Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıyamete son iki gün kaldı

Patonojen

Öne çıkan mesajlar

said:
sir, 08 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
seks

amaç soy sürdürmek değil mi zaten? o zaman 48 saat içinde olabildiğince bol üreyip şansı arttırmak lazım:) ha death star misali bodoslamadan gezegeni dağıtıyorsa gitmeden bi de boy abdesti alırdım, cenabet gitmek olmaz di mi?
ne iğrenç adamım ya[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

benim galerim var..alın btün arablar sizin olsun...walla çekinmeyin alın...ya ben nasanın bi aracını çalıp..uzyaa kaçardım..ne işim olck..ölücem..allaa alllaa..giderim ben uzaya gardaşım...ayda takılrım anasını satıyım..yer mi yogh bana..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

olay seks diil, fantezi gerçekleştirmek...Okuldan mahalleden yazlıktan bütün fantezilerini gerçekleştiriceksin.Zaten o ortamı bi hayal edin arkadaşlar, dünya ekonomisi sıfırlanıcak, başkan kalmıycak düzen olmıycak ve etraf tecavüzcü katil kaynıycak.Herkes bu durumu farkına varıp barınak tarzı yerler yapacak ve barınaklar da genel eve dönecek.Yani insanlık deli bi 2 gün geçiricek.Köyden gelen ordan burdan erzurumdan gelen bütün insanlar sizce elleri boş mu durucak.Ben 2 gün sonra böyle bişey olucanı bilsem mesela derdim ki, Gelin pati ailesi buluşalım grupça istanbul kıyamet kargaşasına dalalım :D[signature][hline]Her türlü hayvanınızı özenle satın alırım.Camdan iple sallandırma, kum torbasının içine sokuşturup box çalışma,kovboy iipi gibi başının üstünde sallandırma gibi planlarım var ama uygulayacak hayvan bulunamamakta.
Sosyal ağlarda paylaş

hemen NASA'ya giderdim. derdim verin bana bi uzay gemisi göktaşının üzerine bi nükleer bomba koyayım havaya uçsun. dünyayı kurtarayım. arkamdan belki Belkıs ağlar o zaman falan diye. açıkçası resmen Armageddon'cılık oynardım. tabi NASA kabul etmezdi. o zaman ne yapardım bilmiyorum:) Belkıs böhü:([signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...