Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 böyle bi başlık açıldıysa özür dilerim ben aradım bulamadım.arkadaşlar oyunu silip tekrar yükledim patch'i sorunsuz kurdum ancak eskiden hiç sorun çıkarmamasına rağmen su altın görüntü gidiyor,sadece bir sliahlık yada yeşillik kaplıyor etrafı.ekran kartımın (radeon 9200) detanator'ünüde değiştirmedim.eskiden sorun çıkarmıyordu şimdi neden çıkarıyor anlamıyorum.yardım ederseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 video ayarlarıyla ilgili birşeydir sanırım. saydam su efekti gibi şeyler vardı sanırım onları bir kurcala. olmasa directx9.0c yüklü di mi sende?[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 escape'e bas video options'ı seç full screen glow effect'ı disable et bunu default olarak ayarlamayan blizz'e küfret bana teşekkür et ;)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 full screen glowing effect mi neydi onu kapatıp dene bi . ps:lol nası olduda fedaykinin yazdığı yazıyı görmeden attım bunu ya [Bu mesaj Mosquito tarafından 13 Haziran 2005 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben de bu arkadaşların söylediklerine katılıyorum eğer yine olmassa bir gemi kirala ya da bir uçak ya da druid ol kuş ol da uç[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yardımlarınız için saolun arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yardımlarımız işine yaradı ise ne mutlu ki bize rastlamışsın elf dostu "Elen sila lumenn' omentielvo" karşılaştıgımız saatin üstünde bir yıldız parlıyor[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar