Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rezillik

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Ankara'nın gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı İ.Melih Gökçek her sene uyduladığı yaz kampanyasına bu senede devam etti. Kendisini tebrik ediyor, sağa sola adım başı yaptığı parklarda çocuklarla salıngaça binmesini tavsiye ediyoruz.

Yaz günü yapmayın şunu, terleyeni var, işi olanı var şunu var bunu var. 3 gündür akşamları sular yok. ( saat 7 den sonra) ve bir aydır da ara ara bazı günlerde sular kesiliyor.

Yani en basitinden işten 6 da çıkıyorsunuz, eve 6.30 da geliyorsunuz, hop banyoya derken, o da ne? sular yok, yarın öbürgün derken, bunun her sene Ankara'da uygulanan bir kampanya olduğunu anlıyorsunuz.

Tek kelimeyle rezillik, başka birşey demiyorum.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

Burda sular var (bahçeli) ama gerçekten saygıdeğer melih gökçek her yılbası yada bnayram öncesi sularımızı keser ve bizi banyodan mahrum bırakır!!!Saolsun kendisini gözleirnden öpüorum...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

bnm okulumda balgatın girişinde ama okulumdada vardı.Sizin şansınıza valla.Bahçeliyle balgatın çok yakın olduu bi yerde oturuorum çok süper akıo valla heueh :) ballıyız :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

Aslında sorun yok sadece belediye baskanı saolsun genel olarak çanakayadan çok az oy aldığı için buralarla ilgilenmekte üşengeç davranıo.Yani sık sık sularımızı keser (baskentin ortasında oturuoruz bi de!),yollara bakmaz fln.Bahçeliyi pislik götürüo,ankaranın en uyduruk yerinde kaldırımlar mushtesem burda kaldırımlar bile kırık dökük...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dogbert, 10 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
niye kesiyorlar bi açıklama yapmak zorunda değil mi ki bunlar?

Ahah arıza var diip geçerler ama her bayram her yılbası her önemöli gün öncesi arıza mı olur be kardeşim bi de hep mi aynı yerde arıza olur diyesi gelio insanın :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dogbert, 10 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
niye kesiyorlar bi açıklama yapmak zorunda değil mi ki bunlar?

tamir bakım felan diyince kim ne diyebilir ki?
çok fazla tamir yaptın diye mahkemeye mi vericeksin?
"biz sürekli tamir yaparız, sorumlu insanlarız, sizin iyiliğinizi düşünüyoruz" imajı veriyorlar işte.

ama durum o değil. mesela benim öss'ye girceğim seneyi hatırlıyorum. kızılaydayız, ama her allahın günü suyu keserlerdi. neden? "barajdaki su oranı çok azaldı".

e işte adamların nedeni hazır. ama kızılaydaki o saçma sapan havuzlara boşu boşuna su harcatıyorlar. bize gelince, naş naş..

çankaya tabii daha beter. "bana oy vermiyorlar madem, daha beter olsunlar" diyorlar.

ah ah. izmir'deki priştina'yı anıyorum böyle günlerde. adam izmir'de resmen mucize yaratmış, şehri çöplükten kurtarıp güzelleştirmiş, izmirliler hep duacı bu adama.
ankarada ise i. melih gökçek tam tersini yapıyor. mis gibi şehri çöplüğe çeviriyor.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...