Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Çok net söylüyorum.Öss'ye girmeden ölmem.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Çok iyi gidio herhalde denemeler :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kıyamete giderken insan kendine yakışanı giymesi lazım diyerekten tommy'ye gider üstüme bişiler alırdım porsche'umla sonra akardım aleme.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: sir, 08 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki: seks amaç soy sürdürmek değil mi zaten? o zaman 48 saat içinde olabildiğince bol üreyip şansı arttırmak lazım:) ha death star misali bodoslamadan gezegeni dağıtıyorsa gitmeden bi de boy abdesti alırdım, cenabet gitmek olmaz di mi? ne iğrenç adamım ya[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: NuKe, 09 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Çok iyi gidio herhalde denemeler :) Yok olay o değil.Hırs sadece,ömrümü tüketti.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: sir, 08 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki: seks budur, hemde deliler gibi.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim galerim var..alın btün arablar sizin olsun...walla çekinmeyin alın...ya ben nasanın bi aracını çalıp..uzyaa kaçardım..ne işim olck..ölücem..allaa alllaa..giderim ben uzaya gardaşım...ayda takılrım anasını satıyım..yer mi yogh bana..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ömrün kac gün uzayacak? dünya yörüngesinden cıkacak dönemicen o2 yok o3 yok :p[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Tarist, 09 Haziran 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Çok net söylüyorum.Öss'ye girmeden ölmem. ROFL[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kilimci arifi çağırırdım..o ksein durdurur galiba,inşallah,sanırımsa,yani belki..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hoca şimdimi haber verilir ya...[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 öyle bişey olsaydı yapmadığım her türlü saçmalığı yapardım , mesela esrar çekerdim vs. sonra intihar ederdim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sevdıklerıme dostlarıma Soyleyemedıgım her seyı soylerdım...[signature][hline]Nereghal Catviezel.... Nothing is real But pain now... MSN:[email protected]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 olay seks diil, fantezi gerçekleştirmek...Okuldan mahalleden yazlıktan bütün fantezilerini gerçekleştiriceksin.Zaten o ortamı bi hayal edin arkadaşlar, dünya ekonomisi sıfırlanıcak, başkan kalmıycak düzen olmıycak ve etraf tecavüzcü katil kaynıycak.Herkes bu durumu farkına varıp barınak tarzı yerler yapacak ve barınaklar da genel eve dönecek.Yani insanlık deli bi 2 gün geçiricek.Köyden gelen ordan burdan erzurumdan gelen bütün insanlar sizce elleri boş mu durucak.Ben 2 gün sonra böyle bişey olucanı bilsem mesela derdim ki, Gelin pati ailesi buluşalım grupça istanbul kıyamet kargaşasına dalalım :D[signature][hline]Her türlü hayvanınızı özenle satın alırım.Camdan iple sallandırma, kum torbasının içine sokuşturup box çalışma,kovboy iipi gibi başının üstünde sallandırma gibi planlarım var ama uygulayacak hayvan bulunamamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hemen NASA'ya giderdim. derdim verin bana bi uzay gemisi göktaşının üzerine bi nükleer bomba koyayım havaya uçsun. dünyayı kurtarayım. arkamdan belki Belkıs ağlar o zaman falan diye. açıkçası resmen Armageddon'cılık oynardım. tabi NASA kabul etmezdi. o zaman ne yapardım bilmiyorum:) Belkıs böhü:([signature][hline]You say you're nasty pirates... ...scheming, thieving, bad bushwhackers? From what I've seen I tell you... ...you're not pirates! You're just slackers! A pirate I was meant to be! Trim the sails and roam the sea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Gider RAM alır, WoW'a abanırım.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uyurdum sanırım.. ne bileyim yahu? :D[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben ne yapmak isterdim HMMMZZ... Sıçarken ölmek isterdim eaheuhae[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 69 :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Of be ne abaza heriflersiniz...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 buldugum en yuksek bınanın ustunden fln atlardım bole enterasan olurdu herhalde o kadar yuksekten dusmek[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Deep İmpact den bir sahne... Tüm sevdiklerimi yanıma alır. Bir kumsalda deniz kenarında ölümü beklerdim tüm sevdiklerime sarılarak...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 molotof kokteyli atmak isterdim sağa sola , hep içimde bir özlem vardır molotof kokteyline...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: blackchaos, 09 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Deep İmpact den bir sahne... Tüm sevdiklerimi yanıma alır. Bir kumsalda deniz kenarında ölümü beklerdim tüm sevdiklerime sarılarak... hmm ii fikir..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amadeus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tüm sevdiklerimle vedalaşır , sevdiğim kişi varsa ona son bir kez "seni seviyorum" der ve sessizce ölümü beklerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar