Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: AutolycuS, 12 Haziran 2005 19:08 tarihinde demiş ki: Pepsi Grubunun gazoz markaları. Pepsi Türkiye'de Fruko fabrikasını satın aldı ve 7up yerine Fruko ismiyle devam ediyor. Aynı şey Yedigün için de geçerli said: dominic, 12 Haziran 2005 20:52 tarihinde demiş ki: fido dido cok eski bir karakter, seven up uzun sure kullandi, daha sonra cool spot'a transfer oldular, bizimkiler de galiba bu karakteri satin aldi, ya da suanda ikiside pepsi (pepsi fruko'yu satin aldi) oldugu icin sanirim pepsi turkiye'de fruko'yu fido dido ile temsil ediyorlar. 7up'ın kullandığı cool spot'un bir de oyunu vardı. acaba ben mi yanlış hatırlıyorum cool spot'u 7up'ın kırmızı noktasıyla özdeştiriyorum diyordum, meğersem dom söylemiş zaten.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Dev, 12 Haziran 2005 20:58 tarihinde demiş ki: deyil.7up'un fidosunu fruko satın aldı da ondan kafan karışmasın... degil. bonecrusher'in da dedigi gibi pepsi, fruko'yu satin aldi. fido dido'yu da frukoya layik gormusler. 7up halen ugretiliyor mu ben onu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yani sonuç olarak şu anda türkiye'de hem 7up hem fruko satılıyor mu? kafam karıştı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 iste bende onu bilmiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 İkiside satılıyor diye biliyorum ben[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çalıntı değilde esinlenme diyelim..Mustafa Sandal(Panjabı den çalıdıgı idda edilen şarkısının bestesi için sorulan soruya verdiği cevap)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Pepsi bizim Türk Fruko'yu satın aldı 3 4 yıl kadar önce.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet boylece olay biraz daha kesinlesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ikiside satılıyor türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Muhtemelen ortaklik vardir 2 sirket arasinda zaten frukonun tadi iyice degisti[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Olabilir zaten yedigun un yabancılardaki adı Miranda mi ne. olur ole vakalar paticik kullanıcılar yakalar :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benim bildiğim 7up ve fruko birleşti o yüzden artık ortak karikatürleri var :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 13 Haziran 2005 01:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Buyrun.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet simdi kesinlesti iste..[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 frukonunki "10 yüzbin baloncuk yuttum ayşe" diil miydi?[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yanlıs hatırlamıyorsam 7up coco cola nın fruko ise pepsi ile ortak tı sanrım yanlısta olabilir....[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... [Bu mesaj Platon tarafından 13 Haziran 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ee peki mtv'de gördüğüm 7up reklamlarındaki fido dido şeysi neydi?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Vodan, 13 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki: Buyrun. herseyi acıklıyor..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ulke sallaniyor 7up fruko tartismasindayiz :P :P ama o karakter cok igrenc. bir seye benzediyi yok o reklam ciktiginda direk kanali degistiriyorum[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar