Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok arkadaşlık sitesi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 uzun bir süredir kapalı olan site tekrar acılmıştır :) yeni tasarım ile eskiden yapılan hatalar yapılmıcaktır sanırım isteyenlere davetiye gönderebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 oha upa gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu konu sayesinde eksi kullanici adimi aktif etmek geldi aklima seviyorum seni vimpir(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Bir donem guzeldi.Benim user silinmiŞ ne hıkmet ise neyse uzun solukta var olmayı başarmış bir site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 herkesin üyelikleri silindi herşey sıfırdan başladı, şuan daha iyi ve daha ciddi bir şekilde calışmalarını sürdürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Davetiye iyi güzel, geldi sahibine ulaştı ama.. Kod var, site'nin adresi var.. ( Link halinde bile değil ) Active Etmek için şu linke tıklayın tarzı bişi yapaydınız bari, tembellik bir alışkanlıktır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 davetiye istemek yasak herhangi bir siteden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 tamam da bu site yasadışı değil ki. ya da davetiye dağıtmak yasadışı bi olay değil ki, bir hak. yanlışım varsa düzeltin. hani demonoid invite ı falan olsa tamam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Baluu said: Davetiye iyi güzel, geldi sahibine ulaştı ama.. Kod var, site'nin adresi var.. ( Link halinde bile değil ) Active Etmek için şu linke tıklayın tarzı bişi yapaydınız bari, tembellik bir alışkanlıktır :D ben yapmadım ya :) siteye gir o kodu yaz üye ol :D site benim degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 roket adam said: tamam da bu site yasadışı değil ki. ya da davetiye dağıtmak yasadışı bi olay değil ki, bir hak. yanlışım varsa düzeltin. hani demonoid invite ı falan olsa tamam da.* Ayni sekilde uyelik sistemiyle calisan siteler hakkinda davetiye vermek veya istemek yasaktir torrent de yasa dışı değil ki?gayet yasal şeyler de var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar