dory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cunku otobus yetmez istanbulda. Bursada "Altin Günü"nden donen teyzeler boyle yeni bir tur olusturmuslar, hep beraber geziyorlar ve otobuslerde eger yer vermiyorsan topluca aazina .. , bişey de diyemiyorsun korkudan, ben bir tanesinin söföre dayılandıgını gordukten sonra pek bulaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 olur mu hiç ? para kaybeder İETT...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 slat hacı buyuksun gunu genelde iett lerd geçen birinin gunun ozetledin[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya abi İETT böle bi uygulama başlattmıştı yanılmıyosam..E-otobus diye bişiy...bilen varmı[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 haberlerde yayınlandı mı? Hiç duymadım da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya var hala ama 2 bilet falan..daha hiç binmedim..hatta çay ve gazete sevisi falan varmış..habertruk te izlemiştim ama..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kolpadır değilsede yalan olur[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 memlekette herşeye çözüm var! hergün (kıçımı kaldırıp gittiğim günler) kozyatağı-taksim-beyazıt ve geri şeklinde güzel güzel gidiyorum. benim hattımda(129bt) hiç sorun olmuyor mu? gayet güzel oluyor. oturup sayarım üşenmezsem amma.... müzik hayat kurtarır! discman, md, jukebox i-pod, telefonun radyosu gbi teknolojinin güzel icatlarını alıııp sağdan soldan araklanmayacak bir yere(kucağınızda sıkıca kurulmuş çantanın içindeki yağmurluğun arasında bir yerelerde mesela) koyuyoruuz, güzel bir müzik açıyoruz ve yol boyunca gidiyoruz. yer isteyen teyzelerden, söylenen teyzelerden, amcalardan, geyik yapan deyyuslardan ve her türlü sessel tehlikeden korur. kesmezse uyuma taklidi yapın. ama ne yazık ki kokuya ve "we come one" tarzı otobüs yolculuklarına karşı bir çarem yok. aslında var. aylık akbil alınır, beğenilmezse uygun başka otobüse geçilir misss:) süperim lan:P[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 unutmadan o e-otobüsler cidden var(halisülasyon görmüyorsam) ama çok nadir görüyorum. ve çay-kahve servisi yalan, dolaşmadan ve oturarak gidiyonuz. hayır binmedim aylık akbil kabul etmiyorlar. bazı şehirlerde doğal olan şey için iki bilet vermek de hoş tabii...[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 En fazla 50 yaşında ama enine bolca gitmiş olan teyzeler biner, kalkıp kendilerine yer ver diye dibine gelip seni ezerler. Bu yetmiyormuş gibi bir de utanmadan "Bana yer verecek bir genç yok mu?" yada "Bizim zamanımızda gençlik böyle miydi?" derler. Bir de ineceğin durakta şoför kıllık yapar kapıyı açmaz, arkadan bağırırsın ama nafile, in diğer durakta geri yürü sonra.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: kaleidoscopic, 08 Haziran 2005 22:58 tarihinde demiş ki: memlekette herşeye çözüm var! hergün (kıçımı kaldırıp gittiğim günler) kozyatağı-taksim-beyazıt ve geri şeklinde güzel güzel gidiyorum. benim hattımda(129bt) hiç sorun olmuyor mu? gayet güzel oluyor. oturup sayarım üşenmezsem amma.... müzik hayat kurtarır! discman, md, jukebox i-pod, telefonun radyosu gbi teknolojinin güzel icatlarını alıııp sağdan soldan araklanmayacak bir yere(kucağınızda sıkıca kurulmuş çantanın içindeki yağmurluğun arasında bir yerelerde mesela) koyuyoruuz, güzel bir müzik açıyoruz ve yol boyunca gidiyoruz. yer isteyen teyzelerden, söylenen teyzelerden, amcalardan, geyik yapan deyyuslardan ve her türlü sessel tehlikeden korur. kesmezse uyuma taklidi yapın. ama ne yazık ki kokuya ve "we come one" tarzı otobüs yolculuklarına karşı bir çarem yok. aslında var. aylık akbil alınır, beğenilmezse uygun başka otobüse geçilir misss:) süperim lan:P Evet allahtan ki mp3 player icat edilmiş.. Bazen o otobüs ortamından o kadar uzaklaşmak istiyorum, sesi o kadar çok açıyorum ki çevremdekiler rahatsız olup dürtüyorlar...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gecen bende cıldırıyordum arkada amcamın biri ıslıga verdi kendini ama ole utanmazki tum otobus donduk bakıyoruz hani bi garipserde durumu susar die.adam susmadı ya inene kadar tum otobusu delirtti ole gitti essek herif[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya turkiyede otobuse resmen eglenmek için bineceksin ya fortcusundan tut .bnesine p.cine herbişeyi var otobuslerde eglenceli oluyor bayagı onlarla ugrasmak :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 keyn her sabah binince hiçte eğlenceli olmuyor inan bana...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Slat, 10 Haziran 2005 01:27 tarihinde demiş ki: keyn her sabah binince hiçte eğlenceli olmuyor inan bana... +3[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla ben de ablamla otobüse binmiştim gecenlerde arkamızda 2 tane cocuk var biri daha buyuk diğeri habire "abii sen hangi dershaneye gitmiştin, ben lgs için hangi dershaneye gidiyim" cocuk abiye tapıyo abi de ben bişi dilim bana takılma kendi hayatını kurtar triplerinde cevap veriyo ona küçük usanmadan her cümlenin basına "abii" koymaya devam ediyodu ablam döndü (biraz sert bakar) yavas biraz dedi çocuk yine "abii bu abla niye öyle dedi" dedi ben çıldırıyodum ablam ise çucuğu boğazlamaya hazırlanıyor gibiydi sanki ama yüzüne bakarsam gülme krizi gecireceğimi biliyodum o yüzden oyle bişi denemedim[signature][hline]kiss the rain when ever you need me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hea yaw geçen dolmuşa bindim.Gitcem dilek sabancıya.Yaptım saçları abuk bişey... :D gittim bindim dolmuşa Elimde kaykay Pantolon desen dizime kadar gelmiş Beli ;^P (çok severim iğrenç görünmeyi sdf) üzerimde hafif uzun bi gömlek var.Herneyse... Açmışım 3 Düğmesinide :^P (kroluk paraylamı sdf) şaka bi yana 2 tane açtım.gidiyorum.Doğu Garajının orda bi hatun bindi :^D işte yanıma oturdu önüme yanıma... çaprazıma kısaca :) ynai pozisyon şu ........................................Betonarme hatun ;^D ................................ Teyze... Erutan ... Amca Teyzenin elinde 2 3 poşet var.Yere bi koydu 2 büklüm oldum.Bende board u bacaklarımın arasından alıp, dizimin üstüne goydum.Işte ilk önce ben bakıyodum ona.Baktım böyle bi 2 3 saniye göz göze geldik... dedim has.bi tebessüm ettim.Sonra önüme bakmaya başladım.Işte gidiyoruz geldik Kapalı havuzun oraya bi daha baktım.Bu sefer o bana bakıodu.Herneyse dedim... tekrar ileri baktım aradan bi 2 3 dakka geçti yine baktım.Bana bakıodu :^D.Sonra biraz daha ilerledik Geldik Konyaltı yolunun girişine... (güllükle konyaltının birleştiği yer) orda dolmuş durdu.bi kaç kişi bindi ve arkadan parayı uzattılar.Dedim kendi kendime "parayı alırken bi daha bakam" baktım bana bakıodu.Hani sinirlenirsinizde, iç cekersiniz kafayı böyle geri çekersiniz... öyle bi hareket yaptım.Geldik inceğimiz yere şerıtın otelin orda indim kırmızı ışıkta. :) (trafik kurallarını opiyim :^D) inerken bi daha baktım.. bu sefer bana bakmıyordu.Board u aldım pantolon götümden düştü düşecek... (allahtan kemer varda bişey olmuo :^D) Sonra indim ellerimi kaldırdım... derin bi nefes aldım bu sırada yüzüm dolmuşa dönük.Gözüm kıza takıldı bana bakıo.Dedim hass olm bune :D sonra koşa koşa gittim. eahaeh salaklık benimki ya Ama olayı görcektiniz.Böyle ellerimi kaldırdım, gözüm hafif kısık, derin nefes aldım.Verdim nefesi gözlerimi bi açtım kız bana bakıo bende koşa koşa kaçtım.Sonra bi daha döndüm arkama baktım... aeuhae bişey göremedim.Yürüdüm sonra eheh[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Alexi_Septimus, 07 Haziran 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Çok iyi yapmışsın. Sessiz kalanlara dayanamıyorum böyle durumlarda ben. [signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 az önce geldim... dolmuş bekledim bi 20 30 dakka gelmedi rasgele birine bindim bende.Bi kız binerken baktı bana sonra parayı verdim, hala bakıyordu.Sonra 1 koltuk arkasına oturdum.Işte coluk cocuklu bi anne bindi.Onlara bakcam bahanesi ile beni kesiodu.Bende baktım ona aehea. Allahım ya ne var bende millet bakıo bana? ya çok çirkinim, hayatında hiç çirkin görmemişler, sürekli bana bakıyorlar.Yada içimde gizli bi yakışıklılık var, ondan bakıyorlar anlamadım gitti ya...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bana bir keresinde kız denk gelmisti, yanımda bagırarak telefonla konusuyor, bende telefonu cıkardım bluetoothla mesaj yollamıstım, biraz alcak sesli ol die, ardından arkadas olduk tabi kızla.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 3yıldan beri okula otobusle gidip geliyorum bunlar gibi cok adam gordun. Olur bole seyler moral bozmaya deymez :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: The_Guerilla, 08 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: bide aikidodan yeni çıkmışım..yorgunm..sinirim tepemde.. ne güzel.. insanlar aikido felan da yapıyor.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Bonecrusher, 13 Haziran 2005 04:30 tarihinde demiş ki: said: The_Guerilla, 08 Haziran 2005 00:04 tarihinde demiş ki: bide aikidodan yeni çıkmışım..yorgunm..sinirim tepemde.. ne güzel.. insanlar aikido felan da yapıyor. zuahahaha hatta muhhahaa...tipik popularizim....[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hayatımın hiç de azımsanmayacak bir bölümünü otobüslerde geçiriyorum.. ben böle bağırarak konuşanlardan çok en önden daha merdivendeyken en arkanın boş olduğunu gören(!) ve ısrarla "arkalar boşşş ben burdan görüyorum ayıpp bee" diyen tiplere sinir oluyorum.. ayrıca 129bt ve 14b'lerde bi teyze var ne zaman onu görsem bana müziğin sesini kısmamı söylüyor.. hatta bir keresinde kaseti başa sararken söylemişti ben de kısar gibi bişiler yapıp iyi mi teyze diye sordum..cevap ise gene geliyor ama daha az rahatsız ediyor..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar