hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ego: erken gelen oturur :):):D olay budur ehaeha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Şöyle söyleyeyim o zaman, fikirlerinin dinlenmesi, saygı görmek doğal bir ihtiyaçtır. Tamam, herkeste vardır. Ama kızlarda oluşan şey sadece bu değil. Yani saygı görmenin ötesinde bir şey. Sürekli beğenilmek, iltifat almak, ne bileyim birinci sırada düşünülmek. Bir nevi hırs yani. İkisine aynı şey diyebilirsin, ama aynı şey olsa da dereceleri farklı mutlaka. Ben ikisini farklı buluyorum, elbette herkes dinlenmek, sayılmak ister, ama şu ana kadar gördüğüm tüm kızlarda olan ilgiye aşırı ihtiyaç ve bunun için gerekirse savaşmak, erkeklerde, en azından gördüklerimin çok büyük bir kısmında yok. Varsa da sadece tek bir özel kişiden beklenti var, her karşı cinsten değil :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ego , insanın kendine yakışanı giymesidir... 8-) Hede hödö...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: KucukHusamettin, 10 Haziran 2005 14:00 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 10 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki: said: KucukHusamettin, 09 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: Kendinle ilgilenecek bir arkadaş edin, bu internetten bile çok rahat olabiliyor, derdini paylaşman yeterli rahatlaman için öhöm ihtiyacım mı var bnm ya :) gencim güzelim :p ahah kendimi sefiorum,egoya fln ihtiyacımmı var :p :) hemen de üstüne alındın sana mı söyledim :P bnm yazıyı quote edip yazınca birazcık üstüme alındıım :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya kız erkek hangısı daa cok ılgı ıster tartısması olmus... guzel hos tabi de ben hala ayniyim.... bise deismedi.... o biraz kes cocukk sora goz kırp falan guzel taktikler tabi de... birinden hoslandıgımda yuzune bakamam doru duzgun=) neise.... duzelir yoluna girer hersey belki zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Rew arkadaş durumu biraz abartıp fazlasıylada kız-erkek olayına döndürmüşsün ewt kızlar daha çok ilgi istiyomuş gibi görünebilir ama bu erkeklerin bu isteği farklı şekillerde ve bizim kadar açık ifade edememesinden kaynaklanıyo olabilir bence üstelik de hırs filan diil bu sadece uçarılık faktörünün erkeklerde fazla olması ve kızları paranoya sınırına sürüklemesinden de kaynaklanıyo biraz ilgi aynı ilgi sewginin aynı sewgi olması gibi ya çarpıtmayalım arkadaşın isteklerini[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar