Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Brooklyn Funk Essentials çok iyi bir grup, hele caz seviyorsanız bayılcaksınız. Laço Tayfa ile ortak bir albümü bile var. Klibi de süper, şarkısı da. mutlaka elinizde olsun.. Hele Brooklyn Funk Essentials'ın ska ska bop şarkısı birçok jenerikte felan geçiyor. edit: ska ka-bop olcaktı pardon[hline]By Gamers For Gamers [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 August 2003 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Caz seviyosanız bayılacaksınız çok doğru bir önerme diil ama. Evet güzel bi albümdü. Bayaa eski ama?!..[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bakıyımmm onlar 2001 de caz festivalinde çıkmışlardı laço tayfayla beraber cemil topuzlu açıkhavada çok eğlenmiş bol bol dans etmiştik[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 alala yahu, bu dünyada bi tek ben sevmiyorum o parçayı galiba :/ yamuk muyum neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 bene sevmiyorum o parçyı ama gurubu seviyorum =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 parca guzel gelmisti en basta ama artik babam aradbada surekli dinleye dinleye, tiksinmistim bi sure sonra parcadan. Bass ritmi falan hos tu ilk baslarda iste :) yanniz deilsin o konuda Ema apla :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 gayet güzel bi grup ama biraz geç keşfetmişin hatta grup dağıldı :) istanbul twilight'dan sıkılanlar selling out'u dinlesinler veya by and bye da iyi..severim ben yıllardır..[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 yeni keşfettim diyen kim :) 1998 yıllarında dinliyordum bunları. hatta albümlerini o sırada almıştım. hoşuma gittiğinden bu sıralar o albümü tekrar tekrar dinliyordum. bugün nr1tvde kliplerini yayınladıklarında çok mutlu oldum. burda topiclerinin açılmamış olduğunu görünce üzüldüm..[hline]By Gamers For Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 bu arada doublemoon dan mı çıkmıştı onlar? doublemoon baya iyi şeyler çıkartıyo bu arada.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 in the buzzbag albumu kafadan cok iyi zaten, keza 100% acid jazz da oyle, this is acid jazz - after hour da :) ozellikle in the buzzbag bize yakin ezgiler icerdiginden daha da guzel geliyor :)[signature][hline]Young enough to feel an earthquake, too cool to even care. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 funk değil mi bfe? in the buzzbag jazz esintileri taşıyor da funk ağırlıklı diye hatırlıyorum.. bak tekrar dinleyeyim şimdi ska.ska.ska.ska.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Istanbul twilight çok güzel :) Bende 1.5 ay kadar hersabah Istanbul Twilight ile uyandım :) Sonra böö geldi başka şeyler dinlemeye başladım :) Dave weckl,Marc king,Laço tayfa,Hacı tayfa :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 said: Delinquent, 04 Aralık 2004 12:09 tarihinde demiş ki: ozellikle in the buzzbag bize yakin ezgiler icerdiginden daha da guzel geliyor :) zaten direk bizim şarkılarımızı kullanmışlar çoğu parçada. üsküdara gideriken gibi mesela.. güzel sentez evet katılıyorum.[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 up bilmeyen gormeyenler için.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 In The Buzzbag inanılmaz bir albüm .. 10 şarkının 10u da süper valla...[signature][hline]" Şu evrende, lezbiyen bir travestiden daha gereksiz ne olabilir ki??? ' [Bu mesaj deathblow tarafından 10 Haziran 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 album degil o olm o kutsal bişey tapıyosun yani takıyosun discmane bilmemneye tapmaya başlıyosun eheh.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: horacegoesskiing, 19 Ağustos 2003 16:36 tarihinde demiş ki: bu arada doublemoon dan mı çıkmıştı onlar? doublemoon baya iyi şeyler çıkartıyo bu arada.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. evet doublemoon ..[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ahana Tracklist ve şarkıda Geçen Türküler :) by and bye (ararım sorarım) istanbul twilight magick karpet ride ( konyalı ) in the buzzbag keep it together ( yola gel sevdiğim - sivas türküsü ) selling out ( eski bi türk filmi müziği ) ska ka-bop ( şiş kebap ) you dont know nothing ( tin tin tinimini hanım ) freeway to üsküdar (üsküdar'a gideriken =) zurna preserve[signature][hline]" Şu evrende, lezbiyen bir travestiden daha gereksiz ne olabilir ki??? ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 in the buzzbagda da bi turku var da hatırlamıyorum şimdi dırınırı dırınırı dındınrın falan diye bişey.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 sağolasın death. ama şeyi anlamadım ben. şiş kebap noluyor?[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 İn The BuzzBag albumundeki en beğendiğim şarkı Selling Out la Magic Carpet Ride Süper Bunlar..[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 12 Haziran 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 magick karpet ride da steppenwolfun magic carpet ride şarkısına oykunme eheh.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 freeway to uskudar cok ii bi sarki o halk sarkilarina yapilan uyduruk punk coverlariinin cover olmadigini bu sarkida anliycaksiniz[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar