Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklarına fantastik karakter isimleri vermek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben koyarım adını fantastik karakter ismi birde frp yi sevdiririm ona karakter ismi hep kendi ismi yapar sfds[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Duyamazsın. Efsaneler çünkü.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Mesaj tarihi:
Ver neden olmasın ama saçma sapan pokemon isimleri olmasın misal; Eski osmanlı çağlarında yaşamış olan atalarımızın isimlerini ver. Toygar ?[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
benim bi tanıdığım vardı adı DURKADINdı.
ne fantastik di mi?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Mesaj tarihi:
Ya insan utanır sölemeye.Ben karga alcam mesela adıu strahd olcak ama çocuuga olmaskı.Ilerde elıne verıcen kıtabı okucak sora gelcek, baba ben fampirmiyim şimdi diyip aşşa atlıcak[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Valla kız arkadaşım çok iyi bi isim söyledi artık kızımız olursa Alara Nur ismini koycaz gibi . Fena değil gibi gözüküyor[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Mesaj tarihi:
köyde bir yakın var adı : Lokman millet ona 'Looman' diyor :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
bide kasış isimler vardır.Boole farklı olsun die kasarlar saçma sapan şeyler çıkar =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kuzenim oldu artık kaç yıl önce hatırlamıyorum...
adını şöyle koydular: Baldan Petek
ama insan alışınca hoş geliyo..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
Suark, karga alırsan haber ver. Birlikte besleriz olmadı. =)
Bide şöle bişi var. Hikaye yazıosun. Hikayendeki karakterin adını çocuğuna koyuyosun. sora çocuk hikayenin zıttı bi şekilde yaşıo. Konsept dışına çıktı die çocupu çekip vuruyosun =P[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Arkadaşımın bi arkadaşı var ismi Baldanbade
Son nokta diye tanımladım yani baldan tatlı diye isim mi konur[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Mesaj tarihi:
arkadaşımın ismi şu şekilde:
Ayşe Güldenay KAVAKLIPINAR
son nokta budur...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla oğlum olsun.sevmiyorm ben kız cocukları(dun kuzen faciasıyla kesin karar verdim).adı da mahir olsun.[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!!
Mesaj tarihi:
4 yaşında kız kardeşim var . Kardeş ve evladın yeri başkadır öyle kuzenle karşılaştırılmaz . Ne yapsa gözüne şirin gözüküyor ki yani o benim hem kardeşim hem kızım gibi aramızda 15 yaş fark var . O yüzden kuzen teröründen yola çıkarak öyle bi düşünceye kapılma bence. Benim de 6 yaşında kuzenim var mesela anaokulundan atıldı adam öyleleri ender rastlanır ama =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

Mesaj tarihi:
@Spilas
alıcam kargayı alıcam =))..Bu yaz nıyetlıyım de satan bı yer bulmam lazım once.olmassa senın okcu kardesi alırız hehe.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
oha anaokulkundan nasıl atıldı be =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
kızım olsun istemem şahsen.kafayı yerim herhalde.ama bir oglum olsun adı can olsun :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...