Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Fenerbahçenin eski teknik direktörü vernel lorant sivasspora imza atmış bulunmaktadır başkanın açıklaması şöyle "Lorant FBdeyken GSye 6 tane atmıştı biz de daha da başarılı olacağına inanıyorum" :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 açıklama ilginç :) nese hayırlı olsun bakalım[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oynayan futbolcular degıl lornt atmı$tı evt.[signature][hline]Pyro Reconquista
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 O maçtan başka ne yaptı ki başka hee bir de ortegayı kaçırdı o da büyük başarı tabi :) Ama açıklama bence başkanın fenerli olduğunu gösteriyor,çünkü bir fenerbahçeli veya galatasaraylı içinde aynı durum geçerli birbirlerini yenmesi kadar büyük bir başarı yok hele de 6 tane gol varsa :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sallasana sallasana mendilini,werner lorant kurtar ......... :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 deli geldi yine türkiye'ye.[signature][hline]silence..
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 wernerleyin yumuşacık olsun..[signature][hline]Mandoo: Utku top musun? HymnOfSnuk: Evet topum kar topu.. Mandoo: eahuehuehaue
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 7 tane atcak gibi konuşmuş sivassporla gs ye :][signature][hline]be the vanquisher, to forgive
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 wenelleyin yumuşacık olsun...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ozamanların ünlü sloganı :) ariel'leyin yumuşacık olsun,werner'leyin mis gibi koksun :)[signature][hline]Lucas || Reconquista
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 6 tane attıktan sonra konuşmasına yarılmıştım. Çok gol atalım diye 4 forvet koyduk bir dahakine 5 tane koyarız daha çok atarız gibi bişey demişti :)[signature][hline]Msn
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar anladık tmm galatasaraylısınız da konuyu saptırmayalım marşlarla,sözlerle lorant sivasa gelmiş ve ilginç açıklama konu :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 cık ben beşiktaşlıyım :) bir de amacım adamla/fenerle dalga geçmek değil aynısını sivasta da yaparsa yazık olur yeni çıkmışlardı lige :)[signature][hline]Msn [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından 13 Haziran 2005 08:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Seperate, 11 Haziran 2005 20:39 tarihinde demiş ki: "Lorant FBdeyken GSye 6 tane atmıştı biz de daha da başarılı olacağına inanıyorum" MUAHZUA koptum bu lafa ya bittim AMUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 merak etmeyin altı tane bu sefer biz atcaz gorcek sivasspor 6'yı[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Öne çıkan mesajlar