arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Hatırlayan var mı ?[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 olmaz mı hastasıydım bı aralar cızımlerını batman e benzetırdım o yuzden cok sevmıstım guzel de bı muzıgı vardı olsada ızlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 aynen.. ben de batman i hem çizim hem atmosfer olarak andırdığını düşünüyorum[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 batman'in fantazisel olanı diyebilirim... çok hoş süper ultra.. goliath'ın hastasıyım[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Bende izliyordum bu arkadaşlar gündüz olunca taştılar değilmi ?[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 evet binaya dekor oluyorlar :D[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Saldiriya gectiklerinde falan goz bebekleri yok olup beyazlasiyodu gozleri, superdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: arcane, 02 December 2003 01:29 tarihinde demiş ki: evet binaya dekor oluyorlar :D[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. evet evet :D bunların bide Kız eşantiyonu vardı yanılmıyorsam pit pit dolaşan bunlarla.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Muthis guzeldir burda Disney channel de hergun paso oynatiyorlar Da inanabiliyormusunuz. bu seri 1994 - 97 arasiymis Ben sole 98 le 2001 arasi fln bekliyordum, Yuh dedim taa ozamanda asmislar olayi diye(de aslinda unutmayin Sindrella ve Beuty nd the Beast lerin tarihleride 82lere fln dayanir)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hastasıyımdır ben bunların, hatta oyuncaklarına sahibim :) edit: ayrıca torrent ta var bunların serisi.[hline][i]Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 07 December 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 harikaydı cidden ama salak kanallar yine eski süper çizgifilmleri kaldırıp yerine abidik gubidik şeyleri koydugundan izleyemiyoruz :([hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 fazla izlemedim ama rastladığım zaman izlerdim çok da beğenirdim atvnin mallığı (ve tabi diğer kanallar) saolsun artık böle güzel aksiyonlu çizgifilmler kalmadı[hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 divx arşivimin gözdelerinden[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 said: hella, 14 December 2003 23:03 tarihinde demiş ki: divx arşivimin gözdelerinden[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin okula çek getir o zmn lol. bak bekliyorum bu hafta içinde cd getirecem sana boş uyarmı ?[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hastasıydım. hala da hastasıyım. süper bir fantazi dünyasıydı. karanlık bir tasvir, ilginç karakterler, farklı olaylar... çocukluğumda izlememe, belki de çocuk filmi olmasına rağmen, bence çok özel bir çizgi filmdir. world of darkness vari bir yapısı vardır. şöyle kaliteli bir anime olarak tekrar çekilse, kan ve gore eklenmiş, daha gothic bir şey hazırlansa... mükemmel olur kanısındayım. ah ah.. zamanında kablotv'de rtl vardı (hala da vardır aslında da bilmiyorum takip etmiyorum) 94-95 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam, haftasonu sabahleyin x-men, spider-man, gargoyles gibi şeyleri yayınlarlardı. ancak yakalamam zor olurdu. ilkokulda kurs ile uğraşmak, sabahleyin uyanıp yakalayamamak felan. ama yakalayabildiğimde izlerdim. gargoyles ve batman atv'de yayınlanıyordu bir ara. sonra da show tv'ye x-men, spider-man felan gelmişti.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 2004 yılında 10. yıl şerefine dvd çıkmış. Bunların türkçe altyazısı var mı? Varsa nereden bulurum, bana geönderebilecek biri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Tapardim :) hala odamda duruyolar :)[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Hastasıydım[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bende de oyuncakları duruyo baş köşede. şunu da zamanında paintte çizmiştim[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to thinkAll hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 soyle bi ariim dedim 300 küsür bölüme kadar var :) inene kadar heralde bi sene geçer[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Gargoyles'un eMule veya Torrent linklerini bulup paylaşan arkadaşlar çok büyük sevap işlemiş oluyolarmış, cennete gidiyolarmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 indirip yollayanlar daha çok sevaba giriyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://www.youtube.com/user/nayrusavatar burda bütün bölümler var sanırım.Hala bulamamış yada yeniden izlemek isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Açılış şarkısı ne imbaydı bunun arkadaş, hala aklımdadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://www.internationalhero.co.uk/g/goliathgarg.jpg üşüyoruz goliath reyis, sen gittin disney hannah montanaya kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar