Sensible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Lingam, 09 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki: Sensible Sendit'ten sipariş vermiştin değilmi ? Ayın kaçında shipped oldu acaba ? Bende ordan verdimde hala ses yok.. Ben 31inde sipariş etmiştim. 1inde shipped oldu. Bugün geldi. Sipariş verdiğimden itibaren 9. gün bugün[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Şuan oyunda yardım edecek biri varmı? BL Kerforn nickim[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Sensible, 09 Haziran 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Şuan oyunda yardım edecek biri varmı? BL Kerforn nickim yav niye kimse ragnarost aoynamıo yanlız başıam takılıyorum böhü... (yok geldinler para dilencemde :-P )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 güle güle oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: xrex, 09 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 09 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki: said: xrex, 09 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 09 Haziran 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Sayı üstünlüğü gitti, invul açıp hs yapma pek akıllıca değil, ayrıca iyi horde guildleri molten coredan çıktı artık. infernal daha pazar günü mc da deil miydi? Battlegrounds pazar günü mü geldi? Ayrıca yarın da mcye girecek IA, ama eskiden sadece mcye girip bitirip sonra çıkıp alt kasıodu herkes, şimdi ise MC,onyxia ve world bosslar hariç insanlar pvp yapıyor. IA mükemmel bir guild, lamer ve ninja yok, üst düzey bir guild ve müthiş warsong maçları yapıyoruz daha 1 kere KR ye yenildik başka kimseye yenilmedik. ee tamam bizde ayni seyi yapiyoruz.iyi guildler mc den cikti ne demek o zaman.mc yapior herkes essek gibi. Sadece MC guildiydi iyi guildler, tek başarıları mcden ibaretti, şimdi WG ve AV dede bişeyler yapıolar. Siz eşşek gibi yapıyor olabilirsiniz o sizin sorununuz valla biz adam gibi yapıyoruz mcyi, dedğim gibi bap the kenk muhabbetine herkesi almak değil de adam gibi oyuncuları seçmek mühim.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Pirvan, 09 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: said: xrex, 09 Haziran 2005 15:14 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 09 Haziran 2005 14:46 tarihinde demiş ki: said: xrex, 09 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki: said: Pirvan, 09 Haziran 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Sayı üstünlüğü gitti, invul açıp hs yapma pek akıllıca değil, ayrıca iyi horde guildleri molten coredan çıktı artık. infernal daha pazar günü mc da deil miydi? Battlegrounds pazar günü mü geldi? Ayrıca yarın da mcye girecek IA, ama eskiden sadece mcye girip bitirip sonra çıkıp alt kasıodu herkes, şimdi ise MC,onyxia ve world bosslar hariç insanlar pvp yapıyor. IA mükemmel bir guild, lamer ve ninja yok, üst düzey bir guild ve müthiş warsong maçları yapıyoruz daha 1 kere KR ye yenildik başka kimseye yenilmedik. ee tamam bizde ayni seyi yapiyoruz.iyi guildler mc den cikti ne demek o zaman.mc yapior herkes essek gibi. Sadece MC guildiydi iyi guildler, tek başarıları mcden ibaretti, şimdi WG ve AV dede bişeyler yapıolar. Siz eşşek gibi yapıyor olabilirsiniz o sizin sorununuz valla biz adam gibi yapıyoruz mcyi, dedğim gibi bap the kenk muhabbetine herkesi almak değil de adam gibi oyuncuları seçmek mühim. abi burada türkçe mi konuşuluyor "iyi horde guildleri molten coredan çıktı artık" bu ne demek? iyi horde guildleri molten coredan alacağını aldı, çıktı, yapmıyor ama demek. adam bunu gösteriyor sonra sen adama cevap vermek için "Sadece MC guildiydi iyi guildler, tek başarıları mcden ibaretti, şimdi WG ve AV dede bişeyler yapıolar. " diyorsun neyin cevabı bu ki? ilk cümleyi yanlış kurmuşsun "artık iyi horde guildları sadece mc guildi değil mc yanında pvp de yapıyorlar" demek yerine "iyi horde guildları mc den çıktı" demişsin, adam da sormuş gayet ben olsam ben de sorardım ayrıca bravo, herkes anıra anıra eşşek gibi yapıyor, siz adam gibi yapıp mc nin derinliğinde medeniyetin beşiğini kuruyorsunuz bravo /golfclap [Bu mesaj neverhood2 tarafından 10 Haziran 2005 02:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 pyotr baya kicin kalkti bakiorum iki ragnaros kestin die.bir kere oyunda sana arkadasca selam verene sen de selam ver.ayrica biz essek gibi mc yapior olabilriz siz adam gibi yapiyor olabilirsiniz.yeterki kendiniz adam olun essek olmayin.birde gelip burda bana adam olmak bilmemne taslama.artislik yapma.biz senin kastetdigin gibi herkesi almiyoruz.alsak mc simdiki bulundigimiuz noktaya gelemez.ve battegrounds da noc,pandora,unique dier bir cok guildi 3/0 yenemezdik.bilip bilmeden konusuyorsun.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 10 Haziran 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Fla devvo maddi manevi destek verir sana simdi :P yapis ona[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Başka bi tarafım kalktı kıçım değil. Ben herşeyi ilk yaptım bu serverda bi yanım da kalkmadı, ama adamına göre muamele. Oyundaki ezikliğinizi forumda şurda burda saçma sapan tartışma çıkararak kapatmaya kasmayın be kardeşim. Eğer her kurulan cümleyle ilgili gerzekçe polemik çıkarırılıyorsa bundan sonra bende sizin mesajlarınızı takip edicem, her fırsatta lafı sokacam en sağlamından. İyi horde guildleri MC den çıktı demek: Nihilum,IA,TSA gibi guildlerin "guild" organizasyonu içinde pvp yapması, "guild" olarak ilk defa mcden başka bi yere katılması demek. Bu arada Kam, bu bana laf söyleyen adamı tanıyamadım hiç, yalakan mı? ps: Oyunda selam alır veririm herkesle. Ama selamünaleyküm muhabbetini pek sevmiyorum, hele ki orgrimmarın ortasında falan olursa.. O kadar yabancının önünde bit türk genci olarak arapça selamlaşmak ağırıma gidiyor da ondan.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 MCden çıkmak şu demek ey ! arkadaşım.. Benim olduğum nihilumdada IAdada, birçok oyuncu karakterinden Molten Coreda logout olup yine molten core da giriyordu oyuna. Yani sadece Molten Core karakteri gibiydi. Itemlarını kasıyor, oyundan çıkıolardı, tekrarlı ve düzenli olarak. Anladın?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forgotten Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sylvanas a gel low population guilde de alırıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Warrior aç oynaması bu kadar zevkli başka bi class yok oyunda artı anti rouge sınıf oldugundan veserverın yarısı rouge oldugundan baya iyi iş yapıyosun , rahat tavsiye ederim yani , battlegroundsdada işini bilirsen baya iş yaparsın chargela milletin ortasına önce fear ardından whirlwind sonra hala hayattaysan ilk cloth sınıfın beynine göm ardından öl rahat alırsın hk . Hk kralı olucam diyosanda Hunter öneririm en saglam sınıf bence bg için .[signature][hline] Its your KERB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Dunedain, 10 Haziran 2005 16:00 tarihinde demiş ki: Warrior aç oynaması bu kadar zevkli başka bi class yok oyunda artı anti rouge sınıf oldugundan veserverın yarısı rouge oldugundan baya iyi iş yapıyosun , rahat tavsiye ederim yani , battlegroundsdada işini bilirsen baya iş yaparsın chargela milletin ortasına önce fear ardından whirlwind sonra hala hayattaysan ilk cloth sınıfın beynine göm ardından öl rahat alırsın hk . Hk kralı olucam diyosanda Hunter öneririm en saglam