bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bugun Ivır Zıvır diye bi tükkan vardı oraya gittim. İzmit Belsa Alışveriş merkezinde (merkez denirse tabi =) ) Harika southpark simpson ve türevi tshirtler sweetler vardi. Birüsü baskılı tişört metalcilerin rockerların mekani tarzinda. 3 tane southpark tişörtü ve 1 simpson aldı yanımda 3 southpark divx film altyazı dahil divx codecler içeren 3 cd ve Aynı şekilde simpsonların bölümlerinin toplanmış olduğu bir altyazılı divx film cd si daha çok hoşuma gitti yahuww =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sen sömürmüşün dükkanı yaw :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 istanbulda da olsa böyle bi yer keske... girer çikmazdik :=)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 orası güzel ya o herifin arşivide baya bi sağlam mp3 2 milyon audio 4 milyon :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Izmirli olan arkadaşlarımız ve Böle Southpark,Simpsons ve türleri gibi Şeyleri sevenler .. Izmir/Konak-kemerlatında Polis karakolunun karşısında 2 tane Karşılıklı mağzada bulabilirler .. Izmir/karşıyaka-çarşı da Körfez Dershanesinin yanında Picasso adlı Yemek yeme yerinin Karşısında Crazy(markanın adıydı,yerin adı başkaydı snrm nese) Adlı Mağzada Böyle Southpark,Simpsons ve Rock,Gothic tarzımsı T-shirtler bulabilirler ... (Söliyim dedim :D[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. [Bu mesaj RaVena tarafından 13 Haziran 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: aquila, 12 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki: fiyatlar nasildi? dipnotcuk:sweet degil sweat... orjinal tisörtler 19m dierleri sormadım çok ucuz istanbula oranla[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Blind, 12 Haziran 2005 23:58 tarihinde demiş ki: orası güzel ya o herifin arşivide baya bi sağlam mp3 2 milyon audio 4 milyon :) bi cd dolusu mp3 mü? peki istediğimiz listeyi alabiliozmu yoksa hazır listelerimi?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Çünkü Izmir bir köy. Gelsin saldırılar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Alexi Izmirin neresi köy ? .. Izmit olmasın :)[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yok banlanan 2 üyemiz ve kalbi kırılan bir üyemiz arasında bir geyikti o. Lakin yersiz oldu.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hayır tek bir albüm fiyatları onlar :) adamın elinde liste var ama baya bi sağlam ben tamamını inceledim daha cok rock metal agırlıklı herşey var desem yeridir :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: DVr, 12 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki: istanbulda da olsa böyle bi yer keske... girer çikmazdik :=) Kadıköy'de var istemediğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Alexicim ozaman pardon .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tükkan döt kadardı bu arada tişörtleri denerken kabinden yukarıya doru merdiven çıkıyor yukardada yiyişme mekanı yapmışlar lan kafayı fırt diye bi çıkardım oğhhşşşş yaptım sonra girdim çıkarken hayırlı işler herkese dedim adam koptu =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yiyişme mekanı diil black orası piercing fln yapıyo adam orda ben kaşı orda deldirmiştim işi biliyo adam çok yönlü çalışıyo :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ankaradada ona on kafenin karşısında biraz aşasında south park tişörtleri, bininmum mp3-audio cdleri ve bir cok incik boncuk turevleri, süs eşyaları satan bir yer vardı. kapandı yaklasık 6 ay once. :( süper bir yerdi.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ankarada Bahceli 3. caddede ptt den biraz daha besevlere yakin. biryerde welcome club var orda bulabilirsiniz istediginizi hatta yaninda bir oto-teyp cisi var onun yaninda bir buyuk market. bahsi gecen dukkanin diger yanindada kahve var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 İstanbul'da Karga var.. Biri halep pasajında, sünger bob çantaları south park ve bilimum şeyin tişörtü saati takısı ıvırı zıvırı var.. Aznavurdakide bayan için olan.. Birde atlasda var sanırım.. ama tam emin değilim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bende istiyorum o t-shirtlerden, tam neredeydi bu pek bilmiyorum ben izmiti?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 13 Haziran 2005 03:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Kadıköy'de Barlar Sokağı'nda var bi tane , Rex'ten girince solda...baya güzel şeyler vardı da fiyat sormadım hiç...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: RaVena, 13 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Alexi Izmirin neresi köy ? .. Izmit olmasın :) izmitte artık öyle köyhaneliği kalmadı..baya gelişior hergün..Bknz:Nitrogamer Net Cafe..(Orada)[signature][hline]Vurdum ben bu dünyanın dibine... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Mayhem, 13 Haziran 2005 03:29 tarihinde demiş ki: Bende istiyorum o t-shirtlerden, tam neredeydi bu pek bilmiyorum ben izmiti? belsa plazada... gir içeri ikinci katta hemen görürsün zaten.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 karşıyadaki picasso yanındaki magaza ucuzmu fiyatlar kaça[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Vay be en sonunda istediim gibi bi yer açılmış abi direk 5 t-shirt aliyim ben :D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: karabocek, 13 Haziran 2005 09:01 tarihinde demiş ki: said: RaVena, 13 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki: Alexi Izmirin neresi köy ? .. Izmit olmasın :) izmitte artık öyle köyhaneliği kalmadı..baya gelişior hergün..Bknz:Nitrogamer Net Cafe..(Orada) Nitrogamer cafe nsll karabocek gitmişliin varmı ?==?[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar