Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kaynak:milliyet gazetesi Abdülkadir Anan, Abdülaziz Baban, Bayram Amca, Necati Yenge, Meliha Enişte. İzzet Angut, İsmail Yavşar, Abdülsamet Döver, Ramazan Öldürür, H. İbrahim Gömer. Ali Geber, Münevver Ölü, Duran Kalas, Gülsen Motor, Hacı Benzin, Menemine Cart, Burhanettin Curt, Cafer Cırt, Döndü Cort. Fedakar Pat, Şabat Küt, Haziment Pet. Ökkeş Ford, Nadir Verir, Duran Tekerlek, Döndü Yuvarlak. Cemal Delik, Ramazan Deşik, Münevver Göbek, Münire Meme, Şükriye Memeli, Havva Kalça, Sultan Kaltak. Vesile Aybaşı, Gülfidan Gösterir, Fahrettin Kalkmaz, Mehmet Kaldırır, Ali Kalktı, Nurcan Geliyor. Mümin Abaza, Alkın Azgın, Özdemir Damızlık, Yunus Gay, Hanım Seviş. Döne Sürtünür, Emel Yalak, Gurban Yalama, Cafer Yalar. Kemal Götürür, Abdullah Oyar, Adem Kayar.[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 cafercan..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theron Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ne biliyim BATIKER yazıyor ;) batık er olabilir ama birleşik yazıyo ** ßende TUBİTAK ın yaLancısıyım **[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz Mailim | [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bizim lisedeki tarih hocası müdür yardımcısının oğlu "Çakabey" di...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 cocuguna zeus fılan dıcen eheueheu ares ı goruncee pataklıcak ısmını ogrenınce alır elını lektırık kablolarını carpar mılletı valla :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: HocaEfendi, 11 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki: Kızım Olursa Muhakkak adını Eftelya Koyarım..erkek olursa fark etmez ismayil bile olur..ama ismail değil ismayil. eftalya koysana (çakttırmayın 2. ismim eftal... hehe karizma :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mikael akerfeldt gibi kız olursa melinda koyarım heralde. sonra face of melinda ile büyütürüz. erkek olursa belgarion :) ya da ne bileyim bişiler koyarız zamana göre :)[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Şimdi oğlum olsa adını Legolas koyarım... Belki ok filan atar hey Allahım...hehe[signature][hline]I'm stuck in this slow motion dark day... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 @Rew İlkokulda bi arkadaş vardı. Onun da adı Çakabey'di. O ne biçim isim be diodum. Sonradan öğrendim. O biçim isimmiş =) Bu arada Noyan isminin ne anlama geldiğini bilen var mı acaba? Koyacağımdan değil de aklıma geldi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bir insanın soyadı nasıl "motor" olabilir? Bi kere Türkçe değil! Bence Milliyet sallamış.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Yok abi doğru onlar... Hatta Mümin Abaza adlı şahıs ile yanında bikaç kişi daha isim deişiklii için adliyeye başvururlarken,Show TV'ye konuşmuşlardı...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Werewolf, 11 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Arwen Pizza (şahsım tarafından görüldü) Arwen Dvd Shop----> Bahariye caddesi bitişi(moda istikameti) sağda[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Abaza tamam da motor nasıl olabilir? Soyadı kanunu çıktığında motor mu vardı? :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Silmarwen, 11 Haziran 2005 05:15 tarihinde demiş ki: Böyle bir şey yapılsa nasıl karşılanır. Yapacağımdan değilde geçenlerde bi rüya gördüm. İkiz erkek çocuklarım olmuş. İsimlerini Spilas ile Narghos koymuşum [beni tanıyanlar bu isimleri bilir]. Sora sabah kalktım bi garip geldi açıkçası. ay yazııık çocuklara be..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Oglum olursa adına Ammar koycam[signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben oğluma nurhan ismini koyaacam....zuhahaha bugun bi programda görmüştüm..yarıldım...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quantele Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ilk okula giderken annem bana yawru bi tawşan almışdı.abi abuk subuk bi isim söylemişdir.(şinmdi hatırlamıorum)herkez abimin takdıgı ismi kullanıodu ben tayşacagıza Remzi Die hiatp ediordm.Bi gün Remzi eniştem geldi we tawşanın adının Remzi oldugunu duyunca güselim remziyi öldürmüşdü.O yüzden çocuklarınıaa güsel bi isim koyunki bi cinayete kurban gitmesinler Bir ben kızım olursa adını Ahsen Koyacagım Anlamı Allahın 99 isminden birisi ve anlamı En güsel demek çok hoşuma gider bu isim [signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!! [Bu mesaj quantele tarafından 12 Haziran 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oğluma pepsi blue ismini koyucam.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oha lan napmış amcan insan acır be[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Haziran 2005 09:38 tarihinde demiş ki: valla kızım olursa ilk adı "Karelia" olucak :B koymassan iyi edersin..karına yazık...bence....[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar