Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Isin Kiliclari

Ivor

Öne çıkan mesajlar

said:
Bonecrusher, 13 Haziran 2005 00:06 tarihinde demiş ki:
zaten paticik ankara kullanıcıları hep sith.. bilmiyor muydun viktor :)

yok olm benı mdedıkelrımın sehrın gobegınde buyuk bınaları var 5 senede bır gıdıyolar yerlerıne yenılerı gelıyor[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

illa lazerle jedi oldurmeleri sart degilki. Robotlara koy ufak bir alev makinasi cok ise yarar. Sonucta force ozelliklerini saymazsak jedinin yakina gelmesi lazim, yaklasinca basarlar alevi. Olmadi daha elbombasi ve roket atarlar var gerci onlari force pushla geri yollamasi ihtiali var ama bir yandan da lazerler gelirse o arada kesin roketi kafasina yer. Bana kalsa en iyisi su robocop filminde hayvani bir robot vardi bir elinde minigun filan tasiyordu. Onu yolluycan nerden baksan dakikada 1000 mermi filan atar. Bu fikirlerimi lucas amcaya yaziyim en iyyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Plo koon'dan delikanli jedi tanımam Qui Gon'uda kankası zaten (ha bi qui gon tanırım plo dan kral).

Saber dediğin turuncu olur, böle savurursun roaya buraya zaten hep reborn/jedi trainer skin turucnu LS ile oynardım Sananede, duel dan duel'la koşardık ne guzel gunlerdi.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 13 Haziran 2005 05:35 tarihinde demiş ki:
UO dada turuncu gıyınıyordu zaten hatta SS avrda upload etmeye usendım :P

Turuncu bir robe geldi gözümün önüne de, bayağı komikmiş eheh.[signature][hline]böyle iyi.

[Bu mesaj elvyn tarafından 13 Haziran 2005 05:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir not düşesim geldi. Starwars hastalığı nedir ya çok merak ediyorum, ne bir bölümünü seyrettim ne de merak ettim şu zamana kadar, ama artık meraklanmya başlıyorum bu kadar insan üstünde etki bırakan filmi.. Bulsam tüm bölümlerini oturup izlicem de, bulamıyorum.. Artık netten çekicez.. Ya da iyi niyetli yardım sever, rahibe teresa modunda birini bulucam. Bana çekicek..
*!Mesajını yollamıştır ve özel mesaj kutusunu kısa aralıklarla refreshler*
..
..
..
Ene biz neden bahsediyoduk..
Refresh süresini uzatmalıyım galiba..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

olayın felsefeyle alakası yok.
mesela uzaylılar var, insanlarla birlikte uzaylılar yaşıyor.
uzayda seyahat çok kolay, gemiye atlıyorsun başka bir gezegene gidiyorsun, yan komşuya gidermiş gibi..
bounty hunterlar var, ticaret baya bir gelişmiş, köle ticareti bile yapıyorlar.
jedi'lar var, force kullanıyorlar. ışın kılıçları var ilginç silahlar. force dediğin zaten işin en ilginç yanı. etrafımızı saran forcedan bahsediyorlar, bunun tüm canlılara etkisinden bahsediyorlar, ilginç force efektleri felan gösteriyorlar.. tuhaf, esrarengiz, mistik..

ilk star wars filmi, yani star wars episode 4 aslında baya kaliteli filmdi.
ama insanları bu kadar cezbeden o film değil, evreni, olan olaylar, geçen hadiseler..

fantazi-kurguyla bilim-kurgu içiçe geçmiş, çok ilginç bir dünya.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm, bi nevi ultima online anladım. :P
Şaka bi yana, anladım, bir nevi wow.. :D

Artık izliyip ona göre yorum yapıcaz, ona göre konuşucaz, ona göre yazıcaz. Halen çekici gelmiyo ama izlicem, dost muhabbetlerinde bönbön bakmaktan kurtulurum en azından..

X : Abi gördün mü bounty hunterları, hede hödö..
Y : Gördüm ama onlar hede hödö..
Ben : Abi şimdi bu bounty hunterler hede hödö gibi bişi mi?
(İki sn bakarlar)
X : Abi jedi'lar son bölümde bayağı hede hödöydü ama..
Y : Evet ama onlar zaten hede hödöydü..
Ben : Abi şimdi bu jedi'lar hede hödö gibi bişimi?
(2 sn bakarlar)
X ve Y El ele : Ya bi sus martin ya s.çtın muhabbetin içine..

Tam böyle olmasada buna benzer olaylar yaşıyorum.. Eh kurtulma zamanı geldi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

turuncu demiştim evet turuncu gidiyoruz.
darth maul yüzünden kılmızı saber stafflara tutuldum ama o da turuncu olabilir. turuncu iyidir severim.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

lol sahiplendi direk.

said:
mutos, 13 Haziran 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
jedilar sanki peygamber gibi,hep iiyi dogruyu yapmaya calısırken sithlerde aksine kotulugu yayıolar ne kadar ilginc oldugu da burdan cıkıor zate:))

Alakası yok. İkisi de birşey yaymaya çalışmıyor, Jedilar Galakside düzeni ve barışı korumakla hükümlüler, Sithler de bencil ve güce tapan insanlar oldukları için karşılarına sık sık Jedilar çıkıyor. E sen şimdi güce taptığından ötürü İmparatorluk kurmaya çalışırsan bu galakside düzenin ve barışın bozulması demektir. Böylece Jedilar çıkagelir aniden alıverir hepinizi yatarsınız aşağı (?)[signature][hline]böyle iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...