Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklarına fantastik karakter isimleri vermek

Silmarwen

Öne çıkan mesajlar

kaynak:milliyet gazetesi

Abdülkadir Anan, Abdülaziz Baban, Bayram Amca, Necati Yenge, Meliha Enişte. İzzet Angut, İsmail Yavşar, Abdülsamet Döver, Ramazan Öldürür, H. İbrahim Gömer.
Ali Geber, Münevver Ölü, Duran Kalas, Gülsen Motor, Hacı Benzin, Menemine Cart, Burhanettin Curt, Cafer Cırt, Döndü Cort.
Fedakar Pat, Şabat Küt, Haziment Pet.
Ökkeş Ford, Nadir Verir, Duran Tekerlek, Döndü Yuvarlak.
Cemal Delik, Ramazan Deşik, Münevver Göbek, Münire Meme, Şükriye Memeli, Havva Kalça, Sultan Kaltak.
Vesile Aybaşı, Gülfidan Gösterir, Fahrettin Kalkmaz, Mehmet Kaldırır, Ali Kalktı, Nurcan Geliyor.
Mümin Abaza, Alkın Azgın, Özdemir Damızlık, Yunus Gay, Hanım Seviş.
Döne Sürtünür, Emel Yalak, Gurban Yalama, Cafer Yalar.
Kemal Götürür, Abdullah Oyar, Adem Kayar.[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HocaEfendi, 11 Haziran 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
Kızım Olursa Muhakkak adını Eftelya Koyarım..erkek olursa fark etmez ismayil bile olur..ama ismail değil ismayil.

eftalya koysana (çakttırmayın 2. ismim eftal... hehe karizma :-p )[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi doğru onlar...
Hatta Mümin Abaza adlı şahıs ile yanında bikaç kişi daha isim deişiklii için adliyeye başvururlarken,Show TV'ye konuşmuşlardı...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silmarwen, 11 Haziran 2005 05:15 tarihinde demiş ki:
Böyle bir şey yapılsa nasıl karşılanır. Yapacağımdan değilde geçenlerde bi rüya gördüm. İkiz erkek çocuklarım olmuş. İsimlerini Spilas ile Narghos koymuşum [beni tanıyanlar bu isimleri bilir]. Sora sabah kalktım bi garip geldi açıkçası.

ay yazııık çocuklara be..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk okula giderken annem bana yawru bi tawşan almışdı.abi abuk subuk bi isim söylemişdir.(şinmdi hatırlamıorum)herkez abimin takdıgı ismi kullanıodu ben tayşacagıza Remzi Die hiatp ediordm.Bi gün Remzi eniştem geldi we tawşanın adının Remzi oldugunu duyunca güselim remziyi öldürmüşdü.O yüzden çocuklarınıaa güsel bi isim koyunki bi cinayete kurban gitmesinler Bir ben kızım olursa adını Ahsen Koyacagım Anlamı Allahın 99 isminden birisi ve anlamı En güsel demek çok hoşuma gider bu isim

[signature][hline]AzimmLee ZıCaNN BeToNuuu DeLeRR!!!

[Bu mesaj quantele tarafından 12 Haziran 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...