Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Fenerbahçenin eski teknik direktörü vernel lorant sivasspora imza atmış bulunmaktadır başkanın açıklaması şöyle "Lorant FBdeyken GSye 6 tane atmıştı biz de daha da başarılı olacağına inanıyorum" :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 açıklama ilginç :) nese hayırlı olsun bakalım[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oynayan futbolcular degıl lornt atmı$tı evt.[signature][hline]Pyro Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 O maçtan başka ne yaptı ki başka hee bir de ortegayı kaçırdı o da büyük başarı tabi :) Ama açıklama bence başkanın fenerli olduğunu gösteriyor,çünkü bir fenerbahçeli veya galatasaraylı içinde aynı durum geçerli birbirlerini yenmesi kadar büyük bir başarı yok hele de 6 tane gol varsa :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sallasana sallasana mendilini,werner lorant kurtar ......... :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 deli geldi yine türkiye'ye.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 wernerleyin yumuşacık olsun..[signature][hline]Mandoo: Utku top musun? HymnOfSnuk: Evet topum kar topu.. Mandoo: eahuehuehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 7 tane atcak gibi konuşmuş sivassporla gs ye :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 wenelleyin yumuşacık olsun...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ozamanların ünlü sloganı :) ariel'leyin yumuşacık olsun,werner'leyin mis gibi koksun :)[signature][hline]Lucas || Reconquista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 6 tane attıktan sonra konuşmasına yarılmıştım. Çok gol atalım diye 4 forvet koyduk bir dahakine 5 tane koyarız daha çok atarız gibi bişey demişti :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar anladık tmm galatasaraylısınız da konuyu saptırmayalım marşlarla,sözlerle lorant sivasa gelmiş ve ilginç açıklama konu :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 cık ben beşiktaşlıyım :) bir de amacım adamla/fenerle dalga geçmek değil aynısını sivasta da yaparsa yazık olur yeni çıkmışlardı lige :)[signature][hline]Msn [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 13 Haziran 2005 08:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Seperate, 11 Haziran 2005 20:39 tarihinde demiş ki: "Lorant FBdeyken GSye 6 tane atmıştı biz de daha da başarılı olacağına inanıyorum" MUAHZUA koptum bu lafa ya bittim AMUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lorant aslan sever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 merak etmeyin altı tane bu sefer biz atcaz gorcek sivasspor 6'yı[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar