Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OKS ye son 10 gün!!

d3n1z

Öne çıkan mesajlar

yaa sene 1995.. tuttu annem elimdne götürdü erenköy kız lisesine.. girdik sıraya içeri alıyorlar grup grup geldiler bizi de aldılar sonra oturduk sıralara takılıyoruz öyle arada tadellenin şu küçük çikolatalarından dağıttılar zihin açıklığı versin diye tabii br tarafda da annemin verdiği okunmuş şekerler..

yuh be abi 10 sene öncesinden bahsediyorum zaman nasıl da geçiyor..

banane yaa ben bahçede top oynamak dut ağacından düşmek v istiyorum... :( :( :( :([signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben denemelerde 80 net yaparken lgs de got gibi kaldim gecen sene hic umit fln olmasin icinizde yolunuz duz liseler arkadaslar ama eger gunde 300 soru cozuyosaniz tmm o zmn gidin anadolu lisesine ayrica bisi da diycem duz liseleri sakin kucumsemeyin gercekten cok guzel duz liseler war it kopuk oldugu kadar duzgun arkadaslik yapabileceginiz adamlarda war.[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Sosyal ağlarda paylaş

Huw şimdiden geçmiş olsun :) Ama size çokkolay soru gelicek neyi deryt ediosunuz ki?Bize geçen sene son 10 yılın en kazık sorularını sordular size bu sene acaip kolay sorucaklar.Ayrıca siz puanınızı aldıktan sonra okul seçiceksiniz fln.Ohh ya kebap işiniz bide dert ediosunuz :) Bi de söliim dersane puanıyla alakasız gelebilior ben dersanede aldığım puanlardan nerdeyse 70 puan fazla aldım lgsde :) biçok arkadaşımda 70 puan düşük aldı fln...Ne stres yapıosunuz ya kazanamasanız bile hiç önemi yokmus ben bunu anladım ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

:) söylediklerinizde çelişki var ya :) biri kolay diyo 60 netle girdim 90 yaptım diyo diyeri 90 netle girdim 60 netle çıktım diyo falan :) bu sene meb hazırlayacakmış daha kolay olur diyolar hadi bakalım kasıp gircez bi yerlere inşallah.[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human
Elladan Ancalímon / the elf
Fredegar Loamsdown / the hobbit

Sosyal ağlarda paylaş

dershane de baya iyiydim. çalışmtımda puanlarım ist lisesine yetiyordu. özel okullar sınavında hiç uyamamıştım. 1 dk bile. lgs öncesi gece 5 saat uyudm. nie bilmiyorum o zmnlar sürekli stres yapardım. şimdiki gibi rahat değildim. sınavda çuvalladım tabi. kenan evren anadolu yu tutrdum. bu sene ordanda mezun oluyorum. tmm okul önemli ama. herşey bireyde bitiyor. hırs yapan kazanıyor. bide keal in yeri güzel ama anadolu lisesi sıfatı ona hiç mi hiç uymuyor benden söylemesi. uyku düzenizi ayarlyın şimdiden. sabahları 7 de kalkıp akşam en geç 11- 12 gibi yatın. strese de gerek yok. yapıcağınıza inanın . kendinizi motive edin. şöyle yapıcam şu okulu tutracağım die düşünün. yapıcam die düşünün. diğer türlü strresin ço zararı oluyo. eninde sonunda 4 sene geçireceğiniz bi yer. tmm okulların gerçekten farkı var ama ist okuyupta puanları berbat olan arkadaşım da var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...