Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nedir ya cok mrk ettim

kickass

Öne çıkan mesajlar

ya ben tel no vermek istemiyorum. ne oldugu belirsiz bi siteye de hangi akıllı telefonunu verir onu da anlamıyorum. ama merak etmiyorum da değil. simdi biz formu doldurmassak ne olucak onu da anlamadım. 10 hazirandan sonra anlamıcaz mı ne poh oldugunu bunun. ya da uye olmassak yararlanamıcaz mı bu sitenin hedelerinden.[signature][hline]Düm teka düm tek
Sosyal ağlarda paylaş

fanta festival reklamlarini zaten veriyor o olsa bile site logosunda daha profesyönel bir iş olurdu burdaki logo bir yazı normal birşey, Fanta olmadığı kesin. 19haziran.com NS bilgilerinde ise HOSTBABA.COM, yani saygın bir firmanin gidipde kebapçı ismi gibi bir host satan yerden birşey alıcağnı sanmam.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa |
Matrix Code System
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon numarası vermekten neden böylesine çekiniyorsunuz ki? Yani en fazla reklam smsleri gönderebilirler ki onu da gsm şirketinizle görüşüp rahat bir şekilde engelleyebilirsiniz. Dert etmeyin. öyle şeyleri. Merak ediyorsanız yazın gönderin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

ORANGE Mania
ÖSS GECESİ
Bu stres başka türlü atılmaz...

said:
Bonecrusher, 28 Mayıs 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
19 haziran için parti bileti yolluyacaklardır belki?

said:
Bonecrusher, 29 Mayıs 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
öss öncesi rahatlama partisi?

ne demişim ben heh heh... bilmişim :-P

Uyduruk bir site olmuş. Düşündüğümden daha da uyduruk. Organizasyon da öyle. Doritos, Absolut Vodka ve Durex sponsor gibi gözüküyor.
Daha iddiali birşey hazırlanabilirdi, tanınmış isimler de getirebilirdi, ama DJ'lerle geçiştirmişler durumu. 25 milyonmuş bi de giriş. Aslanım benim.

DJ getirip partı yapılmasından gına geldi. Belki de Kıbrıs'ta her allahın gübü DJ'li parti posterlerine rastladığım için de olabilir.
Ama DJ'lerden tiksinirim.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya böyle parti marti ayakları oluyor da. zamanında öss'ye girdiğimde böyle bir ihtiyaç duymamıştım.
"ohh sınavı yaptık çıktık, dur bir rahatlıyım ortamlara akayım" felan ayakları olmadı.
bu kadar dj kolik birisiyseniz zaten haftada 1-2 saatinizi böyle bir partiye ayırabilirsiniz. öss'ye hazırlanan kimse 24 saat kamp yapmıyor ki kitaplarının başında. (he's camping, ban him pls)

sınava girmiş, heyecanlanmadan soruları çözmüştüm (her hafta dersanede deneme sınavına giriyorduk ne de olsa). sınavdan çıkınca da normal hayatıma devam ettim. sınavdan çıkınca "diskoya gidiyim partiye gidiyim, tüm stresimi dökeyim, ooh çok pis rahatladım" ihtiyaçlarım olmadı.

said:
Bonecrusher, 29 Mayıs 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
o da olmadıysa, TRT'nin 80li yıllarda yayınladığı çizgi filmleri tekrar yayınlıyacaklar?

keşke düşündüğümün tersine şöyle birşey olsaydı :)[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

off bomba emaneklerimin bi işe yarıycağını biliyordum ücretsiz bilet kazandım formu dolduralım uhehueuhe yubbaaaaaa[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...