Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim frukomuz yabancıların 7up 'umu??

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

said:
AutolycuS, 12 Haziran 2005 19:08 tarihinde demiş ki:
Pepsi Grubunun gazoz markaları. Pepsi Türkiye'de Fruko fabrikasını satın aldı ve 7up yerine Fruko ismiyle devam ediyor. Aynı şey Yedigün için de geçerli

said:
dominic, 12 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
fido dido cok eski bir karakter, seven up uzun sure kullandi, daha sonra cool spot'a transfer oldular, bizimkiler de galiba bu karakteri satin aldi, ya da suanda ikiside pepsi (pepsi fruko'yu satin aldi) oldugu icin sanirim pepsi turkiye'de fruko'yu fido dido ile temsil ediyorlar.

7up'ın kullandığı cool spot'un bir de oyunu vardı.
acaba ben mi yanlış hatırlıyorum cool spot'u 7up'ın kırmızı noktasıyla özdeştiriyorum diyordum, meğersem dom söylemiş zaten.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildiğim 7up ve fruko birleşti o yüzden artık ortak karikatürleri var :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 13 Haziran 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 13 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
Buyrun.

herseyi acıklıyor..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...