sınıf bence bg için . ehue gözümün önüne geldi olay , birde arkana sağlam healer aldınmı oh ii sin[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Pirvan, 10 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Başka bi tarafım kalktı kıçım değil. Ben herşeyi ilk yaptım bu serverda bi yanım da kalkmadı, ama adamına göre muamele. Oyundaki ezikliğinizi forumda şurda burda saçma sapan tartışma çıkararak kapatmaya kasmayın be kardeşim. Eğer her kurulan cümleyle ilgili gerzekçe polemik çıkarırılıyorsa bundan sonra bende sizin mesajlarınızı takip edicem, her fırsatta lafı sokacam en sağlamından. İyi horde guildleri MC den çıktı demek: Nihilum,IA,TSA gibi guildlerin "guild" organizasyonu içinde pvp yapması, "guild" olarak ilk defa mcden başka bi yere katılması demek. Bu arada Kam, bu bana laf söyleyen adamı tanıyamadım hiç, yalakan mı? ps: Oyunda selam alır veririm herkesle. Ama selamünaleyküm muhabbetini pek sevmiyorum, hele ki orgrimmarın ortasında falan olursa.. O kadar yabancının önünde bit türk genci olarak arapça selamlaşmak ağırıma gidiyor da ondan. bak arkadaşım , ben shattered hand de oynuyorum öyle zuzuzuyla babla pls le kenkle işim olmaz sırf bu yüzden burning legiondan uzak durdum bu bir cümleyi yanlış kurup adam soru sorunca sanki bir bokmuşsun gibi (değilsin) (harbi değilsin) adama cevap verip ragnaros kestik mc havaları çala çala millete artistik yapmaya başlamışsın, ben de cevap verdim senin gibi adamları zaten Ironforge da gün boyu epic mountun üstünde poz keserken bulmak mümkün neyse o yalaka diyen ağzını da büzerler akıllı konuş aslanım güzel güzel konuş , gerginlik yaratma, insanların ağzının tadını bozma, çok güzel tartışırız oyun mekanikleri üzerine de bilmemne bossu üzerine de bg üzerine de serverımda ragnarosu ikinci kesen guilddayım, hayatımda bir sürü mmorpg oynadım, böyle iki tane iş yapınca havalara girip tepeden bakan adamları bir türlü anlayamadım. oyun bu farkında mısınız? hava atacağınız yegane şey 35+ günü bilgisayarın başında geçirmektir [Bu mesaj neverhood2 tarafından 10 Haziran 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Beyler, konuyu saptırmayın. Gidin başka yerde tartışın, Sensible'ın topici altüst oldu. Kendisi BL'de NE druid açmış bulunmakta zaten. Aklını çelmeye çalışmayın. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bi topic bu kadar saptirilabilir. /clap[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Afterdeep, 10 Haziran 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Bi topic bu kadar saptirilabilir. /clap evet kusura bakmayın ya neyse bundan sonra cevap vermeyecem böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 felwood'da atla gidiyodum, 5 level düşük priest kesti beni, bu ağlama forumu değildir, ıngaa[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İşte böyle hiç bilmediği muhabbete saan gibi atlayan bir mal bu kadar olabilir. Yalakanın allahısın belli ki, benim serverımdaki guildlerle ilgili bir muhabbete haberin olmadan giriyorsan. Neyse umursamıyorum zaten seninle dalaşmayacağım ne alakan var muhabbetle, hiç. Öyle kendi kendine işte takıl bakıyım. /golfclap, /cry falan yaz sen, akıl fikir ihsan eylesin allah. Konuyu saptırdığımız için özür dilerim yazmıyorum bu başlığa daha fazla.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Pirvan, 10 Haziran 2005 17:23 tarihinde demiş ki: İşte böyle hiç bilmediği muhabbete saan gibi atlayan bir mal bu kadar olabilir. Yalakanın allahısın belli ki, benim serverımdaki guildlerle ilgili bir muhabbete haberin olmadan giriyorsan. Neyse umursamıyorum zaten seninle dalaşmayacağım ne alakan var muhabbetle, hiç. Öyle kendi kendine işte takıl bakıyım. /golfclap, /cry falan yaz sen, akıl fikir ihsan eylesin allah. Konuyu saptırdığımız için özür dilerim yazmıyorum bu başlığa daha fazla. hayatımda tanımadığım, görmediğim, aynı serverda oynamadığım bir adama niye yalakalık yapayım güzel kardeşim? son lafı ben sokayım motivasyonunu anlıyorum ama psikanalitik yaklaşımındaki embesilliği harbi çözemedim, belli uo'dan çıkmasın "ezik zuzu yalaka k3nk" den başka cümle kuramaz olmuşsun helal sana bu yollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Pirvan, 10 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Başka bi tarafım kalktı kıçım değil. Ben herşeyi ilk yaptım bu serverda bi yanım da kalkmadı, ama adamına göre muamele. Oyundaki ezikliğinizi forumda şurda burda saçma sapan tartışma çıkararak kapatmaya kasmayın be kardeşim. Eğer her kurulan cümleyle ilgili gerzekçe polemik çıkarırılıyorsa bundan sonra bende sizin mesajlarınızı takip edicem, her fırsatta lafı sokacam en sağlamından. İyi horde guildleri MC den çıktı demek: Nihilum,IA,TSA gibi guildlerin "guild" organizasyonu içinde pvp yapması, "guild" olarak ilk defa mcden başka bi yere katılması demek. Bu arada Kam, bu bana laf söyleyen adamı tanıyamadım hiç, yalakan mı? ps: Oyunda selam alır veririm herkesle. Ama selamünaleyküm muhabbetini pek sevmiyorum, hele ki orgrimmarın ortasında falan olursa.. O kadar yabancının önünde bit türk genci olarak arapça selamlaşmak ağırıma gidiyor da ondan. selamin aleyküm falan diye hicbri zaman selam vermedim kimseye sadece selam derim sana da selam vermisligim coktur senin almamisligin coktur bu bir. dier arkadasla uazktan yakinda bir alakam yok arkadas kendi düsüncesini yazmis iyie yapmis bu iki.bulundugum clan ezik deildir olmadigini kendi clanin da bilir üc.ezilik senin gibi ufak bir soruyu kendine problem yapip sacma sapan oraya buraya saldiran veletlerin yaptigidir no 4.oyunda en iyi itemlari kullanmak ya da bütün boss lari ilk kesmis olmak seni özel yapmaz.insani özel yapan diger insanlara saygisi sevgisidir,önem verip insalari dinlemek sorunlarina yardimci olmaktir sevgili kardesim. helal sana ve senin gibilerine kesin boss lari ilk siz kesin.en büyük sizsiniz.bravo! yürü be tosunum[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 10 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İmkanı olanlar yazdıklarını değiştirsinler. Olmayanları ben editleyeceğim. Bu forumda seviyeyi koruyalım lütfen. Uo ya cevirmeyin ortamı! Var olan kurallara uymayanlar bi miktar tatil yapıp dinlenirlerse sanırım daha mantıklı düşünecekler bundan sonra[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Wendigo, 10 Haziran 2005 19:13 tarihinde demiş ki: İmkanı olanlar yazdıklarını değiştirsinler. Olmayanları ben editleyeceğim. Bu forumda seviyeyi koruyalım lütfen. Uo ya cevirmeyin ortamı! Var olan kurallara uymayanlar bi miktar tatil yapıp dinlenirlerse sanırım daha mantıklı düşünecekler bundan sonra ben yazilarimda editleyecek birsey göremiyorum wendigo.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Oha be kardeşim konu başlığı: "WoW'um geldi" Adam editleyecek birşey göremiyormuş. Hmm...[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 - pyotr baya kicin kalkti bakiorum - adam olun essek olmayin - artislik yapma - ezilik senin gibi ufak bir soruyu kendine problem yapip sacma sapan oraya buraya saldiran veletlerin yaptigidir bunlar senin mesajlarindan alintilar. bi de soyle demissin; - insani özel yapan diger insanlara saygisi sevgisidir,önem verip insalari dinlemek sorunlarina yardimci olmaktir sevgili kardesim. Yani tüm bunların içinde editlenecek birşey bulamıyorsan ben de diyecek birşey bulamıyorum[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar