Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ego? ne ki o?

dunno

Öne çıkan mesajlar

Genelde "bayan"larda çok sık rastlanan bir durumdur. Her zaman ilgi isterler, hep daha fazla ilgi odağı olmak, daha fazla ilgi görmek isterler. Artniyet ya da parmakta oynatma değil bu, kötü bir amacı ya da erkek arkadaşla alakası yok genel bir durum. Her kızda vardır bu istese de istemese de, itiraf etse de etmese de. Gördüğü ilgi hoşuna gider, sürmesini ister. İlgi "boyut değiştirdiğinde" ise daha ileri gitmemesi için kendini çekse de çoğu asla kesin cevap vermeyi göze alamaz kolay kolay. Çünkü o ilgiyi kaybetmek istemezler. Malesef gösterilen ilgi ne kadar fazlaysa, ilgi gösteren kişi de o kadar basitleşir o kızın gözünde...

Var mı itirazı olan, yalan bu diyen :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

@rewendor
+1 kesinlikle katılıorum :)
dunno ilgi bekliosan geç aynanın karşısına allah kahjretsin ben ne mükemmelim ne yakışıklıyım artist gibiyim de :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 09 Haziran 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
ego dota uo gibi oyunlarda önüne geleni kesip ben kralım modunda dolaşırken etrafındakilerin de "off süpersin dyna hasta oldum abi manyaksın" demesi ile tavan yapacak soyut bir kavramdır

no noob... (please)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dunno, 09 Haziran 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
anladin sen beni. ya evet her kız bence herkes ister ilgi ama niye bulamaz=( niye bu kadar zor diye soruyorum bulamiyorum bisi. yalnızlık diil bu yalniz diilim sadece bi bosluk icimde.

Eheh o kadar zor değil, iki dk gülümseyerek bi çocuğa bak, o farkedince de bi göz kırp bak noluyo :P[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 09 Haziran 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
Genelde "bayan"larda çok sık rastlanan bir durumdur. Her zaman ilgi isterler, hep daha fazla ilgi odağı olmak, daha fazla ilgi görmek isterler. Artniyet ya da parmakta oynatma değil bu, kötü bir amacı ya da erkek arkadaşla alakası yok genel bir durum. Her kızda vardır bu istese de istemese de, itiraf etse de etmese de. Gördüğü ilgi hoşuna gider, sürmesini ister. İlgi "boyut değiştirdiğinde" ise daha ileri gitmemesi için kendini çekse de çoğu asla kesin cevap vermeyi göze alamaz kolay kolay. Çünkü o ilgiyi kaybetmek istemezler. Malesef gösterilen ilgi ne kadar fazlaysa, ilgi gösteren kişi de o kadar basitleşir o kızın gözünde...

Var mı itirazı olan, yalan bu diyen :)

Hımmm,itiraz demeyelim de,bu özelliği sadece bayanlara yüklemeyi saçma buluyorum. Acaba böyle erkekler yok mu sanıyorsunuz?? Küçük bir çocuk gibi sürekli ilgi bekleyen,istedikleri ilgiyi göremeyince somurtup oturan erkekler yok mudur sanki?
Onun haricinde,kesin cevap verememek erkeklerden ilgi görmenin bitmemesi için değildir de,belki kafa karışıklığından,arkadaşlığın boyut değiştirmesinin ilişkilerini taşıyacağı boyutu düşünmekten kaynaklanan bir durumdur belki.Kabul etmeli ki,hatunlar bir olaya dalmadan önce,biraz ince düşünürler ki bu da hatun olmanın en güzel yanlarından biridir. Ama ben şunu söyleyebilirim ki,bir hatunu da,bir erkeği de gördüğü "aşırı" ilgi her daim sıkar.Sıkılmam diyene ben de kocaman bir yalan söylüyorsun derim. kim sürekli ilgilenilmekten hoşlanabilir ki?Bu aşırı boğucu bir şey kanımca.Kısacası o yukarıda anlatılan durum çok "hatunsal" bir durum değil.Erkeklerde de gayet olabilitesi yüksek bir durum.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 10 Haziran 2005 00:00 tarihinde demiş ki:
ben sıkılmam, yalan da sölemiyorum işte ck ck..ego budur aha!

inan bana sıkılırsın.
yahu tüm gün birinin seninle ilgilenip durması,yalnız kalmak istediğin anlarda bile vıdılaması,tahammül edilecek bişey midir ki? yani en azından bana göre değil.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Beatlefan, 09 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki:

Hımmm,itiraz demeyelim de,bu özelliği sadece bayanlara yüklemeyi saçma buluyorum. Acaba böyle erkekler yok mu sanıyorsunuz?? Küçük bir çocuk gibi sürekli ilgi bekleyen,istedikleri ilgiyi göremeyince somurtup oturan erkekler yok mudur sanki?
Onun haricinde,kesin cevap verememek erkeklerden ilgi görmenin bitmemesi için değildir de,belki kafa karışıklığından,arkadaşlığın boyut değiştirmesinin ilişkilerini taşıyacağı boyutu düşünmekten kaynaklanan bir durumdur belki.Kabul etmeli ki,hatunlar bir olaya dalmadan önce,biraz ince düşünürler ki bu da hatun olmanın en güzel yanlarından biridir. Ama ben şunu söyleyebilirim ki,bir hatunu da,bir erkeği de gördüğü "aşırı" ilgi her daim sıkar.Sıkılmam diyene ben de kocaman bir yalan söylüyorsun derim. kim sürekli ilgilenilmekten hoşlanabilir ki?Bu aşırı boğucu bir şey kanımca.Kısacası o yukarıda anlatılan durum çok "hatunsal" bir durum değil.Erkeklerde de gayet olabilitesi yüksek bir durum.

Erkeklerde bu yok demiyorum. Ama bu durum erkeklerde karaktere kalmışken "hatun"larda "defaulttan" geliyo, hepsinde var istisnasız arada öyle ufak bi detay var..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 10 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
said:
Beatlefan, 09 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki:

Onun haricinde,kesin cevap verememek erkeklerden ilgi görmenin bitmemesi için değildir de,belki kafa karışıklığından,arkadaşlığın boyut değiştirmesinin ilişkilerini taşıyacağı boyutu düşünmekten kaynaklanan bir durumdur belki.Kabul etmeli ki,hatunlar bir olaya dalmadan önce,biraz ince düşünürler ki bu da hatun olmanın en güzel yanlarından biridir. Ama ben şunu söyleyebilirim ki,bir hatunu da,bir erkeği de gördüğü "aşırı" ilgi her daim sıkar.Sıkılmam diyene ben de kocaman bir yalan söylüyorsun derim. kim sürekli ilgilenilmekten hoşlanabilir ki?Bu aşırı boğucu bir şey kanımca.Kısacası o yukarıda anlatılan durum çok "hatunsal" bir durum değil.Erkeklerde de gayet olabilitesi yüksek bir durum.

Erkeklerde bu yok demiyorum. Ama bu durum erkeklerde karaktere kalmışken "hatun"larda "defaulttan" geliyo, hepsinde var istisnasız arada öyle ufak bi detay var..

hımmmm şöyle diyeyim o zaman.
erkeklerin "dışa vurmadıkları" ama içlerinde en az hatunlar kadar ilgi isteyen bir yan var kanımca.
neden bunu pek belli etmediklerini biliyor muyum hayır.ama işte hatunlar bu konularda daha "dışa dönük" yaratıklar oldukları için, ilgi istediklerini de çok rahat açığa vuruyorlar.
bu konu cinsiyetlere göre ayrılacak bişey değil bence.
dediğim gibi,aşırı ilgiden nefret eden hatunlar da var,ilgi için deliren erkekler de,yani ben iki cinsiyette de bu özelliğin eşit olduğuna inanmaktayım.olay sadece dışa vurumda.biri daha çok bunu belli ederken,diğeri etmiyor filan bence.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

Beatles is gear!
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şeyi kastetmiyorum bone, sen kız arkadaşından ilgi beklersin. Ama bi kız çevresindeki her erkekten ilgi bekler "cinsel açıdan" olup olmaması önemli dğeil, önemsenmek, gündemde durmak ister. Her kızda bu olur, sadece erkek arkadaşıyla alakalı ya da erkek arkadaş kavramıyla alakalı birşey değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KucukHusamettin, 09 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Kendinle ilgilenecek bir arkadaş edin, bu internetten bile çok rahat olabiliyor, derdini paylaşman yeterli rahatlaman için

öhöm ihtiyacım mı var bnm ya :) gencim güzelim :p ahah kendimi sefiorum,egoya fln ihtiyacımmı var :p
:)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış adama sordun, Cassie'ye falan sorabilirsin, saçıma jöle kıyafetime özen göstermişliğim yoktur şu ana kadar :)

Ha, genel olarak söylemek gerekirse benim demek istediğim bu değil. Yani tamam herkese "güzel" olmak dikkat çekmek ister. Ama orada kastettiğim "ilgi" "aa ne hoş giyinmiş" ya da "aa güzel kız/yakışıklı erkekmiş" "taş gibiymiş" tarzı bi ilgi değil. Yani sürekli çevresindekilerin arayıp sorması, sürekli hal hatır sorması, bişeye kafası bozuk gözüktüğü anda bisürü insanın "noldu yaw iyi misin, yardım edebilceem bişe var mı" diye atlaması, yani yakın davranış ilgi. Yoksa "oyy taş gibi hatun ha" kısmından bahsetmiyorum ben.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 10 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
eee abi tamam
allah rızası icin surda bana hayatında tanımadıgın belkide omrum boyunca gormeyecegin bi adama kendi fikrini empoze etmeye calısıyosun
iste ilgi arıyosun
kendi fikirlerininide haklıcana oldugunu dusunuyosun
saygı duyulmasını bekliyosun
ilgi arıyosun iste
eger aramasan
amannn der giderdin
ama foruma amman urasamam sizle yazsan gene ilgi arıyo olcaktın
sadece gitsen bi dahada bu topici hatırlamasan iste ilgi aramıyo derdim

Bahsettiğim "ilgi" o "ilgi" değil ama...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 10 Haziran 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
said:
KucukHusamettin, 09 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
Kendinle ilgilenecek bir arkadaş edin, bu internetten bile çok rahat olabiliyor, derdini paylaşman yeterli rahatlaman için

öhöm ihtiyacım mı var bnm ya :) gencim güzelim :p ahah kendimi sefiorum,egoya fln ihtiyacımmı var :p
:)

hemen de üstüne alındın sana mı söyledim :P[signature][hline]
Bir dilek tut benim için :)
Küçük Hüsamettin
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...