Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet :D[signature][hline]Deli333
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bı an once bıtırsınlerde kurtulsanız yaw uzuldum... Burdada bağdat caddesi aynı durumda 2 senedır yapılıo...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Isin ilginci bu adami kimse sevmiyor vede salak bir politika besliyor. Oy almadigi yerlere hizmet goturmuyor. Eh gerizekali bari oy almadigin yerlere onem verde belki oy alirsin biraz daha fazla. Evi tam karsimizda onune resmen orman diktirdi adam. heryer corak evinin onunde orman var yalaka milletten gicik kapiyorum daha sabah arayip sovdum yonetime. Hayatimda yapmadigim seyi yaptirmak zorunda kaldilar bana. 1 aydir yapamadiklari telefon bugunde yapilmaz ise aile dostumuz olan yetkili kisiyi arayip yarin onunla muhattap edicegimi soyledim. Aksama tamir edilmisti telefon. Iste turk milleti boyle calisiyor zoru gormeden asla calismiyorlar.
Numb Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: homoid, 11 Haziran 2005 01:02 tarihinde demiş ki: ....Isin ilginci bu adami kimse sevmiyor vede salak bir politika besliyor. kimse sevmediği ve salak oldugu için 3 senedir seçiliyor olsa gerek. ve de hizmet götürmediği yerler oldukça az ki demek oralardan oy alamamasına ragmen yüksek çoğunlukla seçiliyor. laf olsun da nasıl olursa olsun....[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Öncelikle İ.Melih Gökçek'ten bir Çankaya sakini :p olarak ben de hoşlanmıyorum ancak Çankaya'nın çöp ve kaldırım sorununun sebebi malesef Büyükşehir Belediyesi değil, Çankaya Belediyesidir. Büyükşehir kaldırım ve çöp olayına bakmaz. Bunun dışında Çankaya (Yanılıyorsam düzeltin lütfen) Türkiye'nin en büyük İlçesi diye biliyorum, Ankara şehir merkezi dediğimiz alanın neredeyse %90'ı Çankaya sınırları içinde. Kızılay, Bahçelievler, Balgat, Ümitköyün bir kısmı, Bilkent, Emek, Kavaklıdere, GOP ve haliyle Çankaya semtleri hep bu belediye sınırları içinde. Malesef ülkemizde işe göre değil de partiye göre Belediye seçimi yapıldığı ve AKP'nin bu oy oranını sürdürüleceğini düşündükçe, Büyükşehir Belediyesi adayı olarak arka bahçemdeki ağacı AKP'den aday olarak çıkartsan Ankara'nın başına getirirsin. Hoş aynısı Çankaya ve CHP olarak da geçerlidir.[signature][hline]rtc
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Çankayalı olarak bende memnun deilim belediyeden.Baskentin en onemli yerinin bu durumda olması çok büyük ayıp.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dün akşam 00:30 da sular geldi ve banyo yapabildim :D darısı yarın akşama.[signature][hline]Deli333
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Numb, 11 Haziran 2005 02:06 tarihinde demiş ki: kimse sevmediği ve salak oldugu için 3 senedir seçiliyor olsa gerek. ve de hizmet götürmediği yerler oldukça az ki demek oralardan oy alamamasına ragmen yüksek çoğunlukla seçiliyor. laf olsun da nasıl olursa olsun.... bunun birçok nedeni var numb. biz kçımızdan laflar sallamıyoruz adama. ankara'ya hala daha doğru düzgün birisi çıkıp da, aday olmadı, akılda kalıcı ilgi çekici kimse gelemedi. bunun üstüne, saçma sapan şovlarla oy avcılığına soyunuyor. çıkıp yollarda millete top dağıtıyor. sürekli çalışmalar ve vaatler sunuyor, ortaya bir sonuç çıkarmasa bile bir sonraki seçime bitireceğini söylüyor. her seçim öncesi, belediyenin parasıyla halka gösteriş yapıyor, yolların üstüne bir kat daha asfalt attırıyor, gene top dağıtıyor ve benzeri birçok şey. bu yüzden oy kullanan herkes orda i. melih gökçek'i sevdiği veya yaptıklarını desteklediği için oy vermiyor, birçoğu kararsız, birçoğu da bu beleş şeylere kanıp oy kullanıyor. ancak eminim iddialı bir aday çıksa bunların çok azı i. melih gökçeki tekrar tercih eder. ha bizim burda söylediklerimizi "bullshit" sayan kişiler, veya i. melih gökçek'i tanımayan, neden bu adama bu kadar sinir olduğumuzu anlamayan istanbullular varsa, ekşi sözlükten birkaç link vereyim bari, okuyun sırf paticikteki bir-iki kişi gıcık kapmıyor bu adama: tık1 tık2 tık3 tık4 tık5 tık6 tık7[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oha 3 ay öncemi en başarılı belediye başkanı seçildi? kim seçiyor bunu, su varmı bunların evinde.[signature][hline]Deli333
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 zaten orda o konuyla ilgili şöyle yorumlar yapılmış: "başarının havuz kriterlerine göre belirlendiğine işarettir. melih gökçek havuzları o kadar çok sevmektedir ki, her yağmur yağdığında ankaradaki yolların yarısı da havuza dönüşmektedir." "şaka gibi bir şey. öte yandan kendisinin istanbul'a belediye başkanı olması durumunda kenti çekip çevireceği iddiası hakikaten dehşet verici."
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 serçe ankara'nın neresindesin?[signature][hline]silence..
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 balgattayım, dün saat 2 de yattım. suları bekledim.[signature][hline]Deli333
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ankara'nın en önemli sorunlarından birisi de Mamak Çöplüğü'dür. Çöplerden yayılan koku Çankaya civarında yoğun olarak hissediliyor. Özellikle yaz gecelerini çekilmez hale getiriyor.
Mix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 tüh ya tam ankaraya taşıncaz 3 enedir suları kesmeye başlamışlar be:-p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 "Ben böyle sanatın içine tüküreyim" olayı tam komedi..[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Allah Allah Tandoğanda bahçelide keçiörende falan su var hep. Yani arkadaşlarımdan hiç biri böyle bişi söylemedi. Sular geldi mi bari tamamen?
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 dün akşam 00:30 gibi geldi.[signature][hline]Deli333
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Balgat,bahçeli,emek,yüzüncüyılda sular kesikmiş...Cahil ben bizim apartmanda su deposu olduunu bilmediim için kesik deil zannediodum.NE diim saygıdeğer belediye başkanızmız daha çooook oy bekler...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 abartmayın. staff sizin için çalışıyor :p hepsi sizin iyiliğiniz için.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya zamanında oy toplamak için her tarafa çalışıyordu 100.yıl tarafında 1 tane çalışma olmadı neden oradan hiç oy gelmiyor ona[signature][hline]Krwlng in my skiN
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bu topiği okumamın tek sebebi:"Spastik Serçe"nickli arkadaşımızın nickini gururla yansıtıp yansıtmadıın merak etmemdendir... Gördüm ki ediyormuş :P[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yazıkkk...ist de pek farklı diil ama en azından her yaz olmuyo =))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da
Öne çıkan mesajlar