CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben koyarım adını fantastik karakter ismi birde frp yi sevdiririm ona karakter ismi hep kendi ismi yapar sfds[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 satılmış durmuş kezban pakize döndü isimleri gayet fantastik isimler bence. Kaç tane tanıyorsunuz bu isimlerden[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Duyamazsın. Efsaneler çünkü.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ver neden olmasın ama saçma sapan pokemon isimleri olmasın misal; Eski osmanlı çağlarında yaşamış olan atalarımızın isimlerini ver. Toygar ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benim bi tanıdığım vardı adı DURKADINdı. ne fantastik di mi?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya insan utanır sölemeye.Ben karga alcam mesela adıu strahd olcak ama çocuuga olmaskı.Ilerde elıne verıcen kıtabı okucak sora gelcek, baba ben fampirmiyim şimdi diyip aşşa atlıcak[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Valla kız arkadaşım çok iyi bi isim söyledi artık kızımız olursa Alara Nur ismini koycaz gibi . Fena değil gibi gözüküyor[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 köyde bir yakın var adı : Lokman millet ona 'Looman' diyor :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 vaay şekil olmuş :P Alara ismini çok duydum ben , itici geliyo bana :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bide kasış isimler vardır.Boole farklı olsun die kasarlar saçma sapan şeyler çıkar =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben sum 41 koycam ;^P karar verdim.[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kızım olursa Elwein koyacağım erkek olursa cami önüne bırakacağım :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kuzenim oldu artık kaç yıl önce hatırlamıyorum... adını şöyle koydular: Baldan Petek ama insan alışınca hoş geliyo..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Olgun Portakal efsanesi vardı bi zamanlar :D ayrıca bizim okulda Oğulcan(!) diye biri var , kasış isim diye buna derim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Suark, karga alırsan haber ver. Birlikte besleriz olmadı. =) Bide şöle bişi var. Hikaye yazıosun. Hikayendeki karakterin adını çocuğuna koyuyosun. sora çocuk hikayenin zıttı bi şekilde yaşıo. Konsept dışına çıktı die çocupu çekip vuruyosun =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Arkadaşımın bi arkadaşı var ismi Baldanbade Son nokta diye tanımladım yani baldan tatlı diye isim mi konur[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 arkadaşımın ismi şu şekilde: Ayşe Güldenay KAVAKLIPINAR son nokta budur...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oglum olursa ismi MUTOS olcak walla[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla oğlum olsun.sevmiyorm ben kız cocukları(dun kuzen faciasıyla kesin karar verdim).adı da mahir olsun.[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 4 yaşında kız kardeşim var . Kardeş ve evladın yeri başkadır öyle kuzenle karşılaştırılmaz . Ne yapsa gözüne şirin gözüküyor ki yani o benim hem kardeşim hem kızım gibi aramızda 15 yaş fark var . O yüzden kuzen teröründen yola çıkarak öyle bi düşünceye kapılma bence. Benim de 6 yaşında kuzenim var mesela anaokulundan atıldı adam öyleleri ender rastlanır ama =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla nomad o zaman bizim aliede bi problem var dişilerin(kuzen) hepsi bole bea[signature][hline]!!!hepimiz evcil değill miyiz ya su fani dunyada!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 @Spilas alıcam kargayı alıcam =))..Bu yaz nıyetlıyım de satan bı yer bulmam lazım once.olmassa senın okcu kardesi alırız hehe.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oha anaokulkundan nasıl atıldı be =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kızım olsun istemem şahsen.kafayı yerim herhalde.ama bir oglum olsun adı can olsun :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benim ismim Turuncan..gayet de ilginc bi isim akılda kalıo :)[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar