muratty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Netterin Topicine bakinca Boyle Bi topic Acma Geregi Duydum. O $imdi Asker Canı Neler ister diye bi $arkı var Hepimizin bildiği üzere.Bu kadınla Bir Röpörtaj yapılıyor ve Bu olay $öyle gerçekle$iyor. - Ben Bu kelimeyi Kullanmak istemiyorum ama ( Sanki Dogal olmayan bişey ya Soyleyemedigi kelime POPO :))size Popo Sallıyarak $öhret olmaya Çalışıyor gibi iddalar oldu.Sonradanda Bu POPO goruntulerinin size ait olmadigi anlaşıldı.Ne diyeceksiniz Bu Konuda ? -Öyle Bişeyyyy kii Başkalarının klibinde Çilek yenilen Sahneler var.Makyaj Aynasına Karsi verilen gergin Pozlar var.Bunlar Hiç Konuşulmuyoooo.Şarkı tutmuş Canı neler ister Diyor Askere yani askerin Canı Kız arkadaşıyla buluşmak ve onla Başbaşa Oturmak ister..Biz Şarkıya en masum bu şekilde Dökebilirdik diyor. Şimdi Geldik esas Konyuyaçoğumuz Klibi izledik ve askerligi biliriz.Hani Klipde Sizce Asker ne ister gibi gosteriliyor :lol: ayrıca Sizce Masum bi şekilde mi Dökmüşler. Ve Klibi izleyince sizin canınız ne istedi.?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kısa Bir Dipnot Caner sizce Ne istiyor :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kafasında bardak kırmak istio caner :lol:[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 KAN :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: muratty, 11 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: - Sonradanda Bu POPO goruntulerinin size ait olmadigi anlaşıldı.Ne diyeceksiniz Bu Konuda ? -Öyle Bişeyyyy kii Başkalarının klibinde Çilek yenilen Sahneler var.Makyaj Aynasına Karsi verilen gergin Pozlar var.Bunlar Hiç Konuşulmuyoooo.Şarkı tutmuş Canı neler ister Diyor Askere yani askerin Canı Kız arkadaşıyla buluşmak ve onla Başbaşa Oturmak ister..Biz Şarkıya en masum bu şekilde Dökebilirdik diyor. Soru ne, cevap ne O_o[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Canerin agzındaki ne oyle lan ?:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dil? :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 spidee soru quoteledigin yerin altındaki yer[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 11 Haziran 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dil![signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: muratty, 11 Haziran 2005 18:06 tarihinde demiş ki: spidee soru quoteledigin yerin altındaki yer Ben onu kastetmemiştim gerçi =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: muratty, 11 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Netterin Topicine bakinca Boyle Bi topic Acma Geregi Duydum. O $imdi Asker Canı Neler ister diye bi $arkı var Hepimizin bildiği üzere.Bu kadınla Bir Röpörtaj yapılıyor ve Bu olay $öyle gerçekle$iyor. - Ben Bu kelimeyi Kullanmak istemiyorum ama ( Sanki Dogal olmayan bişey ya Soyleyemedigi kelime POPO :))size Popo Sallıyarak $öhret olmaya Çalışıyor gibi iddalar oldu.Sonradanda Bu POPO goruntulerinin size ait olmadigi anlaşıldı.Ne diyeceksiniz Bu Konuda ? -Öyle Bişeyyyy kii Başkalarının klibinde Çilek yenilen Sahneler var.Makyaj Aynasına Karsi verilen gergin Pozlar var.Bunlar Hiç Konuşulmuyoooo.Şarkı tutmuş Canı neler ister Diyor Askere yani askerin Canı Kız arkadaşıyla buluşmak ve onla Başbaşa Oturmak ister..Biz Şarkıya en masum bu şekilde Dökebilirdik diyor. Şimdi Geldik esas Konyuyaçoğumuz Klibi izledik ve askerligi biliriz.Hani Klipde Sizce Asker ne ister gibi gosteriliyor :lol: ayrıca Sizce Masum bi şekilde mi Dökmüşler. Ve Klibi izleyince sizin canınız ne istedi.? Herkez Canerde ya Soruyu es gectim :) su sorunun cevabı nedir Okuyun ^ plz[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Tv'yi zaplamak istedim : P. Evet... Tv'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 lol.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 millet canere yalı hediye etmiş ya ööle duydum ya havle diyorum burdan haftanın rüküşünü bonecrusher seçiyorum[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oha yok artık.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu klibi izlemedim ben, ama ordan burdan duyduğum kadarıyla istediği şeyi tahmin ettim, maalesef buraya yazmam mümkün değil:) ama realist yaklaşırsak bu ablamız en basitinden para istiyordur; böyle klipler bol para getirir heralde? said: Prawler, 11 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki:burdan haftanın rüküşünü bonecrusher seçiyorum buna da lol ayrıca:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bone rüküş :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 valla askerlerin pek bişi istıcegini zannetmiyorum ayrıca istesede bişe yapabiliceginii zannetmiyorum.. o kadar yemeklere şap atılırsa kimse isteyemezz bence .. o yusden boşa yapmıs o klibi :P ahaha askerlerede yazık yaa =)daha onemlısı bizede yazık bizde asker olcaz :([signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Abuvv CAner Senin Yüzüne Nooollmus???[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Prawler, 11 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki: burdan haftanın rüküşünü bonecrusher seçiyorum [signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bahar mevsimide geçti ama :-p caner süper çıkmış ama ağzındaki nedir yauf?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Son zamanlarda bitaraflarını sallayaarak, abuk sabuk pozlar vererek reyting toplayan ve sanatçı kılığına bürünmeye çalışanlara buradan ba$ ba$...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yahu bu kadının roportaajının sonunda Dedigi laf u; Vallaha bilsem boyle olacagını 3-4 popo yu daha turkiyeye gosterırdım :)Zaten benimkini her programda Gosteriyorlar. Ya gırgırla espiriyle alınıyorda Kıcını basını gopstererek sohret olunuyor bu ulkede :) ama bilemiyorum yinede yanı ıhtıyaccımızmı var boyle seyleri gormeye? Hayır ihtiyacı olan bi gitsin kusadasına kadınlar plajına ne demek istedigimi anlar :D harbiden yani askerler abaza yerine konulmush ya ( bilemiyom 5000 erkegi bi arada gormedim.:) hatta 1,5 sene kızsızda kalmadım ama ne biliyim.Asker olsam bu kadını isterdim gibime gelıyor ) :lol: neyse cok gırgır gectım okul bitince bizide asker yolu gozluyor[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya unutmayın arkdaşlar ülkemizde uzaylıyım diye mustafa topaloğlu, sonracıma bi mankenin göbeğinden zeytin yiyerekte serdar ortaç meşur oldu. bunlar şimdilik aklıma gelenler. daha bi sürü var böylesi yani kıç sallayarak meshur olmuş normaldir yani.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Lutfen diskotek cıkıslarında camdan cıkanları saymayı da unutmayalım :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar