Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yarıldım ya Cehennemin admınleinden biri ark benim adamla msn deki konuşmaya bak :D ben: cehennem patlamış xxx ::..: nasil yani ben: hacklenmiş xxx::..: valla? ben: ehue[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 "Sistem Guncellemesi Cehennem.com Kisa Sure Icinde Yeni Script'i ile Yayina Girecektir. " hüh be kardeşim.adam metu'da zaten.yürü be..kim tutar seni. :-)[signature][hline]Vatandaşa sorduk:Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kişi : Abi noldu sizin site işleri ? Cehennem.com: Abi biliyosun biz hack siteysiyiz her turlu program bizde . Kişi : eee noldu yani nası gidiyo işler Cehennem.com: Abi biz hack sitesiyiz ama bizi hacklediler . :/ iyi olmuş iyi arada bi boyle şeyler olsun kendinlerine gelirler ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya adam siteyi hacklemistir, gicik oldugu bi elemanin ev adresini ve resmini koymustur :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D bu hiç aklıma gelmedi[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yok yok o resimdeki bakı yeter zaten :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Joker, 12 Haziran 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Ehuh tipe bayıldım bende istiyorum bi tane :D Tam bir hacker sıfatına sahip. saldırgan ve tehlikeli[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Joker, 12 Haziran 2005 18:46 tarihinde demiş ki: Ehuh tipe bayıldım bende istiyorum bi tane :D Hacklerse seni donuna kadar görürsün :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı[email protected]PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 cigi cigiyi de patlatmışlardı bi ara..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Cuhmur denen kişi tam anlamıyla bir embesil. Hacklemek ona düşmezdi.... cehennem.com'daki açık www.d0gma.org'da zaten tartışılıyordu ve cehennem.com admin'leride haberdar edilmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 zaten böle tüm bilgilerini veren bi hacker nasıl olur diye düşünüyodum sora türk olduğu aklıma geldi fazla düşünmedim[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ozaman embesil olan cumhur değil cehennem adminleri deilmidir? acıkdan madem bi haberler neden kapatmamışlar umhur u tebrik etmek lazım. içeriğe de zarar vermemiş sadece bir kod yerleştirmiş indexe çok başarılı. dicem ama burda bunu dememek lazım :) acılınca gidip cehenneme yazam bari[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım [Bu mesaj Patonojen tarafından 13 Haziran 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ana adamla aynı semtte oturuyomuşuz:) dur ben bi tanışıyim şu adamla sorusu olan varmı realde sorarım:) -niye hacklemiş,nası yapmış çok uğraşmışmı:) gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sor bakıyım Kroşe mi severmiş apargart mı :D[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Zagg, 13 Haziran 2005 10:47 tarihinde demiş ki: :D bu hiç aklıma gelmedi ilk bu aklıma geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eğer bir hackersan seni herkes tanır ama gerçek bir hackersan seni kimse tanımaz.. gibi güzel bi söz vardı da.. paylaşiim dedim :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Dark_Soul, 13 Haziran 2005 21:08 tarihinde demiş ki: Ana adamla aynı semtte oturuyomuşuz:) dur ben bi tanışıyim şu adamla sorusu olan varmı realde sorarım:) -niye hacklemiş,nası yapmış çok uğraşmışmı:) gibi.. Yok be arkadaşım uğraşmamış açığı bulmuş hacklemiş. Açık haber ekleme scriptindeymiş sanırm. Zaten gözüktüğü gibi oraya bir yönlendirme koymuş adamlar girince site başka adrese yönleniyor. Sadece ana sayfada işe yarar bu başka sayfalarda işe yarama, hack sayılmaz yani. İçeriğe de istesede birşey yapabileceğini düşünmüyorum (benim tahmin ettiğim şekilde hacklediyse) said: DeSo, 13 Haziran 2005 22:35 tarihinde demiş ki: eğer bir hackersan seni herkes tanır ama gerçek bir hackersan seni kimse tanımaz.. gibi güzel bi söz vardı da.. paylaşiim dedim :D +1 :-)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar