obacan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mlb, ben mp3 player almak istiyorum. 6 Gb lık mini ipodlara baktım özellikleri baya güzel. Fiyat biraz yakıyo ama olsun :) Aranızda mini ipodu olan varsa memnunmu diğilmi pili ne kadar gidiyo falan :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ipod miniler 4 gb lık bi kerem...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Aslında baya pahalı ama verdiğin paraya değicek bi urun gibi geliyo :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Taşınabilir mp3 çalar konusunda iPod tan şaşmamak gerek. Para varsa 40gb olanından almak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 alala bu kadar para verilirmi aklım ermiyor hiç belkide fazla müzik dinlemediğimden böyle diyorum ama yinede pahalı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet banada pahalı gelio ama bende almayı düşünüyorum bir çözüm olarakta creative 256 lık alırsın ona sonradan ilave yaparsın ama ipod daha güzel [pahalı][signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Çok pahalı olduğu için almadım ona vericeğim parayla başka şeyler alırım dedim zaten 128mb +256mmc card lı Minton 3002 var 10 saatlik şarkı var içinde onlar yetiyor zaten bana. üstelik çokta ucuz 110$[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bence piyasadaki mintonlar daha cazip geliyor bana. blackchaos'da güzel örnek vermiş.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bende İpod 60gb ve Philips Hdd 120 var valla ikiside süper ikisinide kullaniyorum ortamina göre :) Ben para vermedim haci :D[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bende iPod mini var vazgeçemiyorum verdiğin her kuruşuna değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Valla ben baya bi denedim bişileride ses kalitesi de önemli yani 1gblık olur 150$ olur ama okadar ezik bi ses kalitesi vardırki pişman olursun.. Gidersin 256mbı 200$ olan bişi alırsın öle bi kaliteli sesi vardırki içine koycan 3 5 şarkı bile seni mutlu etmeye yeter yani :) Örnek bundan önceki mp3 playerım Nike Psa64 çok ufak mal bişi ama çok güzel ses kalitesi var :) Bu arada 5glıklar creative zen ler, ipodunda 4 luğu ve 6lığı var :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bana ipod gibi aletler çok anlamsız geliyor,mantığı çözemiyorum. Tek fonksyonu mp3 çalmak ve öyle bir hafızası varki tek batarya ile bunun 1/40lık kısmını bile dinleyemiyorsunuz. Yeniden şarj edilmesi gerekiyor.. Yani göstermelik bir hafıza var(tek amaç mp3 dinlemek ise). Buna karşılık piyasadaki en düşük fiyatlı mp3 playerda bile ses kayıt,radyo,radyodan kayıt,taşınabilirlik,düşük fiyat,rahat kullanım(fiyattan dolayı"allah gitti alet yere düştü kesin yandı gitti gitti" olayı enazından daha az :)) gibi özellikler bulunuyor. Hele birde sd-card desteği varsa daha ne beklenebilirki? Ses kalitesi bakımındanda hiç fark yok.. ipod'u taşınabilir bir hdd düşünen varsa almalı. Bu arada ekliyeyim, 6-7 aydır normal ipod kullanıyorum. Bunlar kullanıcı olarak kendi yorumlarımdır. [Bu mesaj Twilight tarafından 03 Haziran 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phantomstar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Obacan yeni ipod minilerden bahsediyo yani 6gp olanı da var ve pili en uzun dayanan modeli ilk cıkan miniler 15 saat gidiyordu bunlar 18 saat ben kullanıyorum ve gayet de memnunum yalnız sadece bi uyarı kulaklıgını bozmamaya calıs cunku yenisinin fiyatı 80 milyon civarı vede baska bi kulaklıkla aynı kaliteyi yakalaman zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 aslında almısken 49 gb lik alıcaksın fazla para farkı yok aralarında..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 peki 1gb lık ipod lar ne kadar? ya da 512 likler.. bence 1gb uygun.. pc de zaten 6-7 gb şarkı var ki çoğunu dinlemiyorum.[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Şimdi arkadaşım ipod almak istiyorsan al. Fakat vericeğin paryıda düşün ki sen 6 gb istiyorsn. O da büyük ihtimal 400+ ytl olur. Benim sana verecegim tavsiye; Creative alman olucak. Creative'in ses cıkışı ipod'dan daha iyi ve daha sağlamdır. Creative MuVo almanı tavisye ediyorum oda takriben 350 ytle bulursun. Tabi Dışardan özelkike doğu kısımlarında tanıdğın varsa 100$ almak mümkün. İpod'ı sadece dizayn için almış olursun. Benim İpod'ımda oldu creative'imde oldu ipod'dan fazla memnun olmadım. Bir düşün istersen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 creative fiyat/performans açısından daha ii dion? oke bi bakiim..[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 shuffle de ekran yok sanırım? çk kotu bi olay diil mi ekran olmaması? kullanan var mı ekransız[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar