Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 bıde o kırdıgı gercek cam degıl. sekerden yapılma fılmlerde dızılerde varya onlardan ıste. farkındaysanız bı damla kan akmadı adamın kafasından :) kansız adam heralde[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 yaw o dilini kıvırma sahnesi superdi:):)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 said: Massimo, 22 Şubat 2005 15:41 tarihinde demiş ki: Hepsi reklam için bee. Yiyiosa vursun bakalım bardağı kafaya. Vursada şu salakların birinden kurtulsak... daha ne yapsın aldı vurdu işte :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ben caner'im.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 caner hepimiziz koçum artık içimize işledi[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: forgiver, 22 Şubat 2005 16:04 tarihinde demiş ki: vay be kaç yıl oldu hala reyting topluyo eskiden ağlaması yetiodu şimdi bardak kırıo reyting almak için ben ilerde korkuorm ortada duran sehpalara kafa atacak veya kafasının ortasında kırmaya çalışcak :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 showa çıkmak için 1 milyar almış. iyi para ha sadece barbağa benzer bişi kırıyor bu kadar para kazanıyor. zaten adam iyice abarrttı hergün flash tv nin özürlü programlarında yeni bir aptallığını gösteriyorlar. yakında caner show başlar şaşırmayın sakın[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!] http://www.vodvil.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 arkadaşın evinde ders saatinin gelmesini beklerken rast gelmiştik bi anda kopma olayları olmuştu şiddetli biçimde.. bide gülben şaşırıyo "aa aaaaa ne acayip" diye.. komikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sonra bide camları temizlemesi var bastırıyo kafasına[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hayatları yalan bunların.. reklam yapıp gündemde kalıyolar işte..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 bardak kesmesss şölee agirindan bi sürahide isterizz sert vursun/lar bi zahmet..[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 zagada gördüm koptum valla :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Gelinim olurmusun,sevda masalı,sana ana diim mi?,beyaz atlı prens,karşıki dağlar cenderme,abaza kaldım kurtar beni vs vs gibi programların yarışmacılarına sunanlarıda...Allah kahretsin ya Türkiye nin kültürsüzlüğünü gösterio bunlar...yok kavgalar falan millet bunları izlio Tsunami e yardım oyları gelinim olur musun adlı yarışma programından daha az oy aldı yazık günahtır bence.. bi gidiştir caner tülin yok semra hanım harbiden yazık ya... keşke o camlarla gırtlağını kesseydide bizde kurtulsaydık[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 iyicene komikleşti ya onların olayı eheh. haberlerde mi ne bi yerde gördüm geçende (düpedüz yalan, oturdum gülben ergen'in şovunu izledim, tıpkı diğer tüm abidik programları 7/24 izlediğim gibi) adam para uğruna maymun olmuş iyicene. "seni seviyom, anlamıyon mu, böüü" diye. bi tittirin gidin diyesi geliyor insanın. hatta gelmesi yetmiyor, diyor da.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 nurhan abi rules[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Arnex Group Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Yok abi orada granit olsa yine koyardı kafasına eleman o cisimi ben anladım onda oyle bı sinir geldi gecti yani alakası yok show la mhowla dermisim eheh[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 hahaha gülben ergene kafa atsaydı bea ne gülerdim[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 okan bayulgen bir dalga gecti onunla bi ara yanlıs bişi soledi birisi onu uyarınca ah kahretsin diyip bardagı kafasına gecirir gibi yaptı koptum ozaman[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 aha superdi yaaa YETER GİDİR HAYTIMDAN YETER YTEEEER YETEEEEEEEER cat bardak kırılır :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Msn : [email protected] so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Cheetser | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 nereyi açsam g.ergen'in o cırtlak sesi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yazık ya acıyorum türkiye nin bu haline[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Medyatik olmak için kirdi...Magazin sayfalarina yine konu oldu ve gündemden düsmedi.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 canerg bende mesajına yarıldım uaehuahea[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Koptum ya görünce Tas kafa ya.Medtatik olmak için neler yapiyor..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben duymuştum ama görememiştim gördüm ve koptum duyupta göremeyn arkadaşlar TIK! yapabilirler buyurun...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar