Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok arkadaşlık sitesi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 uzun bir süredir kapalı olan site tekrar acılmıştır :) yeni tasarım ile eskiden yapılan hatalar yapılmıcaktır sanırım isteyenlere davetiye gönderebilirim
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu konu sayesinde eksi kullanici adimi aktif etmek geldi aklima seviyorum seni vimpir(:D
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bir donem guzeldi.Benim user silinmiŞ ne hıkmet ise neyse uzun solukta var olmayı başarmış bir site.
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 herkesin üyelikleri silindi herşey sıfırdan başladı, şuan daha iyi ve daha ciddi bir şekilde calışmalarını sürdürüyorlar
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Davetiye iyi güzel, geldi sahibine ulaştı ama.. Kod var, site'nin adresi var.. ( Link halinde bile değil ) Active Etmek için şu linke tıklayın tarzı bişi yapaydınız bari, tembellik bir alışkanlıktır :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 davetiye istemek yasak herhangi bir siteden..
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tamam da bu site yasadışı değil ki. ya da davetiye dağıtmak yasadışı bi olay değil ki, bir hak. yanlışım varsa düzeltin. hani demonoid invite ı falan olsa tamam da.
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Baluu said: Davetiye iyi güzel, geldi sahibine ulaştı ama.. Kod var, site'nin adresi var.. ( Link halinde bile değil ) Active Etmek için şu linke tıklayın tarzı bişi yapaydınız bari, tembellik bir alışkanlıktır :D ben yapmadım ya :) siteye gir o kodu yaz üye ol :D site benim degil
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 roket adam said: tamam da bu site yasadışı değil ki. ya da davetiye dağıtmak yasadışı bi olay değil ki, bir hak. yanlışım varsa düzeltin. hani demonoid invite ı falan olsa tamam da.* Ayni sekilde uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir torrent de yasa dışı değil ki?gayet yasal şeyler de var ;)
Öne çıkan mesajlar