d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eski adıyla lgs olan sınav oks oldu ve sınava son 10 gün kaldı. oks li paticiklerin son durumları nasıl :) bakalım sınava girecek olan varmı benden başka..[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 nne die hatırlatıosun tamda unutmuşyuk :( özel okullarada 3 gün kaldı varmı boyle şey yaa :([signature][hline]Uygar insan her çözüme bir sorun bulan değil, her soruna bir çözüm bulandır. Medeni insan yıkıcı değil yapıcı olandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 oks nin acilimi nedir? ortaogretim kurumlari sinavi diye sIkIyorum ama?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ahah biz girdik ne stresti yaw :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yaa sene 1995.. tuttu annem elimdne götürdü erenköy kız lisesine.. girdik sıraya içeri alıyorlar grup grup geldiler bizi de aldılar sonra oturduk sıralara takılıyoruz öyle arada tadellenin şu küçük çikolatalarından dağıttılar zihin açıklığı versin diye tabii br tarafda da annemin verdiği okunmuş şekerler.. yuh be abi 10 sene öncesinden bahsediyorum zaman nasıl da geçiyor.. banane yaa ben bahçede top oynamak dut ağacından düşmek v istiyorum... :( :( :( :([signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 walla ben denemelerde 80 net yaparken lgs de got gibi kaldim gecen sene hic umit fln olmasin icinizde yolunuz duz liseler arkadaslar ama eger gunde 300 soru cozuyosaniz tmm o zmn gidin anadolu lisesine ayrica bisi da diycem duz liseleri sakin kucumsemeyin gercekten cok guzel duz liseler war it kopuk oldugu kadar duzgun arkadaslik yapabileceginiz adamlarda war.[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light. Name:Anelor Race:El Morad Male Guild:N/A Speciality:Ranger/Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 4 harf ile lisenin önemini anlatalım... AOBP[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 saçma sapan konuşma sende sınavdan önce bide milletin moralini bozacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cresent Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: BabacumMostors, 01 Haziran 2005 12:01 tarihinde demiş ki: AOBP Hönk?[signature][hline]"It will be a hard life, but you will find out who you are" Qui-Gon Jinn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ağırlıklı Ortaöğretim Başarı Puanı..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 agirlikli orta ogretim basari puani.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Huw şimdiden geçmiş olsun :) Ama size çokkolay soru gelicek neyi deryt ediosunuz ki?Bize geçen sene son 10 yılın en kazık sorularını sordular size bu sene acaip kolay sorucaklar.Ayrıca siz puanınızı aldıktan sonra okul seçiceksiniz fln.Ohh ya kebap işiniz bide dert ediosunuz :) Bi de söliim dersane puanıyla alakasız gelebilior ben dersanede aldığım puanlardan nerdeyse 70 puan fazla aldım lgsde :) biçok arkadaşımda 70 puan düşük aldı fln...Ne stres yapıosunuz ya kazanamasanız bile hiç önemi yokmus ben bunu anladım ...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben LGS'e hazırlanırken dershane sınavlarında 68 netten yukarısını görmedim, LGS'de 90 net yaptım, çok dert etmeyin..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 3un 1i ile 80 arasında deişen kutsal şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Spidee, 01 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Ben LGS'e hazırlanırken dershane sınavlarında 68 netten yukarısını görmedim, LGS'de 90 net yaptım, çok dert etmeyin.. off 90+ yapıyodum 80 yaptım:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Cresent, 01 Haziran 2005 12:16 tarihinde demiş ki: said: BabacumMostors, 01 Haziran 2005 12:01 tarihinde demiş ki: AOBP Hönk? öss sınavına girerken anlarsınız [Bu mesaj forgiver tarafından 01 Haziran 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sterese sokmayın beni :) inşallah iyi bi puan alacağıma inanıyorum ama hayırlısı..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ne die stres oluosun ki.Ben lgsye gireceğim gün hiç bişe hissetmiodum,ama çıktığımda çok şey hissettiğim hatırlıorum :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1995 de bi kere 1998de 2. kez girdim ben o sınava zor bi sınav diiil :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 :) söylediklerinizde çelişki var ya :) biri kolay diyo 60 netle girdim 90 yaptım diyo diyeri 90 netle girdim 60 netle çıktım diyo falan :) bu sene meb hazırlayacakmış daha kolay olur diyolar hadi bakalım kasıp gircez bi yerlere inşallah.[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben 5. sınıfta girmiştim bir de 8. sınıfta girdim ikisinde de kağıtane'yi kazanmıştım gitmemiştim eheh.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben de 5. sınıf ve 8. sınıfta girdim ikisinde de bi yeri kazanamadım lan. ama özel okullar sınavında dereceye girdim istanbul'da. o da kopyadan hdfgk[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 dershane de baya iyiydim. çalışmtımda puanlarım ist lisesine yetiyordu. özel okullar sınavında hiç uyamamıştım. 1 dk bile. lgs öncesi gece 5 saat uyudm. nie bilmiyorum o zmnlar sürekli stres yapardım. şimdiki gibi rahat değildim. sınavda çuvalladım tabi. kenan evren anadolu yu tutrdum. bu sene ordanda mezun oluyorum. tmm okul önemli ama. herşey bireyde bitiyor. hırs yapan kazanıyor. bide keal in yeri güzel ama anadolu lisesi sıfatı ona hiç mi hiç uymuyor benden söylemesi. uyku düzenizi ayarlyın şimdiden. sabahları 7 de kalkıp akşam en geç 11- 12 gibi yatın. strese de gerek yok. yapıcağınıza inanın . kendinizi motive edin. şöyle yapıcam şu okulu tutracağım die düşünün. yapıcam die düşünün. diğer türlü strresin ço zararı oluyo. eninde sonunda 4 sene geçireceğiniz bi yer. tmm okulların gerçekten farkı var ama ist okuyupta puanları berbat olan arkadaşım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya dersane sınavlarında hep ortalama alırdım son denemede normalde yaptıımdan yüksek aldım ve özel okul ve lgs da o aldığımın aynısını aldım euahuh[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 daha ne istiyosunki :)[signature][hline]Mavi Duinlorie / the human Elladan Ancalímon / the elf Fredegar Loamsdown / the hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar