OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 az bir ihtimal ama yinede sorayım dedim, outcast'i tekrar oynamaya başladım ama oynun başından başlayınca ne kadar sıkıcı olduğunu hatırladım, kesinlikle o baştaki yerleri oynamak istemiorum :) ondan elinde ondan sonra herhangi bir yerde save game'i olan bir arkadaş varsa bir yere uploadlasa yada [email protected] adresine atsa? dediğim gibi özel bir istek eğer zaman ayrırsanız çok teşekkür ederim.[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yanılmıyorsam bölüm atlama şifresi vardı. konsolu aç (shift + é ) devmapall yaz sonra map yaz ve istediğin haritayı yaz[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 é devmapall give all setforcepower 3 lightsaber ve tüm forcelar ile güle eğlene oyna:) setforcepower mıydı unuttum, belkim de setforceall 3 tür. olmassa onu denersin.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sağolun arkadaşlar benim aklıma böyle "etik olmayan" çözümler gelmemişti. şimdi merak ediorum bütün force'u fln fulleyip başta revan'ı öldürebiliomusun? deniyim bari :P[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oha orda revan ne arar be[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 "g_saberRealisticCombat 1" yaz..lightsaber la vurduğun yere göre adamın bi tarafları koğuyo..dismemberment değil daha gelişmiş bir seçenek bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 "1" değerini "8" yaparsan daha bi eğlenceli olur sahi unutmuşum ben onu eklemeyi, en önemli şey o yahu:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben de yanılmışım o "9" olacaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 abi adam revan demiş ya. wtf oldum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: OutTrader, 12 Haziran 2005 18:10 tarihinde demiş ki: deniyim bari :P şu olmasa hani şaka yapıyor falan dicem de, ciddi ciddi yazmış yani=)(oradaki :P yi dikkate almıorum)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aman abi 4 5 tane sw oynunu yüklersen bilgisayar böyle oluo :) neydi ya işte anlayın kertenkele adam[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 trandoshan degil mi kerteken adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Desann'ı kast ediyor bence:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 desann..şu massasi de betonlara gömülen di mi:D jedi academy i ilk açtığımda multi yapmıştım..baktım desann var..dedim kesin ölmedi oradan sağ çıktı korktum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet abi desann işte, ondan bahsediorum. pardon bi tane uyduruk bilgisayar oynundaki kötü karakterin adını ezberleyemedik, tüh...[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 o mu kötü karakter be:D marka ragnos u gör academy'de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 malak bile var adamlar ölmemiş yaşıyor... onu geç de, ben de oynuyordum şu oyunu. stealthli bölüme geldim sinir oldum. oyunlarda en sevmediğim şey stealthli bölümlerdir (Thief oyunu hariç) o kısımda da paso stealth yapıyoruz. acep bunun bir yolu var mıdır? nasıl geçicem ne yapacam? hile mi yapsam biri save yollar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 stealthli yer neresi ya? çok kısa sürüyordu orası. doğru ama orasıda çok kötü sıkıcı bir yer, oyun motoruda öyle bir şeye uygun değil ztn[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya bende 2inci bölüm takılıyor başka bu problemi yaşayan var mı (oyunu bölüm atlaya atlaya bitirmiştim) acaba sorun cracktemi[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Bonecrusher, 12 Haziran 2005 21:13 tarihinde demiş ki: malak bile var adamlar ölmemiş yaşıyor... onu geç de, ben de oynuyordum şu oyunu. stealthli bölüme geldim sinir oldum. oyunlarda en sevmediğim şey stealthli bölümlerdir (Thief oyunu hariç) o kısımda da paso stealth yapıyoruz. acep bunun bir yolu var mıdır? nasıl geçicem ne yapacam? hile mi yapsam biri save yollar mı? ep.3 gazına herkes geri yüklemiş heralde, ben de yakın zamanda yükledim bitirdim:) o bölümü hep hile hurdayla geçerdim, bu sefer öyle yapmadım. Genelde yürüyerek ilerlersen ve birazcık dikkat edersen gayet kolay bir bölüm o. Hatta öğrendikten sonra eğlenceli bilem olabiliyor:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hayır ep3 gazına yüklemedim. kotor 2 çıktı oynadım bitirdim. geçenlerde tekrar baştan kotor 1 ve jedi outcast oynuyum dedim. bunları bitirirsem tekrar kotor 2 oynuycam :) said: Heffer, 12 Haziran 2005 22:12 tarihinde demiş ki: Genelde yürüyerek ilerlersen ve birazcık dikkat edersen gayet kolay bir bölüm o. hayır hadi bazı yerleri gizlene gizlene geçtim de, ne tarafa doğru gidicem bilemiyorum ki. bir oraya bir buraya gittim bulamadım, bir imperial seni gördü diye hapse tıkıyorlar hemen.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 12 Haziran 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 jk2 crackli değil bildiğim kadarıyla...no-cd crack ise bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar