Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKS ye son 10 gün!!

d3n1z

Öne çıkan mesajlar

başarılar arkadaşlar..
stres yapmayın bildiğiniz sınav işte bi farkı yok. ben hiç dershaneye falan gitmedim 776 puan yaptım. tabi çok iyi bi puan diil ama hiç dershaneye gitmemiş biri için gayet iyi bi puan bence.. önemli olan rahat olmanız. bi de sakın düşük aldım diye üzülmeyin önkayıtları mutlaka takip edin. ben 1.önkayıda başvurudm olmadı , 2.ye başvurdum olmadı. devlet okuluna gitmeye başladım 3. önkayıta neyse artık girdim okula diye başvurmadım puanlar benim puanımın da gerisine düştü. sonra düşündüm ya 4.ye başvuriym bari sonuçta puan bilmemne deidm bu sefer çok başvuru var diye puanlar yine yükseldi biyere giremedim.. şans işte. dediğim gibi rahat olun alt tarafı bi sınav sonucunu düşünmeyin sadece yapın ve çıkın.

dediğim gibi önkayıtları iyi takip edin.[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne)
Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Anelor, 01 Haziran 2005 11:59 tarihinde demiş ki:
walla ben denemelerde 80 net yaparken lgs de got gibi kaldim gecen sene hic umit fln olmasin icinizde yolunuz duz liseler arkadaslar ama eger gunde 300 soru cozuyosaniz tmm o zmn gidin anadolu lisesine ayrica bisi da diycem duz liseleri sakin kucumsemeyin gercekten cok guzel duz liseler war it kopuk oldugu kadar duzgun arkadaslik yapabileceginiz adamlarda war.

walla ben geçen sene girdim. En zor sene diolardı. ben haftada maksimum 300 sru çözerdim. Derslerim de ii diil di, dinlemezdim dersi. Şu anda kadıköy anadoludayım. Çok zor bişi diil anadolu lisesine girmek.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

Bende dersanede (soruları diğer dersanelere göre zordur) ortalama 80 yapıyorum hep ama özel okullar sınavında resmen dağıttım 75 falan çıkaracam normalde 70 yapan arkların 85 yaptığı sınavda. Tam da benim girdiğim yılda böyle ezbere yakın sorular sorulur mu ya pff[signature][hline]
Bir dilek tut benim için :)
Küçük Hüsamettin
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

LGS ye gireli 4 sene oldu...
* Sınav günü saat 13:30 da mı neydi MİLLİ maç vardı ÇİN halk cumhuriyetiyle $u sınava kendimi vereyim de $u maçı bi rahat seyredeyim diye girdim sınava o an aklımda kazanmak yada kazanamamak gibi bir düşünce yokTu. Babam ve annem elimden veyahut tabiri caiz ise KOLUMDAN tuttuklarıyla sınıfa soktular beni sıra no 6B iyi sanırım = sol en arka taraf yanınıza da kimse oturmuyor , okunmuş üflenmiş pirinçLer yenildi , okunmu$ sular içildi , okunmu$ kalem ve silgi ele alındı...
Sınav 'A ba$lıcaz ßirazdan.. Önümde afedersiniz ÖKÜZÜN biri tadelle jelatinli çikolatayı açtı yiyoR.. adam poşetle gelmiş içi çikolaTa , lolipop falan dolu = sen ne yapıyosun ya diceKtim ama matematik soruları bana bakıyordu onları çözMem gerekliydi.. neyse sınavdan sonra döverim die ba$ladım çözmeye..
1 2 3 4 5 10 20 50 60 70 80 85 derken yaptık çıktık :..: sınavdan sonrada hah $u önümdeki sıpayı bi döveyim die anah bi baktım oğlan ağlıyor gittim ne oldu die sordum : şu cevabı aLDım çok sıkışmıştım hoca bırakmadı .. bi aşşa baktım tana işemiş altına sınav boyunca kokusu nasıl gelmedi hala hayret ediyorum...
--------------------------------------------------------
$imdi ise ÖSS sınavına giriyorum.. bakalım bu nasıl geçicek ?!
TÜM SINAVA GİRECEK OLAN Kİ$iLERE BA$ARILAR DİLİYORUM:..
bi tavsiye sıraya yayılmayın SORULARI dim dik durarak okuyun emin olunki daha çok kendinizi veriyosunuz.. >up< koku bile almıyosunuz ;)[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz
Mailim | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

çağrıbey anadolu lisesine düşen olursa mutlak haberdar olalım (ben,zaugnaKhaldun,deso,ultrapsycho)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...