Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 jedi outcast multi oynarken hep sarı kristal + reborn skini kullanırdım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 plo koon turuncu kullanıyor. sanırım birisi de sarı kullanıyordu bi kadın doğru hatırlıosam[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 plo koon'una öldürdüler..ühü[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lan benim hiç anlamadığım konu niye jedileri öldürmek için 4 bağımsız namlusu olan kesici laser kullanan bir robot kullanmıyolar? Yani 1. laseri adama tuttun. ha saber ile blocke etti. 2. yi tuttun ondanda eğildi falan. 3. yü tuttun ondanda eğildi sıkıştı 2 tane laser arasında. 4. laseri ne ile tutcak? mesela 1. laseri kafasına tutuarken 4. yü bacağına tutsan bacağına gelen laseri nası blocklucak? Sağa sola kaçsa ikiye ayrılıcak adam. Yerinde dursa ya bacaklar yada kafa kopucak. Ha belki adamın çift taraflı bi saberi var. Hem kafayı hemde bacağa blok koyuyo. Ozaman 2. ve 3. laser ile sağdan soldan aynı anda sıkıştırıcaksın. Sonuçta 4 tane laser + şekilde durduğundan blockluyamaz. Ha herifte 2 elindede 2 tane çift taraflı saber varsa bendede 8 tane namlu var. Robot 200metreden yere kazık çakmış bir şekilde duruyo. Push pull etkilemiyo. Robot mindtrick yemez Lightling atıncada işe yaramaz paratoneri var:P Ayrıca ciuv ciuv laser diil bu kesici lazer. Açtınmı kalıyor öyle. aha doğradım jediyi[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 disable droid diye bir force var:-) kaldı ki bi şekilde kurtulur, jedilar 7-8 yaşından itibaren her konuda eğitim alan abiler, bu tür şeylere karşı önlemleri vardır:) yani umarım vardır. ne bileyim vardır. vardır vardır.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi tamamda napıyo bu disable droid?[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 chemical, aşmış oluyor bu jedilar öyle deme. madem jedilar öldürecek, biz kasmayalım diyorlar, o dandirik battle droidleri yolluyorlar.. ya ya...[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi öldürürsün ya valla okadar zor diil yada 2 tane asker iki eldede kesici laser açacan oynucan jediyi kıstırıcan 4 yandan. Nereye kaçıyo yani kolaymı laserden kaçmak ziuöövn diye kesiyo.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yok kafaya sağa sola ayağa lazer güdümlüyosunda ohooo adamlar 50 metre uçuo iki yandan sıkıştırsan adam zıplar iki yandakilerdende kurtulur öndekini bloklayıp geri yansıtır sonra kaçmanın yolunu bulur.Yani kolay deil öle:D Ancak tünelde koridorda filan yakalarsan olur o. Robot filan uzun iş. Bireysel çalışmıycan.İşin sırrı bu.Gömücen atom bombasını artık şehirde ülkede kıtada gezegende ne varsa cıs [Bu mesaj PhoenixFire tarafından 12 Haziran 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Chemical, 12 Haziran 2005 22:18 tarihinde demiş ki: abi tamamda napıyo bu disable droid? adı üstünde, kapatıyor droidi bilmemkaç turnlüğüne:-) kotorda vardı, core rulebook'u silmemiş olsaydım açıp bakıverirdim var mı diye ama bilemiyorum şimdi :/[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ha eet bide atom bombası ve emp cannon gibi radyodalgasından oluşup bloke edilemiyecek şeyler var ki jk2 de emp cannon blok edilemiyodu lök lök giriyordu mermiler adama 10 damage veriyo bide:) Mesela jedi gelcek. Açacan Emp i. Vözzz nişan alma bile zaten heryer metal duvar kapı mapı oda içinde sekiyo meret. Sendede metal kıyafet olacak. Jedi wtf diyemeden mikrodalga tarafından kızartılıcak. Açık alanda olsa bile adama doğrultsan napacak merak ediyorum yani mikrodalga abi yani onudamu push yapıcaksın oha.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Abi droidi yaparken fabrika çıkışında bataryalar sağlamca takılır açma kapaması ile 40saat e ayarlanır isteğe göre. 40saat sonra sistem kendini açar ve switch sistemi kendisini yakar asla kapatılamıyan bi droid olur yani jedi gelecek neresini kapatıyo abi lehiminimi kırıyo force ile 200metreden? e okadar beceriyosa binayıda yık abi demirini kır adamın beynini cört diye ez ne uğraşıyo saber ile vuruyon 2 saat işte uzat eli cört cört cört cört ez adamların beyinlerini force ile.