Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini ipod

obacan

Öne çıkan mesajlar

Valla ben baya bi denedim bişileride ses kalitesi de önemli yani 1gblık olur 150$ olur ama okadar ezik bi ses kalitesi vardırki pişman olursun.. Gidersin 256mbı 200$ olan bişi alırsın öle bi kaliteli sesi vardırki içine koycan 3 5 şarkı bile seni mutlu etmeye yeter yani :) Örnek bundan önceki mp3 playerım Nike Psa64 çok ufak mal bişi ama çok güzel ses kalitesi var :) Bu arada 5glıklar creative zen ler, ipodunda 4 luğu ve 6lığı var :)[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bana ipod gibi aletler çok anlamsız geliyor,mantığı çözemiyorum. Tek fonksyonu mp3 çalmak ve öyle bir hafızası varki tek batarya ile bunun 1/40lık kısmını bile dinleyemiyorsunuz. Yeniden şarj edilmesi gerekiyor.. Yani göstermelik bir hafıza var(tek amaç mp3 dinlemek ise). Buna karşılık piyasadaki en düşük fiyatlı mp3 playerda bile ses kayıt,radyo,radyodan kayıt,taşınabilirlik,düşük fiyat,rahat kullanım(fiyattan dolayı"allah gitti alet yere düştü kesin yandı gitti gitti" olayı enazından daha az :)) gibi özellikler bulunuyor. Hele birde sd-card desteği varsa daha ne beklenebilirki? Ses kalitesi bakımındanda hiç fark yok.. ipod'u taşınabilir bir hdd düşünen varsa almalı.

Bu arada ekliyeyim, 6-7 aydır normal ipod kullanıyorum. Bunlar kullanıcı olarak kendi yorumlarımdır.

[Bu mesaj Twilight tarafından 03 Haziran 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Obacan yeni ipod minilerden bahsediyo yani 6gp olanı da var ve pili en uzun dayanan modeli ilk cıkan miniler 15 saat gidiyordu bunlar 18 saat ben kullanıyorum ve gayet de memnunum yalnız sadece bi uyarı kulaklıgını bozmamaya calıs cunku yenisinin fiyatı 80 milyon civarı vede baska bi kulaklıkla aynı kaliteyi yakalaman zor..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi arkadaşım ipod almak istiyorsan al. Fakat vericeğin paryıda düşün ki sen 6 gb istiyorsn. O da büyük ihtimal 400+ ytl olur. Benim sana verecegim tavsiye; Creative alman olucak. Creative'in ses cıkışı ipod'dan daha iyi ve daha sağlamdır. Creative MuVo almanı tavisye ediyorum oda takriben 350 ytle bulursun. Tabi Dışardan özelkike doğu kısımlarında tanıdğın varsa 100$ almak mümkün. İpod'ı sadece dizayn için almış olursun. Benim İpod'ımda oldu creative'imde oldu ipod'dan fazla memnun olmadım. Bir düşün istersen....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...