Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Torrentten .avi formatlı indirdiğim filmler var ancak bunları bilgisayarım çalıştırır mı veya codecleri uyuyor mu diye merak ediyorum,sonuçta boşa indirmek var ucunda ancak bunların inen kısımları görüntülenemiyor,aslında .mpeg uzantlı olan daha önce çektiklerimi az buçuk izleyebiliyordum .avi olanlara ise hiç bakamıyorum bu olayı nasıl çözebilirim?çnkü pc birz eski olduğundan dolayı kıllanıyorum acaba çalıştırır mı fln diye bazı divxlerde sorun yapıyordu çnkü. ayrıca bu .avi uzantılarını mpg çevirebilir miyim hani daha rahat çalıştırması açısından hangi programı önerirsiniz?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... [Bu mesaj Seperate tarafından 13 Haziran 2005 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://www.headbands.com/gspot/ bu programı indirip kuruyorsun, indirdiğin avileri buna bi okutuyorsun. sana hangi codeclerin gerektiğini hangilerinin yüklü olduğunu, yüklülerden hanginin sorunlu olduğunu falan söylüyor. bi de videolan diye bir şey vardı o kendi codeclerini beraberinde mi getiriyordu neydi. bir arat arama sayfasından. divx için öyle aşırı bir sisteme gerek yok zaten, ortalama bir p3 (p3 500 gibin) yeter.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 13 Haziran 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 celeron 400 var çalıştırır büyük ihtimalde şu anda çektiği kısmı hiç açamıyorum o yüzden dedim acaba bozuk fln mı yada çalıştırmicak mı? videoLAN var evet en iisi o çok kastırmadan çalıştırıyor ama o bile çalıştırmadı.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 torrent çekerken kazaa veya emule gibi çekmiyorsun. bu yüzden videolan ile, indirdiğin parçaları preview yapman mümkün değil. dosyayı açmak istediğinde bu yüzden bozuk gibi gözükecektir. torrentin tamamlanmasını bekle. ayrıca zaten torrentler %99 doğru çıkacaktır, fake çıkma olasılığı neredeyse imkansız.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 anladım teşekkürler o zmn.konu açılmışken bir sorum daha olacak,altyazı nerden bulabilirim?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar