LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bildiğiniz gibi oyun ps2 ye 1 ay kadar önce çıktı. oyunu o kdr çok oynadık ki alternatif son açıldı. bildiğiniz gibi episode 3 anakin skywalker in 2 ye bölünmesi ve akabinde dart vader olarak canlandırılması ile sonlanıyordu. fakat bu alternatif son şu şekilde gerçekleşti: anakin skywalker ve obi wan kenobi son düellolarını yaparken sonlara doğru herşey yolunda gidiyordu. obi wan kenobi kayanın üstüne atladı ve anakin de obi wan a doğru zıpladı. burda obi wan ın anakin i kesmesi gerekiken anakin ani bir hareketle obi wan ın arkasına geçti ve ls sini obi wan ın sırtına soktu. obi wan ı orada öldürdü. arkasından darth sidious ve anakin taht odasında buluştu. ve aralarında şu konuşma geçti: Darth sidious:"exellent work, my apprentice. there are no left oppose to us. this is your new weapon, lord vader(darth vader'in ls sini veriyor)" işte bu konuşmadan sonra anakin(lord vader) karizmatik bir dönüşle havada ls sini açıp dart sidious'un göğsüne sokuyor. etrafındaki clone trooperlar şok bi haldeyken anakin şunları söylüyor: Lord Vader:"NO! Galaxy belongs to me..." işte böyle:D:D:D bu arada anakin darth vader ın kostümlerini giymeden lord vader oldu:D (Bu arada lütfen konuyu kapatmayın burdakilerinde görmesini istedim. çünkü buraya girenler bilgisayar oyunları bölümüne uğramayabilir)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Padmeye ne olmuş peki is she safe?[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural [Bu mesaj Eamer tarafından 12 Haziran 2005 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hehe yazdık işte bi kere acaip heyecanlandım:D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hakkında bilgi yok...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 filmdede darth vader kostümlerini giymeden lord vader oldu ztn...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya burda bi daha hiç kıyafet giymedi imajı var onu anlatmak istedim :D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ha oke o zaman yanlız şunu söylemeyi unuttun oyunu bitirince bonus bölüm olarak episode4 teki darth vader la obi-wan kenobinin savaşı da açılıyo (oyunu ilk çıktığı gün 2 saat gibi bi sürede bitirdim oyun gerçekten kısa)[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 evet biliyom :D:D:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu arada palpatini kesme sahnesi taht odasinda degilde benim gördügüm kadariyla ayni mustafar gezegeninde gemiden iniyor palpatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kardeşim episode 3'ün oyununu alternatif sonu açmak için defalarca oynamak yerine girin swg oynayın, başka bi prof falan masterlayın ep3 oyununa harcicağınız sürede :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben o oyunu en az 8(devirli) keremine bitirdim starwars ile ilgili her şeye aşırı bağımlıyımdır(lol sırf onu oynamak için e-ih in ps2 sine 2 ay el koymuştum) ve bikere en iyi online oyun pokemon online olacak!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Keşke Pc'ye çıksa dicem ama umut yok. Yazın oynicam bende artık arkadaşta.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 PC'ye Empire At War çıkıyor daha ne istiyorsunuz :D Allahım AT-AT ordumu kuracağım mahuhahau Bakarsınız Rebel'lerde Ewok Barrack olur allahıma sırf Ewok çıkarırım mahjauha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar