Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadas Phase Basligi Altinda 18 Haftada Jedi Olma Yerine 2 Haftada Jedi Olma Diye Bir Baslik Acmis Bir Anda Dondum Kaldim Ve Diger Charlarima Uygulayim O Zmn Nasil Bizede Anlatirmisin Ogrenelim...Kimsede 18 Hafta Kasmasin 2 Haftada Jedi Olalim... ÖNEMLİ NOT:Yanlis Anlasilmasin Cidden Merak Ettim :D Alay Falan Degil :D Belkide Bu Yöntemle Herkez Jedi Acmistir SWG Kalmadi Artik Kotor Online Oynuyoruz Zaten Ama Neyse :) [Bu mesaj Netcafe tarafından 09 Haziran 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence bu topic kilitlenecek[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Nedenki?[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aslında bende merak ediyorum. Eger gerçekten varsa oyle bir yöntem bizde öğrenip uygulayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Netcafe, 09 Haziran 2005 14:55 tarihinde demiş ki: Nedenki? bilmem.. ya mesajı değiştiricektim unuttum yarm saat geçmş artık[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: SethValor, 09 Haziran 2005 15:08 tarihinde demiş ki: aslında bende merak ediyorum. Eger gerçekten varsa oyle bir yöntem bizde öğrenip uygulayalım. evet diyorum ya varsa ogrenelim imkan vermiyorum gerci yani olsa ole bisi bilirdik heralde ne zamandir kasan adamlar var 1 tanesi bilir heralde nese varsa solesin ogrenelim[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir.... Wow - baydi..biraktim.. Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşlar 18 hafta yerine 2 haftada Jedi olunabiliyorsa bilin ki bu kişi Bug Abuserdir. Oyunun buglarını kullanarak Jedilik için gerekli görevleri 5-6 saatte yapan adamlar duymuştum ilk çıktığı zaman oyun. O bugların çoğu fixlenmiştir ama eminim böyle bir şey varsa Bug Abuserliğe girer bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çok zevkli oluyor tabii... buglarla iki snyede her şeyi bitirmek.[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yanlız adam ortalığı dağıttı kaçtı :P[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Redeagle, 09 Haziran 2005 18:14 tarihinde demiş ki: Çok zevkli oluyor tabii... buglarla iki snyede her şeyi bitirmek. jedi grinding de pek zevkli bir olay değil tabi de bug abuse kötü birşey. Abuse edeni yakaladıkları zamanda ibret için sallandırdıkları zaman oluyor ..[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kasın kasın iyidir.. daha çok jedi daha çok ekmek demek bana :P[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-* Eclipse PvP Belalısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 simdi kas kas görünce çözdüm.Kahnx=Kahns=kahs=kas kasin demek istemiş:)[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=122277[signature][hline] yöntem burda yaziyoda bişiy anlamadım [Bu mesaj RedBullBursa tarafından 13 Haziran 2005 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar