Theron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 süper yaa ne diYelim :))[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 daha kapanmadı mı bu site :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSaM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Öncelikle merlininkazanından başlıym. GTA san andreas 7 haziran amerikada çıktı. fakat ne hzıdır anlayamadık orjinali uçarak mı desek yoksa kablolardan maximum download hızında LEGAL yollarla mı geldi desek anlam veremedik incelemsini yapmışlar. İlginçtir cracki çıkmamış hiçbir oyunun incelemsini yapamıyor arkadaşlar. acıyorum bazen HOODLUM un grup bu işte iyi. MErlinciler bir maail yazında inceleyemediğiniz oyunların crackini yapsınlar. GTR, Splinter Cell Chaos Teory, Episode 3, 7 sins .... saymama gerek yok oyuncular bilirler. Sonra burda konuşan arkadaşlara geliym. allah aşkına kaç taneniz orjinal oyun alıyorsunuz ? alsanız bile mecbur kaldığınız için olur. ya cracki yoktur ya da online oyundur. Benim oyunları nerden temin ettiğime geliym. tamamen LEGAL yollarla indiriyorum. ve milyonlarca kişi kullanıyor bunu. Amerikadan host ediliyor. Ben kendim yapmıyorum heralde oyunları bende bir yerden temin ediyorum. Ne yazıkki bizim milletimizde ve herkeste bir özellik vardır. her zmana en küçük ezilir. o firmalar host etmese oyunları etmemelerini sağlayabilirler biz bulamayız. Mp3 yasak mp3 player serbest. mp3 yasaksa adam mp3 playeri alıp bir yerine mi sokacak. Son bir şey. Tahtakale. kadıköye, maltepe pazarı ve her yerde kopya oyun pazarı var. Şuna eminimki burda bir yerlerini yırtan arkadaşların hepside gidip buralardan oyun almıştır alıyordur. Bizde orjinal satmak isteriz. neden kendimizi riske atalım. Merlinde inceleme yapan arkadaş belki 2-3 içinde bitirmiş oluyor oyunalar. 2 gün sürecek bir oyun için en az 50 dolar bence çok para. Türkiye şartlarında çok. Oyunalrın çoğunu öğrenciler oynuyor ve hiçbir öğrencidede bu kadar para yokturdur. Ayrıca türkiyede adam gibi orjinal oyun satan bir şirket biliyorsanız bir kaç tane orjinal oyun alıym. Bir kaç yerde dandik dundik oyunları buluyrsunuz belki orjinal olarak. Neyse biz herşeye açığız. kimseyi dolandırmıyoruz ve yalan söylemiyoruz. Bizden oyun alıpta sorun yaşamış bir kişi varsa forumlarımz açık. oraya yazarlar. bir gün orjinal oyun satmak ümidiyle MSN adresimiz günlük 15 saat açıktır. Arkadaş başka birini eklemiş heralde listesine OnlineOYUN.COM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: ReSSaM, 11 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Mp3 yasak mp3 player serbest. mp3 yasaksa adam mp3 playeri alıp bir yerine mi sokacak. mp3 kendi cdlerinden convert ettiğin sürece serbest. Yasak olsa windows media player mp3 çalar mıydı? Komiksin[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: ReSSaM, 11 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Benim oyunları nerden temin ettiğime geliym. tamamen LEGAL yollarla indiriyorum. ve milyonlarca kişi kullanıyor bunu. Amerikadan host ediliyor. Ben kendim yapmıyorum heralde oyunları bende bir yerden temin ediyorum. Bir de buraya takıldım. İndirdiğin yolun legal olup olmaması bizi ilgilendirmez. Dağıtman illegal.[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Eklediğim msn adresi size host verenlerindi. Bu konuda size söyleceğim birşey yok çünkü herşey ortada zaten. Yaptığınız anlamsız savunmada da bir kaç şey dikkatimi çekti. Kalkıpta hede kişi oyunun crackli versiyonu çıkmadan incelemesini yazamıyor. Bu demek oluyor ki onlar yapıyor ben neden yapmayayım. Var mı böyle saçmalık? Kaldıki siz işi daha ileri götürüp oyunun yasa dışı halde çoğaltılmış şeklini satıyor ve +kdv ibaresi ekliyorsunuz. Sonra da gelmiş burda siz oyunu orjinal mi alıyorsunuz diye yine aptalca bir savunma yapıyorsunuz. Hatırlatayım; napster ve benzeri davalardan sonra p2p paylaşımlarının yasal olduğu, içerikten paylaşanların sorumlu olduğu gibi bir sonuç çıktı. Bu durumda sadece istediği oyunu indiren birisi o oyunu indirdiği için içerikten sorumlu tutuluyor ama bunun bir cezası yok. En fazla -yakalayabilirlerse- paylaşan ceza alır. Şimdi size gelelim. -Oyunları yasa dışı yoldan çoğaltıp, korsan olarak dağıtımını yapıyorsunuz. Bir kaç tane de değil hem bir çok. -Normalde satamayacağınız bu oyunları/cd'leri vergi kaçırmak sureti ile faturasız olarak para karşılığı insanlara veriyorsunuz ve dahası +kdv diyorsunuz. Maşallah maşallah. Nerden nasıl haberiniz oldu pek bilmiyorum ama gelip buraya şu aptal savunmanızı yazana kadar sadece "heyt be yurdumun insanı durur mu?" diyordum ama şu anda durum "öh yüzsüzlüğün bu kadarı" şeklini almış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSaM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Dağıtman illegal değil. işimin bir parçası olduğu için nerden ve nasıl indirdiğimi yazmıyorum ama LEGAL olduğunu biliyorum. Amerikadan host edildiğini de biliyoerum . 100 TB wares sitelerinde olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutavci Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 aman allahım... "legal yollardan oyun indirilen web sitesi" bu cok gusel bir slogan olabilir bakınız web sitesi için:D bence sitenin hazır satış scriptide bulunmakta site uzerinden legal yollarla indirilmiş içerisinde crack ve serialleri bulunan photoshop, freehand gibi uygulamalara yer verilmeli.. bak yer verilmezse darılırım ha ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 "Sonra burda konuşan arkadaşlara geliym. allah aşkına kaç taneniz orjinal oyun alıyorsunuz ?" bunu diyen kişilere diyebileceğim hiç birşey yoktur. "aslansın arkadaşım sen böyle devam et"ten başka ne desem kafi gelmiycek. ahmet pencereden atladı diye sen de mi atlamak zorundasın. türkiyede korsan sektörü almış başını gitmişse, senin de bunun dibini daha çok mu kazmak zorundasın? "allah aşkına" kaç oyun türkiyeye orjinal geliyor bana söyler misin? evet orjinal gelen oyunları alırım ben. bulamadığım oyunların korsanını almaya mecbur kalırım. ama "bak sen de korsan alıyorsun, sonra gelip bana kızıyorsun" gibi bahanelerle karşıma gelmeyin.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: ReSSaM, 11 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Dağıtman illegal değil. işimin bir parçası olduğu için nerden ve nasıl indirdiğimi yazmıyorum ama LEGAL olduğunu biliyorum. Amerikadan host edildiğini de biliyoerum . 100 TB wares sitelerinde olmaz heralde. vay canına ... [Bu mesaj Zopik tarafından 11 Haziran 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ressam arkadaşım, keşke Türkçe'yi de bilsen..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abi türkçe oyun mu var sende! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSaM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 diğer başlıkta türklerin yaptığı oyunların kopyasını satmadığımızı yazdık. ayrıca türkçeyi çok iyi biliyorum. edebiyat fakültesinde okuyorum. harf hataları olabilirm. yazdıklarım gayet anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hoş tabi[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway [Bu mesaj Xayder tarafından 11 Haziran 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yörünge dışı :)[signature][hline]http://www.turktekno.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: ReSSaM, 11 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki:edebiyat fakültesinde okuyorum. harf hataları olabilirm. yazdıklarım gayet anlaşılır. Bilgisayar ile yazıyorsun diye bu kadar özensiz yazmak zorunda da değilsin herhalde?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: ReSSaM, 11 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki: diğer başlıkta türklerin yaptığı oyunların kopyasını satmadığımızı yazdık. ayrıca türkçeyi çok iyi biliyorum. edebiyat fakültesinde okuyorum. harf hataları olabilirm. yazdıklarım gayet anlaşılır. faraza sen mezun oldun, bir kitap çıkardın, iyi de satmaya başladı, adamın biri aldı senin kitabı korsan olarak yayınlamaya başladı önce sokaklarda satiyordu sonra baktı bı kitaba ilgi müthiş, ben bunu bir siteden satayım dedi, onuda yaptı, iyi de para kazandı ama adam haklı orjinal kitaplar 15 milyon, adam da 3 milyona satiyo hem de millet faydalanıyor. yoksa insanlar nasıl alsın kitabı, ancak arkadaşından ödünç alır. ama sen kendi emek harcadığın kitabından, para bile kazanamadım, matbaa ücretlerini bile ancak karşıladı orjinal satışlar. daha sonra da korsancının işi bozuldu, kitap e-book olarak sitelerde, p2p lerde dolaşmaya başladı, senin aylarca uğraştığın emek, 24 kb/s ile 3-4 sn de insanların bilgisarına ulaşmaya başladı. böyle bişey olması ihtimaline karşı, bu topic i ve yaptığı işi savunduğun topic i bir şekilde arşivle, zamanı gelince tekrar okursun. yaptığın şeyin savunulacak herhangi bir yanı olup olmadğını anlarsın [Bu mesaj forgiver tarafından 12 Haziran 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bu adamlara hiçbişey olmaz... Kadıköy'de yazıcıoğlunda polisin yanında "cd var abi cd var" diyen adamlara bişey olmuosa bunlara hiçbişey olmaz. Korsan bence gerekli mi. Türkiye için gerekli hee zararları varmı var tabi olmaz olur mu zararlarını saymama gerek yok ama gel gelelim Türkiye'de korsan olmazsa Kaç taneniz lisanslı Windows Xp alabilirdi? Yada lisanslı Office alabilirdi. Eminim ki şu an çoğumuz format atmayı bile bilmio olurduk Korsan olmasaydı. En azından Photoshop kullanmak demek çok büyük bi olay olurdu. Çünkü korsan yok paran varsa programı alır kullanır öğrenirsin ki!!! Programlar her ay güncellenio neredeyse. Hanginiz lisans ücreti veripte Anti-virüs programı kullanbilirdi? Neyse bu siteyi yapanlardan yana değilim adamları tanımam etmem. Ama şunuda unutmayın bugun Çin , Rusya ve Hindistan nufusunun bu derece bilgisayar konusunda tecrübe sahibi olmasının bir sebebi varsa oralarda korsanın olmasından dolayıdır...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bu arada yazmayı unuttum hangimiz divx film seyretmiyoruz...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Zopik, 11 Haziran 2005 16:20 tarihinde demiş ki: host eden de epidio diye bir yer. server'da doruk.net'te. korsan oyunlara birşey yapıyorlar mı bilmiyorum ama vardır bir yasağı falan. malum polis ve kültür bakanlığı vs pek sallamıyor. ama ne bilim olmamalı gibi. hani netten indirmek tamam normal geliyorda bu şekilde para karşılığı yapılmasına uyuzum ben bu olayın. Registrant: Mehmet Akif Ozturk (ONLINEOYUN-COM-DOM) Sivas Merkez Sivas 58050, TR Domain Name: ONLINEOYUN.COM Status: PROTECTED Administrative Contact: Ozturk, Mehmet Akif [email protected] KraLChaT sivas sivas, NV 58050 TR 05368762693 fax: 999 999 9999 doruk net ne alaka dorugun ip blogunu biliyormusun??[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: ReSSaM, 11 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: Öncelikle merlininkazanından başlıym. GTA san andreas 7 haziran amerikada çıktı. fakat ne hzıdır anlayamadık orjinali uçarak mı desek yoksa kablolardan maximum download hızında LEGAL yollarla mı geldi desek anlam veremedik incelemsini yapmışlar. İlginçtir cracki çıkmamış hiçbir oyunun incelemsini yapamıyor arkadaşlar. acıyorum bazen HOODLUM un grup bu işte iyi. MErlinciler bir maail yazında inceleyemediğiniz oyunların crackini yapsınlar. GTR, Splinter Cell Chaos Teory, Episode 3, 7 sins .... saymama gerek yok oyuncular bilirler. OnlineOYUN.COM Saçma sapan konuşma. Onların göremeyecepi yerden atışma yapamazsın. ZATEN SENİ İNANDIRMAK ZORUNDA DEĞİLİZ. Madem şikayetçisin merlinden kulanma yazıları. Neden kullanıyorsun o zaman?[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben girip kopya cd rahatlıkla alıyorum. Aradığım 2 oyunu burada buldum, Oturduğum yerden siparişimi verdim, hawalemi çektim kargoyla 1-2 güne gelir. rahat 5 milyon kargo tutsa oyunlar 3 milyon etti 8 kadiköye git gel parası oyun parası bak işte aynı. Gayet Güzel. Ayrıca bu adamcağıza sitem ediceğinize kadiköydekilere sitem edin. Bok değilde kaka olmuş sizin muhabbet[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 reklam yapicam die sacmaliyor olaya yanlis girdi hepsi bu :) bence baya antipati topladi sonunu i gormuyorum arkadasin[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 şu topicte: http://forum.paticik.com/view.php?id=122828 bazı şeyler konuşuldu tartışıldı, eski konuları merak edenler bir baksın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReSSaM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 merlinin kazanıyla alıp veremediğim bişey yoktur. orjinal aldıklarını söyledikleri için yazdım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar