arc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Wispy, 09 Haziran 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Kral Adriano Fener'e doğru hahaha inter diyor ki 100milyon euro teklif ederse chelsea yollarız, yoksa daha işimiz var adrianoyla. görünce bunu koptum ya :)[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: hellspe, 09 Haziran 2005 18:08 tarihinde demiş ki: fb bi ara ilienin kuzenini getirmisti kuzenmi kardesmı hernesye heralde soyad benzio die kuzeni veya kardesini gtirirler 1 yıl sonra sepetlerler :D:D:D:D :lol: Sabin Ilie'yi getirmişlerdi..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 eheh hoş ama boş :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Wispy, 09 Haziran 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Kartal'da Ronaldinho heyecanı Kral Adriano Fener'e doğru Aslan'ın Cafu ısrarı Kartal'a müjde Morientes "geliim" dedi Forma da çok yakıştı (Nistelrooya montajla sarı lacivert forma giydirilir) Krala yeni partner: Montella (TS sayfasında Fatih Tekkenin yanına Montella fotorafı konulur) Roy Makaay Florya yolcusu Michale Owen: Alex'le beraber coşarız Kartal'a yeni sergen: Luis Figo Milliyet Taktikten alıntı (a.k.a. güvenilir kaynak) feci abrtmışlar yalnız hee[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Diablo, 09 Haziran 2005 16:16 tarihinde demiş ki: aşagıdada owen var dikkatini çekerim parasıyla tabikide bizleri aşar bunlar.fener gs bjk bileşse ortak alır 1 hafta bizde 1 hafta sizde 1 hafta bjk de oynar :lol: :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 owen'ın alex'le beraber coşarız açıklaması yeter kopmak için :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 emekli olunca belki antronör olarak gelirler oda belki :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: sanerixx, 10 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: said: Wispy, 09 Haziran 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Kral Adriano Fener'e doğru hahaha inter diyor ki 100milyon euro teklif ederse chelsea yollarız, yoksa daha işimiz var adrianoyla. görünce bunu koptum ya :) ama adrioano fenere gelicek dmi arkdaslar :lol::lol::lol: chelsea kimmiş :D bu arada ark. 100 mil. dolar fln dedi fener 10 ml. dolar verir ama fenerim ismi var avrupada parasıyla deil nası olsa zamanda avrupada bi rekor kırmıslardı :lol: "0" rekoru ve adriano fenere direk oynamak için gelecek (vay be konuyu nerden nereye getirdim :lol:)[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bence artık mandoo kendisini deniyo ne kadar saçmalayabilirim diye[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 mandoo beni şaşırtmadı ya sıradan bir fenerli gibi davranmış hayal dünyasında yaşamayı sevio bu kesim insanları bırakalım uyandırmayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: TRA_GS, 13 Haziran 2005 01:15 tarihinde demiş ki: mandoo beni şaşırtmadı ya sıradan bir fenerli gibi davranmış hayal dünyasında yaşamayı sevio bu kesim insanları bırakalım uyandırmayalım... ard arda sırf msg yazmak ve bir şeyleri kötülemek amaçlı farklı threadlere farklı postlar açmışsın bilmiyorum ne kadar doğru ilgililer umarım görürler ve gereği yerine getirilir..yanlş yoldasın paylaşacağın birşeyler varsa buyur,yardım istiyorsan buyur,ama bu tarz şeyler yapma(tavsiye)..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bazı ark.lar bana laf atmak için burasını chat odasına çevirdiği için özür dileirm herkesten böle şeyleri özelde yazsan sanırım etrafa daha az zarar verir benimkiler sadece görüş [Bu mesaj TRA_GS tarafından 13 Haziran 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 benimki de senin hakkında görüşlerim ancak özelden yazmama gerek yok çnkü sadece senin değil başkalarınında görmesini istedim,tmm taraftar olabilirsin ama ezerek bu şekilde yorum yapma veya görüş belirtme hakkın yok.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ezmiş mi ki? çok komik yav. adriano'nun fenere gelme olasılığı tartışılırsa böle bi cevabın gelmesi çok normal.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 @Seperate gerçekten içten soyliyerek ozur diliyorum biliom haliganzm ruhu bi anda parlıyı verdi ve gaza gelp yazdım tum pati halkında ozur diliom :)[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dextra nolursa olsun bi 5-6 sene önce alexin hayali de kurulamıyordu!neyse sonuçta yapılan yanlış yni sna komik gelebilir ama bakalım fenerliye geliyor mu? hellspe önemli değil sonuçta birilerini ezerek yapmayalım yorumları..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: hellspe, 13 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: sanerixx, 10 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: said: Wispy, 09 Haziran 2005 13:50 tarihinde demiş ki: Kral Adriano Fener'e doğru hahaha inter diyor ki 100milyon euro teklif ederse chelsea yollarız, yoksa daha işimiz var adrianoyla. görünce bunu koptum ya :) ama adrioano fenere gelicek dmi arkdaslar :lol::lol::lol: chelsea kimmiş :D bu arada ark. 100 mil. dolar fln dedi fener 10 ml. dolar verir ama fenerim ismi var avrupada parasıyla deil nası olsa zamanda avrupada bi rekor kırmıslardı :lol: "0" rekoru ve adriano fenere direk oynamak için gelecek (vay be konuyu nerden nereye getirdim :lol:) burda kime söyledin bunu bana mı tam anlayamadım ne dediğini yazdığından?[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yoo abi ole geyik olsun die yazdım senle bi alakası yok[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 haa ben de sandım ki yanlış anladın beni, hani fener alır adrianoyu falan dedim sandıysan diye hahaha.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Seperate, 13 Haziran 2005 01:53 tarihinde demiş ki: dextra nolursa olsun bi 5-6 sene önce alexin hayali de kurulamıyordu!neyse sonuçta yapılan yanlış yni sna komik gelebilir ama bakalım fenerliye geliyor mu? hellspe önemli değil sonuçta birilerini ezerek yapmayalım yorumları.. Alexin hayali?Alex de dünya starı zaten :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar