....[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Countdown to OKS
Sosyal ağlarda paylaş

Benimde din dersiyle problemim var 3 geldi karneye:D

Ama notlarda gıcık oldum benimde not ortalamam 4,43 geldi.Biyolojim 5 gelseydi tam 4,5 gelcekti takdir alcaktım:(

Gebertçem o biyolojiciyi. Bi kaşık mide özsuyunda boğucam...[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık;
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya inek olmamak lasım.Tek bi din 4 die üzülünür mü be :) bnm ingilizce 3 gelmiş offf hemde hazırlıkta düşünün ya :( uhuhu napcam ben seneye ya :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

ya aynısı bana olmuştu. 2 kişi okul birinciliği için çekişiyoduk dinci geldi 4 verdi dedim aha s.çtık. ama Allah'tan öbür öküzde beden den 4 aldıda yırttık.:D[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun

[Bu mesaj khas tarafından 10 Haziran 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen manyakmısın? din 4 geldi ve üzülüyorsun!

biz 3 4 5 zayıfla sınıfı geçioz seviniyoruz (gerçi ben liseyi bi geçemedim :-P) sen gelmişsin hepsi 5 bi din 4 ona üzülüyosun ki bu şartlarda o karne harika ötesi... AEHea ya yuh benim öle karnem olcak Lisede annem istediğim herşeyi alır.Aeh koptum
vallaha benim din hep 0 - 1 gelmiştir :D bi 8. sınıfta 5 geldi.

Bence sende anormallik var.Bende o karne olcak herkeze hava atarım. ahehae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

vardır bi günahın...
o notlar yukardan din hocasına geliyor ordan karnelere işliyor notları hocalarda... :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

edik : saçmalıorum bzn harbiden[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Countdown to OKS

[Bu mesaj Dev tarafından 10 Haziran 2005 15:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4.97 aldıgına dua et bence, ne guzel almısın iste bi dordun neyine kızıyosun. 5.00 yapınca madalya vermiyolar hicbisi kazanmıyosun 4.97den farklı bi hayatın olmayacak ki. Guzel bi soguk su ic sonra da unut gitsin...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...