Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alakasiz Yoruma Alakasiz klip

muratty

Öne çıkan mesajlar

Netterin Topicine bakinca Boyle Bi topic Acma Geregi Duydum.

O $imdi Asker Canı Neler ister diye bi $arkı var Hepimizin bildiği üzere.Bu kadınla Bir Röpörtaj yapılıyor ve Bu olay $öyle gerçekle$iyor.

- Ben Bu kelimeyi Kullanmak istemiyorum ama ( Sanki Dogal olmayan bişey ya Soyleyemedigi kelime POPO :))size Popo Sallıyarak $öhret olmaya Çalışıyor gibi iddalar oldu.Sonradanda Bu POPO goruntulerinin size ait olmadigi anlaşıldı.Ne diyeceksiniz Bu Konuda ?

-Öyle Bişeyyyy kii Başkalarının klibinde Çilek yenilen Sahneler var.Makyaj Aynasına Karsi verilen gergin Pozlar var.Bunlar Hiç Konuşulmuyoooo.Şarkı tutmuş Canı neler ister Diyor
Askere yani askerin Canı Kız arkadaşıyla buluşmak ve onla Başbaşa Oturmak ister..Biz Şarkıya en masum bu şekilde Dökebilirdik diyor.

Şimdi Geldik esas Konyuyaçoğumuz Klibi izledik ve askerligi biliriz.Hani Klipde Sizce Asker ne ister gibi gosteriliyor :lol:

ayrıca Sizce Masum bi şekilde mi Dökmüşler.

Ve Klibi izleyince sizin canınız ne istedi.?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 11 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
- Sonradanda Bu POPO goruntulerinin size ait olmadigi anlaşıldı.Ne diyeceksiniz Bu Konuda ?

-Öyle Bişeyyyy kii Başkalarının klibinde Çilek yenilen Sahneler var.Makyaj Aynasına Karsi verilen gergin Pozlar var.Bunlar Hiç Konuşulmuyoooo.Şarkı tutmuş Canı neler ister Diyor
Askere yani askerin Canı Kız arkadaşıyla buluşmak ve onla Başbaşa Oturmak ister..Biz Şarkıya en masum bu şekilde Dökebilirdik diyor.

Soru ne, cevap ne O_o[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

spidee soru quoteledigin yerin altındaki yer[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..

[Bu mesaj muratty tarafından 11 Haziran 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muratty, 11 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Netterin Topicine bakinca Boyle Bi topic Acma Geregi Duydum.

O $imdi Asker Canı Neler ister diye bi $arkı var Hepimizin bildiği üzere.Bu kadınla Bir Röpörtaj yapılıyor ve Bu olay $öyle gerçekle$iyor.

- Ben Bu kelimeyi Kullanmak istemiyorum ama ( Sanki Dogal olmayan bişey ya Soyleyemedigi kelime POPO :))size Popo Sallıyarak $öhret olmaya Çalışıyor gibi iddalar oldu.Sonradanda Bu POPO goruntulerinin size ait olmadigi anlaşıldı.Ne diyeceksiniz Bu Konuda ?

Şimdi Geldik esas Konyuyaçoğumuz Klibi izledik ve askerligi biliriz.Hani Klipde Sizce Asker ne ister gibi gosteriliyor :lol:

ayrıca Sizce Masum bi şekilde mi Dökmüşler.

Ve Klibi izleyince sizin canınız ne istedi.?

Herkez Canerde ya Soruyu es gectim :) su sorunun cevabı nedir Okuyun ^ plz[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Sosyal ağlarda paylaş

bu klibi izlemedim ben, ama ordan burdan duyduğum kadarıyla istediği şeyi tahmin ettim, maalesef buraya yazmam mümkün değil:)
ama realist yaklaşırsak bu ablamız en basitinden para istiyordur; böyle klipler bol para getirir heralde?

said:
Prawler, 11 Haziran 2005 22:40 tarihinde demiş ki:burdan haftanın rüküşünü bonecrusher seçiyorum

buna da lol ayrıca:D[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

valla askerlerin pek bişi istıcegini zannetmiyorum ayrıca istesede bişe yapabiliceginii zannetmiyorum.. o kadar yemeklere şap atılırsa kimse isteyemezz bence .. o yusden boşa yapmıs o klibi :P ahaha
askerlerede yazık yaa =)daha onemlısı bizede yazık bizde asker olcaz :([signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda bitaraflarını sallayaarak, abuk sabuk pozlar vererek reyting toplayan ve sanatçı kılığına bürünmeye çalışanlara buradan ba$ ba$...[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu kadının roportaajının sonunda Dedigi laf u;

Vallaha bilsem boyle olacagını 3-4 popo yu daha turkiyeye gosterırdım :)Zaten benimkini her programda Gosteriyorlar.

Ya gırgırla espiriyle alınıyorda Kıcını basını gopstererek sohret olunuyor bu ulkede :) ama bilemiyorum yinede yanı ıhtıyaccımızmı var boyle seyleri gormeye?

Hayır ihtiyacı olan bi gitsin kusadasına kadınlar plajına ne demek istedigimi anlar :D

harbiden yani askerler abaza yerine konulmush ya ( bilemiyom 5000 erkegi bi arada gormedim.:) hatta 1,5 sene kızsızda kalmadım ama ne biliyim.Asker olsam bu kadını isterdim gibime gelıyor ) :lol:

neyse cok gırgır gectım okul bitince bizide asker yolu gozluyor[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Sosyal ağlarda paylaş

ya unutmayın arkdaşlar ülkemizde uzaylıyım diye mustafa topaloğlu, sonracıma bi mankenin göbeğinden zeytin yiyerekte serdar ortaç meşur oldu. bunlar şimdilik aklıma gelenler. daha bi sürü var böylesi yani kıç sallayarak meshur olmuş normaldir yani.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...