Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evinizde yemek yapmak , ortalığı toplamak için gelen kadın var mı?

Head

Öne çıkan mesajlar

said:
CrayTotem, 10 Haziran 2005 17:03 tarihinde demiş ki:
Serdar ! Umur ! Laf kavgasına girişmeyin şimdi içeriden PİPETİMİ VE KAŞAR PEYNİRİMİ almak zorunda kalmiyim..

tek bir şey diyecegimmmm... (aslıdna bununla 5 ve soylediklerimle dahada fazla oalcka ama neyse) .... LOL[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
Reddedilmemek için altın cümle:

"Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 10 Haziran 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
Praw, en azından sultan ablanın bir karakteri var.
Gerçek bir metalci o.
Ya sen ? hahaa.

Sultan hanım pwnt
Okumam yazmam yok benim diyip işten kaçan ertesi gün elinde gazeteyle basılan ender tür...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar alexinin yöntemiyle evde calısan kadınların beynini yıkayacak o yüzden tarif almaya calısıyolar[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla daima kadın gelio eve,hatta bu bilmem kaçıncı kadın sayısını unuttum...Hep deişik deişik;ama hiçbirinin böle Alexi babların ki gibi olduunu sezmedim...:lol:
Hayır bir ara gitarist gelmişti;ondan başka enteresan bi kadın yoktu...(Buna da enteresan denilirse tabi)
Alexi hangi ajanstan aldıysanız söyle lan;bende öle bi teyze isterim :lol:[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.

[Bu mesaj Poibra tarafından 12 Haziran 2005 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...