Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman buyuleri ,totemler, bir de meslekler

barbu

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bugun wow daki ikinci gunum. level 10 orc shamanim. simdi baya bir sorum var.
-ilk once istedigimiz kadar buyu alabiliomuyuz. yani belirli bir kisitlama var mi su kadar die. (level kisitlamasini filan demiom).
-ikincisi level 10 icin guzel birkac buyu soylermisiniz.
-totemleri nerden alioz. bende totem buyusu var ama totem yok:D
-bu siralar en hizli para kazandiran meslek ne.
valla aklima geldikce baya sorularim olacak gene:p
edit: bisi daha talent olayini annamadim. nasil puan kazanioz, saklamak mi gerek ilerisi icin.?
[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

[Bu mesaj barbu tarafından 13 Haziran 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

totemlerin questleri var onlari yapmalisin.quest kitabinda ki shaman basligi altindaki questleri yapacaksin.totemleri almadigina göre yapmamissin bunlari.questleri tamamladiktan sonra aldigin büyüleri kullanabilirsin[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bişey diyim 3 hafta boyunca hıc unutmam acılmadan evvel release burda her gun 3-4 sacma salak topıc acıp sorularıma yanıt bulmaya calısırdım bı cok arkadasta "ya sabır" dıyıp aydınlatırdı benı.Ama her daim sorular olucaktır yanı sordukca yenılerı gelıo ondan dolayı oynayarak ogrenmek en guzelı.Sahsen betada baslamadım release la basladık ve sıfır bı adamken suanda bı cok seyı bılıorum en azından buıld falan danışıo arkadaslarım hosuma gıdıo bu tamamen senın oyuna ayırcagın zamanla alakalı bısey ne kadar cok oynarsan o kadar cok sey bılıp ıyı oynarsın bu gayet basıt.Ilk once bazı sıteler var bunlar http://thottbot.com/ http://wow.allakhazam.com/ en bilindikleri bunlar bunlara göz at buıldlere falan classını sec abalıty spelllerıne herseyıne bak.Burda pek tahammul gosterılmez n00b style sorulara ki ben bu soruları soranların başında gelırdım betanın son gunlerınde :) ondandır kı bana ozel mesajla kafana takıldıkca bıseyler sorarsın artık cok patıyede gırmıorum gırersemde okur olarak katılıorum :).Ilk once 32 lvl warrıor 50 lvl priest 30 mage olarak tan karakterlerım var 60 karakterım hıc yok :) paso bı arayış ıcındeyım maymun iştahlıyım malasef ama takıı shammy acana kadardı saunda 34 lvl shamman var onla oynuorum ve kesınlıkle 60 layacagım class budur shammy gral derler evet gral ama nereye kadar her yenı patchler dengeler dahada oturuor suanda hafıf bı overpowered durum var ama oynaması zevklıdır tek basına 1v3 yapabılırsın yanı soguk kanlı ve seri isen aynı lvl deılde 2-3 lvl aşşanla yani..Böle sorularına cevap ise
1)Talentlarla acılan buyulerın vardır rank 1 ını talentla alırsın (eger buıldın o school u ıcerıorsa)sonra rank 2 3 vs vs traınerından alırsın sınırlama yoktur her classın bellı buyulerı vardır.
2)Deişik bi soru yani ben bile böle kötü soru sormamıştım taçımı sana devredıom :P bunun cevabı yok kardeş
3)Totem buyulerını alırsın ama yapmak ıcın ana element totemını cantanda bulundurman lazım bunu shaman quest serısı var onları yaparak ulascaksın 30lvl da 4 element totemın tamamlanmıs oluo.
4)Skınnıng ve Mınıng le guzel paralar yapabılırsın ama sana tavsıyem parayı meslek le kazanmı rogue ac ve farm yap daha guzel oluor :)
5)Talent olayı karakterını ozellestırmek olarak algıla defansıf/agrefıs oyun tarzına gore en guzel buıldını yap umarım ıngılızcen vardır :) eglenmene bak[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

ben shamani hem melee hemde buyu yapabilio die sectim. oyun hakkinda hicbir bilgim yok. bi tek kitapta olan bilgiler iste. ayrica seni neden bu kadar rahatsiz etti shaman secmem? bi kural mi var paticikte shaman secilmez die ben mi bilmiom.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

Sosyal ağlarda paylaş

totem dikebilmen için class ına özel 'shaman' başlığı altında quest log da yer alan quest leri yapmalısın.(örn:lvl 6 gibi 'bi dağın arasında büyük taş var ara bul,yanında şu sopayı çalıştır' diyen bi quest var.taşı bulup sopayı kullanıyoruz.karşımıza bi earth element çıkıyor.elementle konuşup questi veren adama dönüyoruz.ödül olarak earth totem.)bu tip questleri orgrimmar da shaman trainer dan bakabilirsin.(bazen trainerlarda quest verio.veriyosa kesin bi totem questidir sanırım.onları gözden kaçırma)[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk earth totem questini valley of trails taki shaman trainer veriyo.taşa gidilen yol den in doğusunda barrens a bakan bi tepe var.ordan arada bi yol çıkıyo üste.onu takip et bulursun :)[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

bi yanlıs anlasılmadır gidiyo..benim her zaman solemeye calıstıgım yani bi class sececek sin ve bu class hakkında hic bisi bilmiyosan burdakiler sana nası yardım edecek biri acıklasın bana bu ya..dersin arkadaslar ben oyuna yeni baslayacam kafamda takılan sunlar var .. saydırırsın tek tek cevap veririz birilerine yardım etmeyi bende gercekten cok seviyorum bazılarının cektiklerini cekmesinler diye(saatlerce arastırma emek falan vs :) ) ama birazda caba lutfen ya..yeminle biri acsın arkadaslar shaman oynayı dusundum sitelerden arastırdım sole sole oluyomus hatta sole bi talent dusundum sizce nası yeminle 12321 sayfa acıklama yazarım ama birazda caba lutfen :)oyun hakkında hic bisi bilmiyosan burda kimse sana yardım edemez zaten..ne yapacaklar ki ilk once wow faQ
sora shaman FAQ ee :) o yuzden bisi sormadan dusunun yani atıyorum sen .. alanında uzman birisin konu hakkında hic bisi bilmeyen biri beni egit diyo olmaz bole senin de caba sarf etmen beli bi birikim olması lazım sana anlatmam icin demez misin bu da aynı sey..

neyse yıllardır buralardayım huyumdan da vazgecmeyecem sonucu ne olursa olsun..yukarda yazdıgımdan shaman a laf ediyo gibi gorunuyorum yazarken ole dusunmemistim onu da bilin ole gelmis icinden asıl dusunduklerimi yazdım simdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
barbu, 13 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki:
arkadaslar bugun wow daki ikinci gunum. level 10 orc shamanim. simdi baya bir sorum var.
-ilk once istedigimiz kadar buyu alabiliomuyuz. yani belirli bir kisitlama var mi su kadar die. (level kisitlamasini filan demiom).
-ikincisi level 10 icin guzel birkac buyu soylermisiniz.
-totemleri nerden alioz. bende totem buyusu var ama totem yok:D
-bu siralar en hizli para kazandiran meslek ne.
valla aklima geldikce baya sorularim olacak gene:p
edit: bisi daha talent olayini annamadim. nasil puan kazanioz, saklamak mi gerek ilerisi icin.?

İmba olacaksın...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...