arina Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 allahım bu nasıl bi ağridır.beynimin içine etti yaa!!!uyumaya çalışıyorum,olmuyo.kitap okuyim diyorum belki unuturum diye cık mümkün değil geçmiyo.diş ağrisi hapı içtim banamısın demedi bende size yazıyım dedim acılar paylaşıldıkça azalırmış ya.off ya en son 7 yaşımdayken dişim ağrimişti o zaman ertesi gün gidip çektirmiştik.şimdi haftasonu pztsiye kadar beklemem lazım.rakı mı içsem napsam?varsa ağri geçirme taktikleriniz yazarmısınız ?lutfeeen[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ilaçta etki etmiyorsa durum kötü bugün açık değilmidir dişçin?[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 itina ile Çeneye aparkat vurulur... eheh :^) bence naap et uyuştur orayı :^D[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben dişi kırana kadar bir sürü yöntem denedim faydası oluyor .), - ağzı açmamak suretiyle ağrıyan kısma zeytin koy (biri dedi) - dişini fırçala - ağrıyan kısma kolanyalı pamuk - ağrıyan kısma alkollü pamuk - ağrıyan kısma tuz :) bu kadar Yeni tadlar keşfediyorsun :D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 alkollü pamuk koy ama abartma :P ayrıca dişçiye de görün , ne olur ne olmaz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 rakıııı[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ağrıyan dişin üzerine bastır[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benimde 3 gün öncesine kdr felaket agrıyodu dişçiden acaip korkmama ragmen kalktım gittim ve direk kanal tedavisi olması lazım dedi mecburen kbl ettik bi iki gün sonra tedaviye başlıcaz.. bende bişey sorcam bu arada daha önceden kanal tedavisi olan birisi var mı içinizde varsa nası oldugunu ne kdr sürede bittigini vede acıyıp acımadıgını söylerse spr olur.. tşkler..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla acımıyor acıdığı yerde zaten morfini dayıyor hiç bişey hissetmiyosun. önceden yapılmazdı her olayda kanal tedavisi zaralıydı şimdi her haltta o anlam veremedim ama. fazla sürmez 2 3 randevuda dolguyu fln yapar kapatır dişi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 rakı kavun peynir sofrası kur ama dişinin ağrıdığı kısımla yeme :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 diş ağrısı bu rakı makı bahane ne yap et olmadı başka bi dişçi bul yani sinirler fln fena vurur ya Allah kimseye diş ağrısı yaşatmasııınnn dişçi koltuğundan nefret ediyoruuummmmm ama mecburuzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 gerçekten allah kimseye diş ve kulak agrısı vermesin yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YagmurBulutu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 amiiiiiinnnnnnnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 neyse ki annem bi ağri, kesici verdi de kendime geldim yaa çok zor bişey diş ağrısı çekmek allah kimseye vermesin pztesi ilk işim dişçiye ışınlanmak olcak!!! bu ağrıyı çekeceğime dişimi çektirir kurtulurum demi[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ßen sana bi ilaç isimleri yazayım bir daha ağrırsa içersin kesin çözüm ; İLAÇLAR [li]Cataflam[/li] [li]Dictoflam[/li] [li]Vermidon[/li] [li]Bebe Aspirini[/li] [li]Aspranhax ( yaş 30 dan yukarı ise.. aşşağıysa acı koyar )[/li] [li]Loranyxl (diş ağrısından depreyona girersen kesin çözüm ;) ][/li][signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 soğuk su tut ağzında ya da direkt buz tut ağrıyan dişn üstünde uykun gelene kadar idare eder..merak etme soğuk uyarıp daha kötü yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende 10 sene önce bi diş ağrısı çekmiştim dün gibi hatırlarım öyle acı çekmemişimdir kolum kırıldığında bile.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bence hemen doktora git.6 yasımdan beri dişlerimle problemlerim var ve çok ii bilirim diş ağrısını.Sabaha kdr doktorun açılmasını bekleyip ağladıım günler oldu ağrıdan:( çok kötü bişey acını anlıorum ama dişlerini yastığa geçir var sürekli nefesini yastığa üfle bide aspirin fln giç geçmesse hemen doktora git ... geçmiş olsun :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben haftaya yine dişçideyim :D 2 aydır ayrılmıyorum zaten ordan. Bu hafta son olucaktı güyya. Ön 4 tanesı ıcten curumeye başlamıştı. Porselen oldu, tam bitti derken alt dişlerde aynı sorun cıkmaya başladı. Kola yapıyor dıyorlar ama bilemiycem.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 oh be çektirdim dişimi kurtuldum ,ama kendimi vampir gibi hissediyorum çünkü kan dişlerime bulaştı ooooo kaçın sizi yemeye geliyorum[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kurtulduğunua sevindim , neyse ben bi koşu kaçim *! kaçar*[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar