Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Paticik Halkı Şans Dileyin Bana!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok ya boşuna ağırlık yaptı su kapağını bile açmadım özel okullarda. yarın saat 12'de yeni bir başlangıç yapmış olacağım hayata :P

önce - baba: oğlum kızlara bakma sınava gircen
sonra - baba: pşt samet şu kız güzel di mi :P[signature][hline]Msn
Mesaj tarihi:
o değil de mide bulantısı öldürmüştü beni :B

ayrıca ben tek gitmiştim , tek gitmenin zevki ayrı :D öss'ye de tek gidicem[signature][hline]chuck!

[Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 11 Haziran 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
KucukHusamettin, 05 Haziran 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
Revenge, 05 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
Şansla olacak iş deil bu ama,good luck :)

evet şansla olacak işi, herkesin yapabileceği soru tipleri farklı

Buyuyunce anlarsın hiçbirşeyin şansla olmayacağını[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 11 Haziran 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
said:
KucukHusamettin, 05 Haziran 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
said:
Revenge, 05 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
Şansla olacak iş deil bu ama,good luck :)

evet şansla olacak işi, herkesin yapabileceği soru tipleri farklı

Buyuyunce anlarsın hiçbirşeyin şansla olmayacağını

of ne alaka büyüme müyüme. Eğer matematikte geometriyi az tutup mantık sorularına ağırlık verirlerse 85 yaparım kesinlikle.[signature][hline]Msn
Mesaj tarihi:
Yrn hepinise başarılar ama gidip uyuyun ya gezmeyin buralarda :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Mesaj tarihi:
sonuç ne samet?[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Mesaj tarihi:
ana bu gün sınavları var bu çocukların yazk ya bizimde 1 hafta sonra bizimkisi daha beter[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
bitti mi ? hayırlı ugurlu olsu nasıl osla biyere gideceksin puanlar dusuk oldu mu butun okul puanları dusecek :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
Nasıl geçti gençler söyleyin bakim :lol:[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Mesaj tarihi:
said:
KucukHusamettin, 12 Haziran 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
oh be bitti sonunda :)

Nasıl geçti :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
  • Yeni Oluştur...