Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bh vs comando

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

arkadasım acıkladı bana fakat ben birazda oyunda gorselligi carizmayı seven biriyim :-) bounthunter cift el pistol kullanıyo mu acaba bir jetpackleri varmı??
bunların yanısıra bana BH ve comandoya lazım olan ozellikleri solermisiniz acaba (lutfen bırak bh yi birise yaramz o yerine bh kotu comandoya ii diyosanız komandonun sizin icin ennii oldugunu dusundugunuz ozellikerlini acıklayın lutfen[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi çift el pistol die bi olay yok.İkincisi ise jet pack i Eclipse server'ında hiç gormedim ama Ahazide 1 tane gordm.Bh ın zevki Jedi avlamak ki bunu hiçbirşeye deişmem.İyi bi silah varsa Jedi kesesrek para kasarsın :D
Commando bence bi işe yaramaz o flame thrower silahi beni hasta edio butun ekranı kaplıyo gorus alanını engellio falan ve tabii ki commando nun masrafı daa fazla.[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun)

[Bu mesaj Bayrog tarafından 11 Haziran 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

commando en kolay,bh en zor kasilan combat skilliydi, en azindan cu dan önce... fark ortada yani, bi de eskiden commando bhler vardi player jedi avi yokken ve missionlar daha zorken, flamethrowerla vurup kaçıp sonra son vuru$ yapilirdi...

Bu arada eclipse'de var jetpack...

[Bu mesaj frenquit tarafından 11 Haziran 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

jetpack sadece bhnin degil tum classlar kullaniyor, bh commando squad leaderlara felan ozel mandalorian armor var sadece galiba, o kadar iyi ve pahali bir armor degildi o da; bu arada eclipste olup pve si iyi olan, gelip jetpack malzsemesi kasacak olan varsa bildirsin, bende $u anda tek injector pack var, 4-5 malzeme daha gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm classların kullandığı yok, sadece bh orası kesin, ben şahsen twi'lek bir dansçının göklerden bana aşşa hareket çekmesini mantıklı bulmam (evet ırkçıyım, ne güzel değil mi?).

kim jetpack istiyosa kolay gelsin.. sırf karizma için o kadar çabaya (veya direktman 20 ila 60 milyona) değeceni düşünüosan aferin koçum, git kas sana altın semer taksınlar derim.. ha bide kolay gelsin tabi :D[signature][hline]*-=_~ Qaja Tyarr ~_=-*
Eclipse PvP Belalısı :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanatos, 12 Haziran 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar o değilde şimdi Level 22 oldum Novice Commando'yum ama elimde Rocket Launcher ve Acid Rifle I alamıyorum.İkisi de lvl 22 silahı ama alamiyorum.

Skillerim ;

Marksman 4444
Brawler 4000
Medic 0300
Rifleman 1120

Tahminimce Level yetmiyor.Certifika falan diyiyor :D Bunun yolu yordamı nedir ? :D

Silahlari examine et hangi kutuyu istediğini söyler sana.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...