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aa jk2 de vardı o olayı ne o hayvanın alıyodun onu forceyi disable ediyodu da kendi forceni disable edince pek bi espirisi kalmıyodu bi amacı yoktu sanırım:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 anlamadığım şey, burda minigunı durdururlar, 4lü lazeri durdururlar, olmadı push olmadı disable droid ederler, olmadı kaçarlar gibi şeyler diyoruz sırf jedi'ları korumak için de. biz bunları düşünüyorsak neden adamlar salak gibi basit bir silah kullanan basit basit droidler yolluyor jedi'ları öldürmek için? yok yani madem robot yolluycaklar neden chemicalin dediği gibi 4lü lazer kullanan robotlar kullanmıyorlar? jedi kaçar maçar peki sırf jedi kaçacak diye neden o adamlar dandirik droid yolluyor.. yani savunmalar biraz saçma geliyor bana.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hah bide abi bana şunu söyleyin NİYE BLASTER! NİYE HAVADA YAVAŞ İLERLİYEN PLASMALAR YERİNE ATEŞLİ SİLAHLAR DİİL? bunu birisi bana açıklasın çok sevinicem ulan okadar teknoloji ilerlesin sen git yavaaaş mermiler kullan olurmu hiç.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 jedi'lar zirt diye oluyor zaten niye bu kadar jedi olmez vatan bolunmez tribi yapiyorsunuz anlamadim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bildiğin 75 lik flörasan lamba bide ışın kılıcı diye milleti kekliyorlar.Bide değişik renklerini çıkarmışlar 75 Buz mavisi Florasan die millet te bunda bir keramet var diyip 75 lik ampulde kırmızı,sarı neyi ifdade ediyor die araştırıyor.Ampul işte Ampul ışık veriyor.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: dominic, 12 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: jedi'lar zirt diye oluyor zaten niye bu kadar jedi olmez vatan bolunmez tribi yapiyorsunuz anlamadim ki? said: aquila, 12 Haziran 2005 22:51 tarihinde demiş ki: neticede 2 tane kalmadimi bunlarda.demek ki uber bi durumlari yok. ha ben de bunu söylemiştim mesela: said: Bonecrusher, 03 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki: e jedi'leri de öyle bir abartıyorsunuz ki, sanki ilah bunlar. peki jedi'lar madem bu kadar über, kıçı kırık republic commando'lar bunları nasıl öldürdü? demek ki o kadar da über değiller. [signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet bu espriyi 3. görüşüm oldu sağolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 520 tane sıth varmıs turkıyede hepsıde ankarada oturuyor 2 tane lordları var kafa kafaya vermısler sozde rakıp gozukup hepberaber palaptıne lık yapıyor komplo kuruyorlar arada bır jedıler hepsını temızlıyor ama bır sekılde daha guclu olarak gerı gelıyorlar cozemedım ben bu ısı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hö?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zaten paticik ankara kullanıcıları hep sith.. bilmiyor muydun viktor :)[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Chemical, 12 Haziran 2005 22:47 tarihinde demiş ki: hah bide abi bana şunu söyleyin NİYE BLASTER! NİYE HAVADA YAVAŞ İLERLİYEN PLASMALAR YERİNE ATEŞLİ SİLAHLAR DİİL? bunu birisi bana açıklasın çok sevinicem ulan okadar teknoloji ilerlesin sen git yavaaaş mermiler kullan olurmu hiç. doru bak o silahlar yalan o kadar ışık hızı falan dioz taş atsam daha hızlı gider millet çatır çutur blokluyo[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 31 Night Elf druid of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 o kadar yavaş giden lazeri ben de bloklarım. hoş zaten sithim, blokluyorum da... olsun[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ışık hızında giden birşeyi goremeyecegimiz için hızını yavaşlatıyorlar blasterın biz de oyle izliyoruz.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar